Αστρολογική Κάρτα Ταρώ

Αστρολογική

Κάρτα Ταρώ

Ο Διάβολος

Επαγγελματικά - Οικονομικά

Η κάρτα με σύμβολο τον Διάβολο είναι απόλυτα παρεξηγημένη. Είναι άκρως θετική όταν εμφανιστεί – όπως τώρα – για να δώσει απάντηση σε οικονομικά ερωτήματα. Δηλώνει αντοχή, επιμονή, πείσμα, θέληση για δουλειά, αλλά και σίγουρη απόκτηση τόσο υψηλής κοινωνικής θέσης όσο και υλικών αγαθών. Οι τυχεροί σου αριθμοί αυτήν την περίοδο είναι το 15, το 3, το 12, το 21 και το 25. Καλοί σου σύμμαχοι στα επαγγελματικά σου σχέδια θα είναι οι Αιγόκεροι, οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Ζυγοί, οι Κριοί και οι Καρκίνοι. Έχεις μια τάση για γρήγορο πλουτισμό, που μπορεί όντως να είναι μια καλή πιθανότητα. Ίσως να έχεις και μια εύνοια στα τυχερά παιχνίδια, πρέπει όμως να συγκρατηθείς, γιατί ως γνωστόν ο Διάβολος, ο εσωτερικός μας δηλαδή εαυτός, έχει την τάση να μας ξεγελάει και να μας παρασέρνει σε περιπέτειες. Αν συνδυάσεις το ανθεκτικό και έξυπνο πνεύμα που έχεις αυτήν την στιγμή, αλλά και την φιλόδοξη τάση σου για επιτυχία με μια αυστηρή λογική, το μέλλον θα σε αποζημιώσει με πλούτο και καταξίωση.

Ερωτικά

Η κάρτα με σύμβολο τον Διάβολο σηματοδοτεί μια περίοδο έντονου ερωτικού παιχνιδιού. Η κάρτα αυτή σχετίζεται με το ζώδιο του Αιγόκερου και θα έχεις σημαντικές γνωριμίες ή και σχέση με άτομα που θα είναι Αιγόκεροι, Ταύροι, Παρθένοι, Ζυγοί, Κριοί ή Καρκίνοι. Θέλεις να επιβληθείς στις σχέσεις σου, ενώ σε διακρίνει στον ερωτικό τομέα αυθορμητισμός, παρορμητική διάθεση και έντονο σωματικό πάθος. Πάντως θέλεις μια σχέση που να είναι σταθερή, δεν επιδιώκεις το φλερτ για χάρη του παιχνιδιού μόνον. Επιπλέον έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου το ότι ένας σύντροφος για να σταθεί δίπλα σου θα πρέπει να είναι επιτυχημένο και καταξιωμένο άτομο, θέλεις να συνδυάσεις τον έρωτα με την κοινωνική άνοδο και την πολυτέλεια. Είναι πολύ πιθανόν να έχεις ένα έντονο φλερτ με άτομο από τον επαγγελματικό σου χώρο, ακόμα και με ανώτερό σου άτομο στην ιεραρχία. Επιδίωξη σου είναι να ζήσεις έναν έρωτα στα άκρα, αλλά με πίστη και σταθερότητα. Για να το καταφέρεις όμως αυτό, δεν διστάζεις να χρησιμοποιήσεις και αθέμιτα μέσα, μιας και στον έρωτα θεωρείς ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u