Αστρολογική Κάρτα Ταρώ

Αστρολογική

Κάρτα Ταρώ

Ο Μάγος

Παρθένος

Επαγγελματικά - Οικονομικά

Ο Μάγος είναι μια Συμπαντική Κάρτα, που ανοίγει όλον τον ζωδιακό. Σχετίζεται όμως υπόγεια με την Παρθένο και σε ένα επίπεδο και με τους Διδύμους. Άτομα τα οποία ανήκουν σε αυτούς τους αστερισμούς, αλλά και Τοξότες, Ιχθείς, Αιγόκεροι και Ταύροι θα είναι σημαντικοί αυτήν την περίοδο για την οικονομική σου ζωή και τα επαγγελματικά σου θέματα. Ανοίγεται μπροστά σου μια περίοδος πολλών δυνατοτήτων. Είσαι σε φάση που οι άλλοι μαγεύονται από τις δυνατότητές σου και μπορείς να κάνεις τα πάντα, ουσιαστικά χειραγωγώντας το μυαλό όσων είναι δίπλα σου! Είναι εξαιρετική στιγμή για να πραγματοποιήσεις άνοδο στον τομέα των πωλήσεων, για να πάρεις αύξηση, να προαχθείς ή να βρεις μια εργασία υψηλού κύρους. Έχεις πολλές διανοητικές δυνάμεις και οι άλλοι υπακούν στην θέλησή σου.

Ερωτικά

Ο Μάγος, ως Συμπαντική Κάρτα, σχετίζεται με όλον τον ζωδιακό, αλλά κατά κύριο λόγο σε συνδέει αυτήν την στιγμή με το ζώδιο της Παρθένου, των Διδύμων, του Τοξότη, των Ιχθύων, του Ταύρου και του Αιγόκερου. Η γοητεία σου έχει ανέβει σε επικίνδυνο βαθμό! Είναι δύσκολο κάποιος να αντισταθεί στο φλερτ σου, μπορείς κυριολεκτικά να παίζεις με το μυαλό των άλλων γύρω σου. Αν αποφασίσεις να κατακτήσεις κάποιο άτομο, είναι αδύνατον να σου ξεφύγει. Σε έλκουν άτομα που θεωρούνται δύσκολοι ερωτικά στόχοι και επιδιώκεις να πάρεις τα ηνία στις σχέσεις σου – και τα καταφέρνεις απόλυτα. Ασκείς μια γοητεία μαγνητική στους άλλους και μπορείς να έχεις κυριολεκτικά όποιον θέλεις, για όσο τον θέλεις! Πιθανόν να παίζεις και κάποιο διπλό παιχνίδι, δεν έχεις αναστολές στο να διεκδικήσεις ένα άτομο που είναι δεσμευμένο. Εννοείται ότι αυτή η τάση θέλει πολύ μεγάλη προσοχή για να μην πληγώσεις και να μην πληγωθείς κι εσύ.

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u