Προβλέψεις Ταρώ Απρίλιος 2019


Κριός : Το Οκτώ από τα Πεντάκτινα.

Ο Απρίλιος θα είναι για το ζώδιό σας ένας μήνας με θετικές οικονομικές εξελίξεις! Περισσότερο θα ξοδέψετε την ενέργειά σας για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας ζητήματα, έχοντας σύμμαχό σας και την τύχη. Στην εργασία σας αποδίδετε εξαιρετικά και αξιοποιείτε σε μεγάλο βαθμό τις επαγγελματικές σας γνώσεις και την εμπειρία σας. Όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα θα έχετε μια καλή ευκαιρία να αναγνωριστεί το ταλέντο σας, ή αν είστε ήδη γνωστοί, να κάνετε άλλη μία εξαιρετική δουλειά!

Μέσα από την εργασία σας θα αυξηθούν και τα έσοδά σας. Οπότε θα νιώσετε πιο δυνατοί οικονομικά και θα κινηθείτε πιο άνετα. Δεν αποκλείεται ωστόσο να έρθουν χρήματα κι από άλλη πηγή πέραν της εργασίας, όπως από έναν  δικό σας άνθρωπο. Θα χρειαστεί στην περίπτωση αυτή να ευχαριστήσετε τον άνθρωπο αυτόν, χωρίς ωστόσο να περάσετε στην κολακεία, γιατί κάτι τέτοιο θα σας μειώσει σαν προσωπικότητα.

Όσοι αναζητάτε εργασία θα εισέλθετε σε ένα χώρο, όπου πιθανότατα θα προηγηθεί κάποια εκπαίδευση ή κάποιο σεμινάριο, πριν αρχίσετε να εργάζεστε. Δείξτε ζήλο και όρεξη για μάθηση για να τα πάτε έπειτα καλά και στη δουλειά.

Στον αισθηματικό τομέα για όσους-ες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα χρειαστεί να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με την-τον σύντροφό σας. Μην βιάζεστε να «τελειώνετε» γρήγορα τα όποια θέματα σας απασχολούν, για να προλάβετε να κάνετε τις άλλες σας δουλειές. Τίποτα σχεδόν μη βάζετε πιο πάνω από την σχέση με τον άνθρωπό σας, μιλώντας πάντα για τις σχέσεις που βασίζονται στην αμοιβαιότητα. Επίσης μη βαριέστε να ασχοληθείτε ή να συζητήσετε πράγματα που τα θεωρείτε αυτονόητα, γιατί ο άνθρωπός σας μπορεί να νιώσει καλύτερα, εάν τον-την  πάρετε στα σοβαρά. Κατά τ’ άλλα η σχέση σας πιθανότατα να χρειαστεί έναν συντονισμό.  Μην προσπερνάτε λοιπόν τα όποια ζητήματα, γιατί κάπως έτσι θα μπορούσε ένα τρίτο πρόσωπο να «χωρέσει» ανάμεσά σας.

Όσοι κι όσες είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες θα γνωρίσετε το πιθανότερο ένα άτομο με θέληση να ξεκινήσει μια σοβαρή γνωριμία μαζί σας, αλλά ωστόσο αυτό μπορεί να «σκοντάψει» επάνω στην δική σας έλλειψη πρωτοβουλίας. Αναρωτηθείτε εάν η έλλειψη πρωτοβουλίας από τη μεριά σας οφείλεται σε γενικότερη κακή διάθεση ή αν όντος δεν σας τραβάει το άτομο αυτό.

Όσοι είστε σε απομάκρυνση και επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με τον ή την πρώην σας, θα έχετε μια ευκαιρία μέσα στο μήνα, αλλά ίσως να χρειαστεί να βγάλετε τον πολύ καλό σας εαυτό προκειμένου να μην υπάρξει μια απροσδόκητη ένταση!

Ταύρος : Το Εννιά από τα Κύπελλα.

