Αστρολογική Κάρτα Ταρώ

Αστρολογική

Κάρτα Ταρώ

Η Δικαιοσύνη

Επαγγελματικά - Οικονομικά

Η κάρτα της Δικαιοσύνης αντιστοιχεί στο ζώδιο του Ζυγού. Τυχεροί σου αριθμοί αυτήν την περίοδο είναι το 11, το 6, το 15 και το 24. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για σένα ως προς την επίλυση νομικών και δικαστικών υποθέσεων, αν σε ταλαιπωρούν τέτοια θέματα η έκβασή τους θα είναι πολύ καλή. Έχεις εύνοια για να συνεργαστείς με κάποιο άλλο άτομο, δεν είναι κατάλληλη περίοδος για μοναχικά βήματα. Έχεις αμφιταλαντευόμενες απόψεις, δεν ξέρεις ακριβώς τι να κάνεις για να καλυτερεύσεις τα οικονομικά σου, διστάζεις να πάρεις πρωτοβουλίες, οπότε μια συνεργασία με ένα σταθερό άτομο θα σε ευνοήσει πραγματικά. Έχεις έμπνευση και δημιουργικότητα, έχεις έναν πειστικό λόγο και γρήγορα ανακλαστικά, οπότε είναι ένα καλό διάστημα για να περάσεις συνέντευξη για μια δουλειά που να σε ικανοποιεί. Μπορείς να αντιμετωπίσεις με διπλωματικότητα όσους είναι ανώτεροι ιεραρχικά.

Ερωτικά

Η κάρτα της Δικαιοσύνης αντιστοιχεί στο ζώδιο του Ζυγού και σηματοδοτεί μια περίοδο με άφθονο φλερτ, έξυπνη προσέγγιση των άλλων ανθρώπων και αυξημένη γοητεία. Σε έλκουν άτομα από τα ζώδια του Ζυγού, του Κριού, του Αιγόκερου και του Καρκίνου, ενώ επίσης είσαι πολύ κοντά σε Υδροχόους και Διδύμους. Το δυνατό σου χαρτί στον έρωτα είναι το σπινθηροβόλο πνεύμα σου. Δεν επιδιώκεις μια σταθερή δέσμευση, ίσως κατά κάποιον τρόπο να θέλεις να πάρεις το αίμα σου πίσω από κάποιον παλιό σύντροφο που σε πλήγωσε, και όντως έχεις εύνοια για να τον κάνεις να ζηλέψει! Επιδιώκεις να είσαι κοντά σε ανθρώπους έξυπνους, που εκτιμούν την ομορφιά, ενώ αντιμετωπίζεις μια νέα γνωριμία πιο θαρρετά από ό,τι παλιότερα. Θέλεις να ξανοιχτείς σε νέους ανθρώπους που σε γοητεύουν με διάθεση όμως περισσότερο να παίξεις και να κερδίσεις αυτοπεποίθηση, παρά να δεσμευτείς.

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Oroskopos.tv

Μια ματιά στην Αστρολογία της Ανατολής

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η αστρολογία για την σοφία της ανατολής εξετάζει εκτος από τους πλανήτες αυτούς κα ...

Oroskopos.tv

Ο Άρχοντας του Παράξενου

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Μήπως έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ την λέξη «τηλεπάθεια»; Ή ίσως «τηλεκίνηση»; Αν ναι ...

Oroskopos.tv

Γυναίκα

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η Γυναίκα είναι το θέμα των θεμάτων, το αίνιγμα των αινιγμάτων και το μυστήριο των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!