Αστρολογική Κάρτα Ταρώ

Αστρολογική

Κάρτα Ταρώ

Ο Ήλιος

Λέων

Επαγγελματικά - Οικονομικά

Μια πανέμορφη κάρτα, που σου υπόσχεται σημαντικές απολαβές και πολλές χαρές σε υλικό επίπεδο και σε θέματα εργασιακά. Ο Ήλιος είναι Συμπαντική Κάρτα, αλλά έμμεσα συνδέεται με τον Λέοντα. Ψάξε γύρω σου για ανθρώπους που να ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα, του Τοξότη, του Κριού, του Σκορπιού, του Υδροχόου, του Ταύρου, γιατί θα είναι πολύτιμοι βοηθοί σου και συνεργάτες. Σου ανοίγονται πάρα πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες και η δύναμη της προσωπικότητάς σου θα σου φέρει επιτυχία. Ένας σημαντικός άνθρωπος κύρους ή και κάποιος ηλικιωμένος συγγενής σου μπορεί αυτή τη στιγμή να δώσει θετική εξέλιξη στην καριέρα σου. Έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και αισθάνεσαι μια σχεδόν παιδική παρόρμηση να ασχοληθείς πολύ θετικά με την εργασία σου. Ίσως και να σου προταθεί μια διευθυντική θέση που θα επιτρέψει να λάμψει όλη σου η ενεργητικότητα. Σε κάθε περίπτωση το άμεσο μέλλον υπόσχεται να σου δωρίσει οικονομική ανάπτυξη και πολλές απολαβές.

Ερωτικά

Ο Ήλιος είναι μια πανέμορφη ένδειξη ότι σε περιμένουν υπέροχες στιγμές στο ερωτικό πεδίο. Πρόκειται για Συμπαντική Κάρτα, που μέσω του Ήλιου σχετίζεται με τον Λέοντα. Η ψυχή σου ανοίγεται στο φως και στην θέρμη αυτής της εκπληκτικής κάρτας, χαρίζοντάς σου την δυνατότητα να νιώσεις την αγάπη, την ευγνωμοσύνη, τον έρωτα σε υπέρτατο βαθμό. Σε έλκουν άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα, του Τοξότη, του Κριού, του Σκορπιού, του Υδροχόου, του Ταύρου. Έχεις μια σχεδόν παιδική ανάγκη να αφεθείς σε έναν απέραντο πλούτο συναισθημάτων. Αν βρίσκεσαι σε σχέση θα την κάνεις να ανθίσει, καθώς η ψυχή σου ξεχειλίζει από γενναιόδωρα συναισθήματα. Αν δεν έχεις σχέση, κάποιος άνθρωπος που είναι η αδελφή – ψυχή σου σε αυτό το σύμπαν θα βρεθεί στον δρόμο σου άμεσα. Ετοιμάσου να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Η ερωτική σου ζωή απογειώνεται με τον πιο όμορφο τρόπο, με μια φωτεινή αγάπη που θα σε κάνει να αγγίξεις τον έβδομο ουρανό! Το πάθος που θα σε συνεπάρει είναι πέρα από κάθε περιγραφή και αξίζει να του παραδοθείς με όλο σου το είναι.

Psychic Readings

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Το «απόλυτο» τεστ

In category Psychic Readings

Υπάρχουν και 3 αλάνθαστες μέθοδοι για να αξιολογήσεις το psychic reading σου, εκτός από το ...

Πώς θα ξέρω ότι ήταν σωστό το psychic reading;

In category Psychic Readings

Μόνο εσύ μπορείς να το γνωρίζεις αυτό από την αρχή. Εσύ είσαι η πυξίδα σου. Πώς νιώθ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u