Αστρολογική Κάρτα Ταρώ

Αστρολογική

Κάρτα Ταρώ

Η Δικαιοσύνη

Επαγγελματικά - Οικονομικά

Η κάρτα της Δικαιοσύνης αντιστοιχεί στο ζώδιο του Ζυγού. Τυχεροί σου αριθμοί αυτήν την περίοδο είναι το 11, το 6, το 15 και το 24. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για σένα ως προς την επίλυση νομικών και δικαστικών υποθέσεων, αν σε ταλαιπωρούν τέτοια θέματα η έκβασή τους θα είναι πολύ καλή. Έχεις εύνοια για να συνεργαστείς με κάποιο άλλο άτομο, δεν είναι κατάλληλη περίοδος για μοναχικά βήματα. Έχεις αμφιταλαντευόμενες απόψεις, δεν ξέρεις ακριβώς τι να κάνεις για να καλυτερεύσεις τα οικονομικά σου, διστάζεις να πάρεις πρωτοβουλίες, οπότε μια συνεργασία με ένα σταθερό άτομο θα σε ευνοήσει πραγματικά. Έχεις έμπνευση και δημιουργικότητα, έχεις έναν πειστικό λόγο και γρήγορα ανακλαστικά, οπότε είναι ένα καλό διάστημα για να περάσεις συνέντευξη για μια δουλειά που να σε ικανοποιεί. Μπορείς να αντιμετωπίσεις με διπλωματικότητα όσους είναι ανώτεροι ιεραρχικά.

Ερωτικά

Η κάρτα της Δικαιοσύνης αντιστοιχεί στο ζώδιο του Ζυγού και σηματοδοτεί μια περίοδο με άφθονο φλερτ, έξυπνη προσέγγιση των άλλων ανθρώπων και αυξημένη γοητεία. Σε έλκουν άτομα από τα ζώδια του Ζυγού, του Κριού, του Αιγόκερου και του Καρκίνου, ενώ επίσης είσαι πολύ κοντά σε Υδροχόους και Διδύμους. Το δυνατό σου χαρτί στον έρωτα είναι το σπινθηροβόλο πνεύμα σου. Δεν επιδιώκεις μια σταθερή δέσμευση, ίσως κατά κάποιον τρόπο να θέλεις να πάρεις το αίμα σου πίσω από κάποιον παλιό σύντροφο που σε πλήγωσε, και όντως έχεις εύνοια για να τον κάνεις να ζηλέψει! Επιδιώκεις να είσαι κοντά σε ανθρώπους έξυπνους, που εκτιμούν την ομορφιά, ενώ αντιμετωπίζεις μια νέα γνωριμία πιο θαρρετά από ό,τι παλιότερα. Θέλεις να ξανοιχτείς σε νέους ανθρώπους που σε γοητεύουν με διάθεση όμως περισσότερο να παίξεις και να κερδίσεις αυτοπεποίθηση, παρά να δεσμευτείς.

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u