Ο Απρίλιος για το ζώδιό σας θα είναι ο μήνας για να πετύχετε έναν όχι επαγγελματικό ή οικονομικό, αλλά συναισθηματικό στόχο. Αν είστε άντρας ή γυναίκα που εδώ και κάποιον καιρό είχατε ερωτευτεί με ένα άτομο, με το οποίο δεν μπορούσε να ξεκαθαρίσει η εξέλιξη, έφτασε η ώρα για να πέσετε στην αγκαλιά αυτού του ατόμου! Η υπομονή και η επιμονή σας ανταμείβονται τώρα με την επιτυχή έκβαση αυτής της ερωτικής ιστορίας!

Εάν είστε δεσμευμένος-η σε δεσμό ή σε γάμο και ένα άλλο άτομο σας έχει μαγνητίσει τόσο, που δεν μπορείτε να αντισταθείτε, τότε θα χρειαστεί να παλέψετε πολύ με τον εαυτό σας, για να μην μπείτε σε μια γεμάτη πάθος παράλληλη σχέση, που θα θέσει σε κίνδυνο την σχέση με τον άνθρωπό σας. Είναι πιθανόν ο ή η σύντροφός σας να νιώσει ή να καταλάβει ότι κάτι σας έχει ενθουσιάσει και να ξεσπάσουν εντάσεις και σκηνές ζήλειας ανάμεσά σας. Στην περίπτωση ωστόσο που γυρίσετε την πλάτη σ’ αυτόν τον ερωτικό πειρασμό, σημαίνει ότι ο δεσμός ή ο γάμος σας είναι πολύ ισχυρός και είστε αφοσιωμένοι μέσα σ’ αυτόν.

Εάν πάλι είστε ελεύθερος ή ελεύθερη τότε θα πραγματοποιηθεί το ερωτικό σας όνειρο να είστε μαζί με τη γυναίκα ή τον άντρα που σας έχει συναρπάσει! Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και μην κρύβετε την ικανοποίησή σας. Για να είναι πιο ασφαλής η εξέλιξη και η σταθερότητα αυτής της γνωριμίας, μείνετε κυρίως συντονισμένοι στο παρόν και μην εκφράζετε πολύ τις επιθυμίες σας για το μέλλον. Αφήστε το μέλλον να χτίζετε κάθε μέρα μέσα από το παρόν.

Στον επαγγελματικό σας τομέα θα τα πάτε πολύ καλά και η εργασία σας θα έχει άνοδο. Καλό θα είναι να είστε ελαφρώς επιφυλακτικοί στις σχέσεις με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας, εξαιτίας του ανταγωνισμού. Ανοδικά θα είναι και τα οικονομικά σας γενικότερα, ενώ στη δουλειά σας θα σας αναγνωρίσει κάποιος ανώτερος κι ενδέχεται να σας ανταμείψει με περισσότερα χρήματα.

Όσοι αναζητάτε εργασία θα εισέλθετε σε έναν χώρο όπου θα σας αρέσει το αντικείμενο της δουλειάς και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Θα χρειαστεί ωστόσο να προσέξετε ένα άτομο που πιθανόν να επιδιώξει να σας εκνευρίσει. Μην πέσετε στην παγίδα και κρατείστε την ψυχραιμία σας. Έτσι δεν θα εκτεθείτε και θα βγείτε κερδισμένοι.

      Δίδυμοι : Ο Τροχός της Τύχης.

Εισέρχεστε στον Απρίλιο με μία δύναμη στα χέρια σας, ώστε να φέρετε τη ζωή σας εκεί που θέλετε. Ξεκινώντας από τα αισθηματικά, θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα η περίπτωση μίας επανασύνδεσης. Ο ή η πρώην σας επιθυμεί να είστε ξανά μαζί και θα σας πλησιάσει για μια δεύτερη ευκαιρία. Χρειάζεται να το σκεφτείτε καλά και ο λόγος είναι εκείνα που είχαν προηγηθεί πριν το χωρισμό. Εάν στη σχέση είχαν γίνει πράγματα που σας είχαν αδικήσει κατάφορα ή είχαν αδικήσει τον ή την πρώην σας από δικές σας πράξεις, θα πρέπει να ζυγίσετε καλά την απόφασή σας. Εάν ωστόσο είχατε χωρίσει για παρεξηγήσεις και εγωιστικές συμπεριφορές, αυτό είναι κάτι που με καλή θέληση βελτιώνεται και μπορείτε με αισιοδοξία να ξανασμίξετε!

