Αστρολογική Κάρτα Ταρώ

Αστρολογική

Κάρτα Ταρώ

Η Κρίση

Σκορπιός

Επαγγελματικά - Οικονομικά

Η Κρίση είναι μια Συμπαντική Κάρτα, την οποία κυβερνάει ο Πλούτωνας, κι έτσι σχετίζεται με τον Σκορπιό. Η αμέσως προσεχής περίοδος θα είναι βαθιά αναμορφωτική για την επαγγελματική και οικονομική σου ζωή. Άτομα από τα ζώδια του Σκορπιού, του Ταύρου, του Λέοντα, του Υδροχόου, των Ιχθύων και του Καρκίνου προορίζονται να παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου κατάσταση. Μέσα από παράξενους δρόμους θα έρθει η δικαίωσή σου, ίσως να σε είχαν αδικήσει και παραγνωρίσει για καιρό, και τώρα έρχεται η στιγμή να δουν όλοι πόσο μεγάλη αξία έχεις, με αντίστοιχα οφέλη. Θα χρειαστεί να συγχωρήσεις κάποιους ανθρώπους, να δείξεις μεγαλοψυχία, να μην δράσεις εκδικητικά. Έτσι θα μπορέσεις όχι μόνον να αποκαταστήσεις την υλική σου και οικονομική κατάσταση, αλλά θα προχωρήσεις και ένα βήμα παραπάνω την εξέλιξή σου σε όλους τους τομείς.

Ερωτικά

Η Κρίση είναι μια παντοδύναμη Συμπαντική Κάρτα που σχετίζεται με τον Πλούτωνα και άρα με τον Σκορπιό. Μας βεβαιώνει ότι έρχεται η στιγμή της ερωτικής δικαίωσης και της λύτρωσης. Φέρνει κοντά σου άτομα από τα ζώδια του Σκορπιού, του Ταύρου, του Λέοντα, του Υδροχόου, των Ιχθύων και του Καρκίνου που γίνονται σημαντικά για σένα. Είναι μια κάρτα που θα σου φέρει χαρά και μεγαλείο ψυχής. Αν κάποια στιγμή μέσα στις σχέσεις σου αδικήθηκες, υποτιμήθηκες, αν κάποιοι άνθρωποι ή ο σύντροφός σου σε παραμέλησαν ή απαξίωσαν την προσωπικότητά σου, ήρθε η στιγμή να καταλάβουν πόσο πολύτιμη είναι η καρδιά σου. Θα χρειαστεί να λειτουργήσεις με μεγαλοθυμία, καθώς κάποιοι άνθρωποι που για καιρό σε ταλαιπώρησαν θα έρθουν στην ανάγκη σου σε κάθε επίπεδο, και υλικά και συναισθηματικά. Μαζί με την δικαίωση που θα ζήσεις έρχεται και μια αίσθηση πληρότητας. Δεν χρειάζεται να χάσεις χρόνο με αντεκδίκηση, φτάνει που κάποιοι κατάλαβαν την αξία σου. Είναι η τέλεια στιγμή για μια επανασύνδεση, αν την θέλεις κι εσύ.

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u