Αστρολογική Κάρτα Ταρώ

Αστρολογική

Κάρτα Ταρώ

Το Άρμα

Επαγγελματικά - Οικονομικά

Η κάρτα που αναδύθηκε ως απάντηση στο πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου ζητήματα είναι πολύ θετική. Το Άρμα αντιστοιχεί στο ζώδιο του Καρκίνου και στον αριθμό 7, που είναι ο τυχερός σου αριθμός αυτήν την στιγμή, όπως και οι αριθμοί 8, 17 και 26. Έχεις απόλυτη αισιοδοξία, κάτι που είναι απαραίτητο για να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Έχεις μάθει πια να ελίσσεσαι με σιγουριά στον εργασιακό σου χώρο και κρατάς πολύ σταθερά τα ηνία των αποφάσεών σου. Έχεις εύνοια σε περίπτωση που ασχολείσαι με επαγγέλματα τα οποία σχετίζονται με την οικογένεια, την γυναίκα και την νυχτερινή ζωή. Η οικονομική σου κατάσταση θα βελτιωθεί μέσα από σίγουρες κινήσεις και θετικές δράσεις που έχουν το στοιχείο της αυτοπεποίθησης. Ξέρεις να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή, ενώ μια περίοδος ανασφάλειας παίρνει τέλος. Η οικονομική ανάκαμψη που προσδοκάς θα έρθει μέσα από την δύναμή σου να ελέγχεις τις παρορμήσεις σου. Έξυπνα και σταθερά βήματα θα σε βοηθήσουν να ανακάμψεις και να πάρεις τον απόλυτο έλεγχο των οικονομικών σου. έτσι ώστε να έχεις τις επιτυχίες που περιμένεις και ελπίζεις.

Ερωτικά

Το Άρμα είναι μια πολύ θετική κάρτα για τα ερωτικά σου ζητήματα. Συνδέεται με το ζώδιο του Καρκίνου και σου χαρίζει ταυτόχρονα συναισθηματισμό και αυτοπεποίθηση. Σε έλκουν άτομα από τα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού, των Ιχθύων, αλλά υπάρχει και ένα παιχνίδι γοητείας με Ζυγούς, Κριούς και Αιγόκερους. Το πάθος σε χαρακτηρίζει αυτήν την περίοδο και αντιμετωπίζεις πολύ πιο ενεργητικά το θέμα του έρωτα, κρατώντας για τον εαυτό σου την πρωτοβουλία και την ηγετική θέση στις σχέσεις σου. Επιδιώκεις να έχεις μια σχέση σταθερή, όχι όμως κάνοντας εσύ θυσίες για να πηγαίνουν καλά τα πράγματα. Βάζεις τους όρους σου και θέλεις να σου αποδίδει ο σύντροφός σου τον σεβασμό που αξίζεις. Ίσως στο βάθος της ψυχής σου να υπάρχει κάποια ανασφάλεια, αλλά ξέρεις να την καλύπτεις με τον αέρα της αυτοπεποίθησης, ακόμα κι αν δεν είναι και πολύ αληθινό αυτό το συναίσθημα.

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Oroskopos.tv

Καθαρισμός ενέργειας

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχει τρόπος να καθαρίσουμε ενεργειακά; Είναι πολλές φορές που ολόκληρη περίοδο ...

Oroskopos.tv

Ερωτικά φίλτρα

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ένα μαγικό φίλτρο θα φέρει τον έρωτα; Η ιστορία της μαγείας λέει πως γίνεται αρκεί ...

Oroskopos.tv

Μαγεία: Οι απαραίτητες αρχές

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ποια είναι α απαραίτητα συστατικά της μαγείας; Εννοείται ότι υπάρχουν φυσικά συστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!