Οι δεσμευμένοι σε δεσμό ή σε γάμο θα βρεθείτε μπροστά σε ένα πρόβλημα που έχετε αντιμετωπίσει ξανά και στο παρελθόν. Είναι στο χέρι σας να φέρετε την κατάσταση εκεί που θέλετε, μέσα από τον έλεγχο των αντιδράσεών σας και τις ήπιες δηλώσεις σας. Αν ωστόσο το θέμα αφορά σε τρίτο πρόσωπο, ίσως χρειαστεί να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις του ύψους ή του βάθους!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας θα βρεθείτε μπροστά στην αισθηματική πρόκληση να ξεκινήσετε ένα ειδύλλιο με άτομο που ήδη σας είναι γνωστό και ως τώρα απλά υπήρχε μια συμπάθεια. Ορισμένοι ωστόσο θα γνωρίσετε ένα εντελώς καινούριο άτομο, που θα μπει στη ζωή σας για να μείνει και πιθανόν να έχετε πεπρωμένο με το άτομο αυτό.

Στον επαγγελματικό σας τομέα θα τα πάτε πολύ καλά και θα έχετε άνοδο στη δουλειά σας, κυρίως εάν το τελευταίο διάστημα είχατε δει πτώση. Ορισμένοι ευνοείστε πολύ γι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα με καλούς οιωνούς. Ταυτόχρονα θα δείτε άνοδο και στον οικονομικό σας τομέα, αρκεί να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας.

Όσοι αναζητάτε εργασία ευνοείστε πολύ αυτόν το μήνα για ένα πολύ δημιουργικό ξεκίνημα σε έναν ευχάριστο για σας χώρο. Θα έχετε τη δυνατότητα στον χώρο αυτόν να εξελιχθείτε με επιτυχία, εφόσον συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας και πιστέψετε στην καλή σας επαγγελματική τύχη!

Καρκίνος : Ο Ακόλουθος από τα Ραβδιά.

Ο επαγγελματικός σας τομέας και πιθανόν η αναζήτηση νέων οικονομικών πόρων θα σας απασχολήσουν ως επί το πλείστον τον μήνα Απρίλιο. Στην εργασία σας θα δείτε άνοδο, που θα προϋποθέτει ωστόσο και κάποια παραπάνω κούραση. Ίσως στη δουλειά σας να χρειαστούν καινούρια άτομα, επειδή οι νέες επαγγελματικές εξελίξεις θα το απαιτούν. Εφόσον είστε τυπικοί στις υποχρεώσεις σας, δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε μήπως κινδυνέψει η δική σας θέση.

Ίσως ορισμένοι να βρείτε δεύτερη εργασία για να κάνετε πιο άνετη την οικονομική σας κατάσταση. Αν και ευνοείστε για κάτι τέτοιο, αποφύγετέ το στην περίπτωση που δεν μπορείτε να το υποστηρίξετε με τις δυνάμεις σας. Υπάρχει περίπτωση, εξάλλου, να σας προτείνουν κάποια επιπλέον αρμοδιότητα στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σας με επιπλέον χρήματα. Κάποιοι του ζωδίου σας ενδέχεται για πρώτη φορά να αποφασίσετε να ασχοληθείτε με αγροτικές εργασίες!

Αν αναζητάτε εργασία, ίσως να εισπράξετε μία ή και δύο αρνήσεις από υποψήφιες περιπτώσεις στις αρχές του μήνα, αλλά από τα μέσα και μετά θα βρείτε δουλειά σε έναν χώρο με αρκετή ζήτηση από τον κόσμο ή τους πελάτες. Ίσως το εισόδημά σας να αυξάνεται εκεί μέσα από τα  πουρμπουάρ.

