Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Σεπτέμβριος 2021


Η νέα εποχή είναι εδώ, και προσφέρει τις καλύτερες και πιο γόνιμες συνθήκες για όλα τα ζώδια αλλά και τις βαθύτερες επιθυμίες αυτών. Στο μενού του μήνα, είναι οι ξαφνικές επανασυνδέσεις, οι καρμικοί έρωτες – δεσμεύσεις αλλά και χρήματα από παλιότερες επενδύσεις. 

Πιο αναλυτικά: 

Κριός  Ο Φύλακας Άγγελος

Οι αλλαγές στην αισθηματική σας καθημερινότητα, είναι κάτι που σίγουρα θα πέσει στο τραπέζι των συνομιλιών, με αυτόν που αγαπάτε. Εσείς οι ελεύθεροι, θα δεχτείτε αισθηματική εξομολόγηση, από μια παλιά σας ιδιαίτερη  ιστορία. 

Ταύρος Η  Φύση

Δεν είστε ακόμη σε θέση ή σε φάση, για να αξιολογήσετε τις καταστάσεις αλλά και τις προτάσεις που σας έρχονται από τον άνθρωπο που αγαπάτε. Ίσως και να χρειάζεστε παραπάνω χρόνο για να σκεφτείτε πιο σφαιρικά και ώριμα. 

Δίδυμοι Η Εστία

Με τον Ήλιο μέσα στον αδελφό οίκο της Παρθένου, θα καταφέρετε να λήξετε πολλά από τα ζητήματα που έχουν ανακύψει σε εργασία αλλά και προσωπική ζωή. Οι χωρισμένοι θα δώσουν δεύτερη ευκαιρία που ίσως και να οδηγήσει σε μόνιμη δέσμευση. 

Καρκίνος  Η Ελευθερία 

Δεν χρειάζεται πια να ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας, καθώς οι επιλογές σας έχετε πια καταλάβει, ότι δεν σας δικαιώνουν. Όλος αυτός ο νέος μήνας, θα σας κάνει να έρθετε και πιο κοντά σε αγαπημένα φιλικά πρόσωπα αλλά και την οικογένεια σας. 

Λέων Τα νέα Ξεκινήματα

Οι πιο πολλοί του ζωδίου σας, είναι σε φάση επανένωσης με το παρελθόν ή κοντά σε απόφαση για γάμο – οικογένεια. Όπως και να έχουν τα πράματα μέσα στις σκέψεις σας, θα χρειαστεί να δείτε και πιο αναλυτικά τα συνολικά σας οικονομικά. 

Παρθένος Οι Ιδέες και η Έμπνευση 

Δεν είστε ακόμη έτοιμοι να αλλάξετε τα δεδομένα μέσα στην σχέση σας ή και ακόμη μέσα στην συνειδητή σας μοναξιά. Συμβαίνουν πολλά τριγύρω σας που έχουν για εσάς την απόλυτη προτεραιότητα. Στην εργασία σας, θα έχετε σημαντική άνοδο. 

Ζυγός Η Ηρεμία

Οι καταστάσεις μέσα στον δεσμό σας, όλο πια και καλυτερεύουν. Χρειάζεται να ανεβάσετε τους προσωπικούς σας ρυθμούς και να βρείτε και κάποιες πρακτικές λύσεις στην καριέρα σας. Οι εργένηδες, θα βρεθούν μπροστά σε σημαντικά αισθηματικά διλήμματα. 

Σκορπιός Ακούγοντας 

Οι δεσμεύσεις που σας έχει προτείνει ο σύντροφος σας, ακόμη δεν σας έχουν πείσει. Σίγουρα ξέρετε και εσείς ότι και στους δύο σας, χρειάζεται παραπάνω χρόνος. Στα καλά του νέου μήνα είναι και επιτυχίες στον εργασιακό σας τομέα. 

Τοξότης Η Υποστήριξη

Δηλώνετε μπερδεμένοι για ακόμη μια φορά. Αυτός που έχετε ερωτευτεί, δεν σας έχει ακόμη ανάψει το πράσινο φως. Από τα μέσα του μήνα και μετά, θα μπορέσετε να μιλήσετε πολύ περισσότερο και να βρείτε λύσεις που θα είναι σίγουρα κοινώς αποδεκτές. 

Αιγόκερως Ο Διαλογισμός 

Πολλά τα μαντάτα και οι πληροφορίες, που σας έρχονται από τον πρώην σας, που ζητάει να του δώσετε μια ακόμη ευκαιρία. Σκεφτείτε τα πάντα από όλες τις πλευρές, και μόνο στον δικό σας χρόνο απαντήστε. Οι συμβουλές των τρίτων δεν σας ενδιαφέρουν. 

Υδροχόος Η  Αδελφή Ψυχή 

Οι συζητήσεις που θα έρθουν από την μεριά του αγαπημένου σας, θα σας πείσουν για ακόμη μια φορά, για τα αληθινά του συναισθήματα. Ίσως και να πρέπει να μιλήσετε και από την καρδιά σας και εσείς, για τις προσεχείς σας προθέσεις. 

Ιχθύς  Το Ησυχαστήριο  

Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, είναι μόνοι και χωρίς αυτό να αποτελεί πρόβλημα. Μέσα πάντως στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα έρθει στον δρόμο σας μια νέα γνωριμία που θα σας κάνει, να μπείτε και πάλι στον δρόμο των ερωτικών συναισθημάτων.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Το Πέντε από τα Ραβδιά. Θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, έσ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογία ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

Σημαντικές αλλαγές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της καθημερινότητας των ζωδίων, φέρ ...

Προβλέψεις Ταρώ Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ιεροφάντης. Θα βρεθείτε μπροστά σε σημαντικές αλλαγές. Οι περισσότερες ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογίας, ας θυμηθούμ ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Ιούλιος 2021

In category Ταρώ

Ο δεύτερος μήνας του Καλοκαιριού, έρχεται φορτωμένος με πολλά και σημαντικά δώρα, ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u