Αστρολογική Κάρτα Ταρώ

Αστρολογική

Κάρτα Ταρώ

Η Εγκράτεια

Επαγγελματικά - Οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας σου και των οικονομικών σου θεμάτων έρχεται μια απόλυτα μεταμορφωτική περίοδος. Η κάρτα με σύμβολο τον Θάνατο δεν είναι αρνητική και δεν πρέπει να την φοβόμαστε σε καμία περίπτωση. Αντιστοιχεί στο καρμικό ζώδιο του Σκορπιού και σημαίνει ότι μια βαθύτατη αλλαγή έρχεται στον τομέα των οικονομικών μεγεθών και της δουλειάς σου. δυνατό σου όπλο αυτήν την στιγμή είναι η μαγνητική σου προσωπικότητα και το γεγονός ότι οι άλλοι, είτε είναι συνάδελφοί σου είτε ανώτεροί σου υποκλίνονται στην δύναμή σου. Είναι πολύ πιθανόν να έχεις όχι μόνον αλλαγή επαγγελματικού χώρου, αλλά και αλλαγή αντικειμένου εργασίας, καθώς θέλεις να ασχολείσαι μόνον με πράγματα που σε γεμίζουν και σε ολοκληρώνουν. Θα έχεις βοήθεια από άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού, του Λέοντα, του Ταύρου, του Υδροχόου, του Καρκίνου και των Ιχθύων. Τυχεροί σου αριθμοί είναι το 13, το 5, το 14 και το 23.

Ερωτικά

Σημαντικές αλλαγές έρχονται στην συναισθηματική σου ζωή. Πιθανόν να τελειώνει μια σχέση. Η κάρτα με σύμβολο τον Θάνατο αντιστοιχεί στο ζώδιο του Σκορπιού και σηματοδοτεί μια περίοδο πάθους στον έρωτα. Είσαι κοντά συναισθηματικά με άτομα από τα ζώδια του Σκορπιού, του Λέοντα, του Ταύρου, του Υδροχόου, του Καρκίνου και των Ιχθύων. Σε ταλαιπωρεί μια βαθιά ζήλια, που ίσως να φτάνει και στην εκδικητικότητα, πρέπει να προσέξεις αυτό το σφοδρό συναίσθημα. Έχεις πολύ μεγάλη ανάγκη από μια σχέση παθιασμένη που να σε κατακλύζει με ηδονή και να κινητοποιεί το βάθος της ψυχής σου. Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε περίπλοκες ή παράνομες σχέσεις, θα σου είναι δύσκολο να κρατήσεις τις ισορροπίες σου. Ο μαγνητισμός που εκπέμπεις σε κάνει να έχεις πολλές επιτυχίες, θα πρέπει να διαλέξεις με σοβαρότητα τον άνθρωπο που θα μοιραστείς μαζί του το πάθος που αυτή τη στιγμή σε κατακλύζει.

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u