Ερχόμενοι στα αισθηματικά σας, είναι πιθανόν να νιώθετε ότι έχετε δώσει εσείς τα περισσότερα πράγματα στη σχέση σας το τελευταίο διάστημα. Προβλέπεται να ανοίξετε μια συζήτηση με τον ή την σύντροφό σας πάνω στο θέμα αυτό ή να προκύψει κι από μόνη της. Αντιμετωπίστε με αυτοπεποίθηση την όλη κατάσταση, χωρίς να φοβηθείτε να πείτε αυτό που πιστεύετε. Με αυτόν τον τρόπο  θα καταφέρετε κάποια καλή αλλαγή στη σχέση, αλλά και θα ασκήσετε επιπλέον γοητεία στον ή στην σύντροφό σας, εξαιτίας της τόλμης σας. Ακόμα κι αν προκύψει μια μικρή ένταση, λίγο παρακάτω θα δικαιωθείτε.

Όσοι-ες είστε ελεύθεροι-ες θα κάνετε καινούρια γνωριμία ή με μικρότερης ηλικίας άτομο ή με άτομο στην  ίδια ηλικία με σας. Στην αρχή η γνωριμία από τη μία θα είναι έντονη στα  συναισθήματα και στη χημεία, αλλά από την άλλη θα είναι κάπως περιορισμένη από απόψεως χρόνου, που θα μπορεί να αφιερώνει ο ένας στον άλλο. Αυτό ίσως να οφείλεται στις επαγγελματικές  υποχρεώσεις του άλλου ατόμου. Ωστόσο θα είναι κάτι που θα αξίζει την επιμονή και την υπομονή σας!

Λέων : Το Τρία από τα Ραβδιά.

Ο μήνας Απρίλιος σας ευνοεί ιδιαιτέρως στον επαγγελματικό τομέα και κυρίως αν θα κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα. Εάν δεν εργάζεστε τον τελευταίο καιρό και ψάχνετε για δουλειά, θα βρεθείτε μπροστά σε μία πολύ καλή ευκαιρία για επαγγελματική αποκατάσταση, σε χώρο όπου θα βρείτε αυτό που θέλετε. Κι  όσοι επιθυμείτε να ασχοληθείτε με κάτι δικό σας,  θα βρεθείτε τώρα στην κατάλληλη στιγμή για να το ξεκινήσετε. Θα βάλετε τις σωστές βάσεις για να σας πάει καλά το επαγγελματικό σας μέλλον.

Αν ήδη βρίσκεστε σε εργασία όπου είστε ευχαριστημένοι και πηγαίνει καλά, τα πράγματα θα συνεχίσουν την καλή τους πορεία, αλλά θα χρειαστεί να είστε επιφυλακτικοί με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας, γιατί ενδέχεται να σας προτείνουν κάτι, που δεν θα σας συμφέρει να το κάνετε. Κατά τ’ άλλα θα έχετε ένα σταθερό οικονομικό με θετική εξέλιξη μέσα στο μήνα. Ζυγίστε ωστόσο καλά τις όποιες προτάσεις μπορεί να δεχτείτε.

Ο αισθηματικός σας τομέας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ανέμελος μιας κι όσοι είστε δεσμευμένοι ή βρίσκεστε σε γάμο, θα έχετε μια ήρεμη κι ευχάριστη περίοδο. Επίσης προβλέπονται αρκετές έξοδοι και «αποδράσεις» με τον ή την σύντροφό σας, που θα ανανεώσουν τη σχέση σας και θα φρεσκάρουν την ενέργειά σας. Ζήστε και απολαύστε αυτές τις στιγμές, γιατί συνήθως η γαλήνη και η ηρεμία δεν κρατούν για πάντα!

