Γυναίκα Υδροχόος – Άντρας Υδροχόος και όμως θα μπορούσε να πετύχει!

Γυναίκα Υδροχόος – Άντρας Υδροχόος και όμως θα μπορούσε να πετύχει!


Αυτοί οι δύο, είτε θα ταιριάξουν απόλυτα από την αρχή, είτε θα τρέξουν αμέσως προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Έχουν αρκετές ομοιότητες μεταξύ τους και θεωρούνται οι επαναστάτες του ζωδιακού. Είναι πρωτοπόροι, ανεξάρτητοι και έχουν διαρκή επιθυμία για σεξουαλική καθοδήγηση.. Εδώ βρίσκεται και το πρόβλημα.

Όταν η γυναίκα Υδροχόος και ο άντρας Υδροχόος ξεκινήσουν να βγαίνουν, γίνονται οι καλύτεροι εραστές αλλά και οι καλύτεροι φίλοι. Η γυναίκα και ο άντρας Υδροχόοι, είναι ιδιαίτερα έξυπνοι και ασχολούνται με την ανθρωπότητα. Απελευθερώνουν το ασυνήθιστο και το εκκεντρικό και μπορούν να περάσουν πολλές εβδομάδες αυθορμητισμού και ελευθερίας. Σεξουαλικά, πρώτα ενδιαφέρονται για το μυαλό και ύστερα για το σώμα. Και οι δύο Υδροχόοι έχουν περίεργη ιδιοσυγκρασία όσον αφορά τις σεξουαλικές τους συνήθειες που ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους.

Ο Υδροχόος χρειάζεται ελευθερία και χώρο, αλλά σε μία μακροχρόνια σχέση αυτοί οι δύο άνθρωποι μπορούν να τα βολέψουν όλα. Αν και είναι εκκεντρικοί, θεωρούνται επαναστάτες και είναι γνωστοί για τις επαναστατικές τους ιδέες. Η φιλικότητα και η εξυπνάδα είναι που κάνει έναν Υδροχόο πετυχημένο στη ζωή.

Ο άντρας Υδροχόος δεν ερωτεύεται τρελά. Θα έχει πολλές σχέσεις, παράνομους δεσμούς και περιπέτειες. Θα πρέπει να έχετε πολύ υπομονή για να δεσμευτεί μακροχρόνια μαζί σας. Στην ουσία σας δοκιμάζει. Οι Υδροχόοι, ειδικά οι γυναίκες, προτιμούν να είναι μόνες τους παρά να βρίσκονται σε μία ανολοκλήρωτη σχέση. Ψάχνουν να βρουν συντρόφους που μπορούν να τους επηρεάσουν πνευματικά και να είναι ηθικοί, ειλικρινείς και θαρραλέοι.

Για τους Υδροχόους το σεξ είναι πειραματισμός. Θέλουν να εξετάζουν αισθησιακά το σώμα του συντρόφου τους προτού κάνουν έρωτα. Και οι άντρες και οι γυναίκες αυτού του ζωδίου μπορούν είτε να είναι οι ενεργητικοί είτε οι παθητικοί ερωτικοί σύντροφοι στο κρεβάτι. Το σεξ θα είναι αισθησιακό, ερωτικό και εξωτικό χωρίς περιορισμούς.  Καθώς οι αστράγαλοι και τα πόδια είναι οι ερωτογενείς τους ζώνες, ο πειραματισμός μπορεί να τους οδηγήσει σε στάσεις ισάξιες με αισθησιακή εμπειρία.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Πόσο καιρό θα περιμένει για τη σεξουαλική πράξη;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ως κάποιος που έχει γράψει για ραντεβού για σχεδόν μια δεκαετία, έχω παρακολουθήσε ...

Θέματα για το πρώτο ραντεβού!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα θέματα και να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στο πρώτ ...

Επαναπροσδιορισμός του πρεσβύτερου πρώτου ραντεβού…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Αλήθεια; Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας και περιπέτειας, η ιδέα σας για ένα πρώτο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u