27-3-2018: Πλανητικές Ώρες

27-3-2018: Πλανητικές Ώρες

Oroskopos.tv


Ο κυβερνήτης της ημέρας είναι ο Άρης, ο οποίος σήμερα έρχεται σε σύνοδο με τον Κρόνο, ενώ ο ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ερμή και την ίδια στιγμή σχηματίζει τρίγωνο με την Σελήνη. Ο συνδυασμός αυτών των όψεων θα μας ωφελήσει σε σχέση με την καθημερινότητά μας. Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τον οικονομικό τομέα, αυτή είναι μια περίοδος εξόδων, η οποία πολλές φορές μπορεί να μας αγχώσει, μιας και το μεγάλο χρηματικό ποσό που πρόκειται και έχουμε ήδη ξοδέψει, μπορεί να είναι πρόβλημα για το άμεσο μέλλον. Ωστόσο σήμερα είναι πολύ πιθανό να λάβουμε κάποια χρηματική βοήθεια στη μορφή μιας πληρωμής σχετικά μεγάλου ποσού, την οποία περιμένουμε τους τελευταίους μήνες, η οποία δεν είναι ανάγκη να προέρχεται από την εργασία μας, αλλά ίσως είναι κάποια αποζημίωση, ή χρήματα από κάποιον φίλο στον οποίο είχαμε δανείσει. Όπως και να ‘χει, αυτή η οικονομική ενίσχυση θα μας βοηθήσει πολύ και θα μας απαλλάξει από άγχη αυτήν την περίοδο. Όσον αφορά τις φιλικές μας σχέσεις, σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα για να δείξουμε την ευγνωμοσύνη που νιώθουμε για όσους μας έχουν σταθεί σε δύσκολες στιγμές μέσα σε αυτήν την χρονιά. Η διάθεσή μας θα είναι εξαιρετική και ο δεσμός με τους στενούς μας φίλους θα είναι εξαιρετικά ισχυρός αυτήν την περίοδο. Τέλος, όσον αφορά τα συναισθηματικά μας θέματα, σήμερα είναι μια πολύ ρομαντική και άκρως ερωτική ημέρα, ειδικά για τους δεσμευμένους. Θα νιώσουμε τη στοργή της σχέσης μας, καθώς και την άγρια, αλλά και παιγνιώδη πλευρά της. Θα έχουμε ερωτική διάθεση και τη θέληση να δείξουμε τα συναισθήματά μας προς το αγαπημένο μας πρόσωπο.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u