Αστρολογική Κάρτα Ταρώ

Αστρολογική

Κάρτα Ταρώ

Ο Μάγος

Παρθένος

Επαγγελματικά - Οικονομικά

Ο Μάγος είναι μια Συμπαντική Κάρτα, που ανοίγει όλον τον ζωδιακό. Σχετίζεται όμως υπόγεια με την Παρθένο και σε ένα επίπεδο και με τους Διδύμους. Άτομα τα οποία ανήκουν σε αυτούς τους αστερισμούς, αλλά και Τοξότες, Ιχθείς, Αιγόκεροι και Ταύροι θα είναι σημαντικοί αυτήν την περίοδο για την οικονομική σου ζωή και τα επαγγελματικά σου θέματα. Ανοίγεται μπροστά σου μια περίοδος πολλών δυνατοτήτων. Είσαι σε φάση που οι άλλοι μαγεύονται από τις δυνατότητές σου και μπορείς να κάνεις τα πάντα, ουσιαστικά χειραγωγώντας το μυαλό όσων είναι δίπλα σου! Είναι εξαιρετική στιγμή για να πραγματοποιήσεις άνοδο στον τομέα των πωλήσεων, για να πάρεις αύξηση, να προαχθείς ή να βρεις μια εργασία υψηλού κύρους. Έχεις πολλές διανοητικές δυνάμεις και οι άλλοι υπακούν στην θέλησή σου.

Ερωτικά

Ο Μάγος, ως Συμπαντική Κάρτα, σχετίζεται με όλον τον ζωδιακό, αλλά κατά κύριο λόγο σε συνδέει αυτήν την στιγμή με το ζώδιο της Παρθένου, των Διδύμων, του Τοξότη, των Ιχθύων, του Ταύρου και του Αιγόκερου. Η γοητεία σου έχει ανέβει σε επικίνδυνο βαθμό! Είναι δύσκολο κάποιος να αντισταθεί στο φλερτ σου, μπορείς κυριολεκτικά να παίζεις με το μυαλό των άλλων γύρω σου. Αν αποφασίσεις να κατακτήσεις κάποιο άτομο, είναι αδύνατον να σου ξεφύγει. Σε έλκουν άτομα που θεωρούνται δύσκολοι ερωτικά στόχοι και επιδιώκεις να πάρεις τα ηνία στις σχέσεις σου – και τα καταφέρνεις απόλυτα. Ασκείς μια γοητεία μαγνητική στους άλλους και μπορείς να έχεις κυριολεκτικά όποιον θέλεις, για όσο τον θέλεις! Πιθανόν να παίζεις και κάποιο διπλό παιχνίδι, δεν έχεις αναστολές στο να διεκδικήσεις ένα άτομο που είναι δεσμευμένο. Εννοείται ότι αυτή η τάση θέλει πολύ μεγάλη προσοχή για να μην πληγώσεις και να μην πληγωθείς κι εσύ.

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Μια ματιά στην Αστρολογία της Ανατολής

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η αστρολογία για την σοφία της ανατολής εξετάζει εκτος από τους πλανήτες αυτούς κα ...

Ο Άρχοντας του Παράξενου

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Μήπως έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ την λέξη «τηλεπάθεια»; Ή ίσως «τηλεκίνηση»; Αν ναι ...

Γυναίκα

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η Γυναίκα είναι το θέμα των θεμάτων, το αίνιγμα των αινιγμάτων και το μυστήριο των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u