Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, Όχι λόγια… Μόνο πράξεις !!

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, Όχι λόγια… Μόνο πράξεις !!

Oroskopos.tv


Στις 12/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του  Αιγόκερω (3ο 34’). Ο Ερμής εκφράζει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε καθώς και τον τρόπο με τον οποίο εκφράζουμε τις σκέψεις μας, ενώ ο Κρόνος έχει σχέση με την δομή, τον χρόνο, την υπομονή και την σκληρή προσπάθεια. Η σχέση αυτών των δύο πλανητών δεν είναι εύκολη, αφού ο Κρόνος προσπαθεί να βάλει όρια. Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου έχουμε την δυνατότητα οι ιδέες μας να μην μείνουν σε θεωρητικό επίπεδο αλλά να γίνουν πράξεις, ενώ η σκέψη εστιάζεται  στην ουσία των πραγμάτων χωρίς να χάνεται στους δαιδάλους των  θεωρητικών αναλύσεων. Επίσης, μας βοηθάει να λύσουμε πρακτικά θέματα. Η όψη εξαγώνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους)  και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους)του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 2 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Μόνο θετικό θα είναι το αποτέλεσμα της συνάντησης του Ερμή με τον Κρόνο για εσάς τους Κριούς. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με τέτοιο τρόπο την δουλειά σας ώστε να είστε αποτελεσματικοί, ενώ παράλληλα ευνοεί τις νέες οικονομικές συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα βήματα σας είναι πάντα αργά και σταθερά. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη σχέση σας με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά, ενώ παράλληλα ευνοεί τις συζητήσεις για επέκταση της δουλειάς εκτός συνόρων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για άλλη μια φορά θα βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής με έμμεσο τρόπο. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την επικοινωνία με τους συναδέλφους σας, ενώ οι ευθύνες που θα αναλάβετε δεν θα αποτελούν βαρίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρουσία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού μόνο θετική μπορεί να είναι για εσάς. Κάτω από την επιρροή της θετικής όψης εξαγώνου Ερμή – Κρόνου, θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο με μεστό τρόπο, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ουσιαστικές προσωπικές σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας είναι η βασική σας προτεραιότητα αυτή την εποχή. Με την βοήθεια της θετικής όψης εξαγώνου Ερμή – Κρόνου θα καταφέρετε να βρείτε πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν και ταυτόχρονα να κάνετε πιο ευχάριστη την καθημερινότητα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν ο κυβερνήτης σας Ερμής παίρνει μέρος σε μια όψη οι δονήσεις του επηρεάζουν με έμμεσο τρόπο και εσάς. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω βοηθάει να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας και να αναπτύξετε τα σχέδια σας, καθώς θα εστιάσετε στην ουσία των πραγμάτων χωρίς να αναλωθείτε σε περιττές λεπτομέρειες. Επίσης, θα υπάρξουν αρκετά πρόσωπα που θα γοητευτούν από το λόγο σας.

ΖΥΓΟΣ

Διανύετε μια από τις πιο παραγωγικές περιόδους της χρονιάς. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε ουσιαστικές συζητήσεις που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, ενώ παράλληλα ευνοεί τις νέες οικονομικές συνεργασίες. Ενώ, ο τρόπος με τον οποίο θα προσεγγίσετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα δείχνει σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος δικαιωματικά σας ανήκει. Η  θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο σας με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τις ιδέες σας, ενώ, ευνοεί τις κοντινές μετακινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεστε σε μια περίοδο έντονων προετοιμασιών. Η  θετική όψη εξαγώνου  Ερμή – Κρόνου θα σας φέρει πρακτικές ιδέες, τις οποίες μόλις εφαρμόσετε θα έχετε και άμεσο οικονομικό αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είτε το επιδιώκετε, είτε όχι, έχετε τον τρόπο σας να βρίσκεστε στο επίκεντρο των γεγονότων. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος με τον Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τις φιλικές σας σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας από τους τομείς που έχετε ρίξει όλη σας την ενέργεια είναι  στην εξέλιξη της καριέρας σας. Με τη βοήθεια της θετικής όψης εξαγώνου Ερμή – Κρόνου, θα καταφέρετε να βρείτε πρακτικές λύσεις για να πετύχετε τους στόχους σας. 

ΙΧΘΥΣ

Ήρεμοι και χαλαροί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η  θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε σταθερές  κοινωνικές σχέσεις, ενώ παράλληλα θα βελτιώσει και προσωπικές σας σχέσεις με άτομα που βρίσκονται μακριά.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Με οδηγό την διαίσθηση…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 22/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή – Αρη , προσοχή στις εντάσεις …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο πλανήτης της επικοινωνίας και της νόησης Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγ ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, λόγια τρυφερά…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του σκορπιού  θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσει ...

Oroskopos.tv

Σύνοδος Ερμή – Ανάδρομης Αφροδίτης , Ερωτικά μηνύματα

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο του Σκορπιού , θα συναντηθεί μ ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, μην φοβηθείς την αλλαγή…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, εντάσεις και πάθη…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 11/10 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Άρη από το ζώδιο του Υ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u