Αστρολογική Κάρτα Ταρώ

Αστρολογική

Κάρτα Ταρώ

TΟ Κρεμασμένος

Ιχθείς

Επαγγελματικά - Οικονομικά

Ο Κρεμασμένος είναι Συμπαντική Κάρτα μεγάλης πνευματικότητας, αλλά λόγω του Ποσειδώνα συνδέεται με τους Ιχθείς. Αυτήν την στιγμή έχεις ξεπεράσει εντελώς τις όποιες υλιστικές ανάγκες, είσαι σχεδόν στον δρόμο για να γίνεις ένας μύστης. Μπορεί ο Κρεμασμένος να έχει μια παράδοξη στάση, αλλά αυτό που δηλώνει η κατάστασή του δεν είναι πως βρίσκεται σε δυσχέρεια, αλλά πως δεν βλέπει τα πράγματα από την ίδια οπτική γωνία που τα βλέπουν οι πολλοί. Επαγγελματικά θα ευνοηθείς πολύ από άτομα που ανήκουν στους αστερισμούς των Ιχθύων, της Παρθένου, των Διδύμων, του Τοξότη, του Καρκίνου και του Σκορπιού. Πρέπει να προσέξεις μια τάση σου να θυσιαστείς για το καλό των άλλων, γιατί μπορεί να σου στοιχίσει οικονομικά. Ωστόσο πολύ δύσκολα κάποιος μπορεί να σε κάνει να σκεφτείς με όρους τετριμμένης λογικής, αφού τα ιδανικά σου είναι αυτά που ωθούν την ζωή σου σε εντελώς νέα μονοπάτια.

Ερωτικά

Ο Κρεμασμένος είναι Συμπαντική Κάρτα και ανοίγει παράξενους συναισθηματικούς δρόμους. Συνδέεται έμμεσα με το ζώδιο των Ιχθύων. Άτομα που ανήκουν στους Ιχθείς, τον Τοξότη, την Παρθένο, τους Διδύμους, τον Καρκίνο και τον Σκορπιό είναι πιο κοντά σου συναισθηματικά αυτήν την περίοδο. Η αγάπη για σένα αυτήν την στιγμή είναι μια πνευματική δοκιμασία που την περνάς με την θέλησή σου. έχεις περιέργεια να δεις πού είναι τα όρια της αγάπης και ίσως να φτάνεις σε πλήρη αυτοθυσία για έναν άνθρωπο, ανεξάρτητα από το αν το αξίζει ή όχι. Στην ουσία εσύ είσαι σε θέση δύναμης, όσο κι αν εξωτερικά μοιάζεις να βρίσκεσαι κάτω από συναισθηματικό εκβιασμό ή και μέσα σε μια σχέση που δεν σου αξίζει. Είσαι μια ψυχή που μπαίνει σε υψηλές περιπέτειες για το χατίρι μιας ανώτερης γνώσης, οπότε η αγάπη και ο έρωτας είναι ένας δρόμος εξιλέωσης για σένα.

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u