Εάν είστε χωρισμένοι είναι πολύ πιθανόν να δεχτείτε μια κίνηση επανασύνδεσης από τον ή την πρώην σας. Καλό θα είναι να είστε κάπως επιφυλακτικοί, γιατί ίσως η κίνηση αυτή να είναι επιπόλαιη από το άλλο άτομο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν πολύ γρήγορα τα προβλήματα. Ζητήστε χρόνο από τον-την πρώην σας και προσπαθήστε όχι τόσο με τη λογική, όσο με τη διαίσθησή σας να νιώσετε εάν είναι καλή η ιδέα να είστε ξανά μαζί.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας θα γνωρίσετε ένα άτομο με την ψυχολογία του καλού Σαμαρείτη! Έτοιμο να σας βοηθήσει και να σας σταθεί σε ότι χρειαστείτε. Αν και αυτό είναι κολακευτικό για σας, θα χρειαστεί να προσέξετε δύο πράγματα: πρώτον να μην κάνετε κατάχρηση της καλοσύνης του και δεύτερον να μην το ερωτευτείτε μόνο γι αυτόν το λόγο. Διαφορετικά η σχέση που πιθανόν να εξελιχθεί θα κινδυνέψει να χαρακτηριστεί σχέση συμφέροντος.

Παρθένος : Ο Θάνατος.

Δεν αναφέρεται στη γνωστή έννοια του θανάτου το μήνυμα αυτής της κάρτας, που σας εκπροσωπεί για το μήνα Απρίλιο, αλλά στο συμβολικό θάνατο κάποιου στοιχείου της ζωής σας, που θα σας επιβαρύνει, αν συνεχίσει να παραμένει σε σας, ή σε μία τεράστια αλλαγή. Ήρθε η ώρα να κάνετε το ξεκαθάρισμά σας στο κομμάτι της ζωής σας που το χρειάζεται.

Εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα επιδιώξετε, ή θα προκύψει, μια μεγάλη αλλαγή. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με την αλληλεπίδραση στη σχέση με τον άνθρωπό σας ή με την κοινή αλλαγή του τρόπου ζωής σας. Κι ας μη ξεχνάμε ότι οι αλλαγές μας αγχώνουν συνήθως, αλλά δεν είναι πάντα για κακό, αλλά και για καλό. Αν η αλλαγή έχει να κάνει με την αλληλεπίδραση μεταξύ σας, ίσως να είναι σχετική με την παρουσία τρίτου προσώπου. Ή το τρίτο πρόσωπο θα αποχωρήσει από το ερωτικό τρίγωνο, που δημιουργήθηκε, αφήνοντας εσάς και τον ή την σύντροφό σας να τα ξαναβρείτε, ή ίσως να παίξει διαλυτικό ρόλο, που σημαίνει ότι η σχέση σας ήταν αδιέξοδη κι εσείς απλώς μένατε από συνήθεια κι από πείσμα εις βάρος όμως της αυτοεκτίμησής σας.

Εάν η αλλαγή έχει να κάνει με τον κοινό τρόπο ζωής σας με τον-την σύντροφό σας, τότε ίσως να σημαίνει μια νέα αρχή σε καινούριο σπίτι, ή μετακόμιση σε άλλη πόλη, ή αύξηση της περιουσίας  από κάποια κληρονομιά, ή ακόμα και  απόκτηση ενός παιδιού, που άργησε να έρθει, οπότε θα θεωρηθεί ως ανατρεπτική αλλαγή!

Εάν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη ενδέχεται να κάνετε μια πολύ σημαντική γνωριμία και να ξεκινήσετε μια σχέση, τη στιγμή που κάτι τέτοιο δεν ήταν στις σκέψεις ή στις  επιθυμίες σας. Ωστόσο το άτομο που θα γνωρίσετε θα σας εμπνεύσει  πολύ για μια τέτοια εξέλιξη. Δεν αποκλείεται και η περίπτωση μια φιλία να γίνει ξαφνικά έρωτας!

Στα επαγγελματικά σας θα έρθουν δυνατές αλλαγές στη δουλειά σας, που στην αρχή θα σας αγχώσουν, αλλά στη συνέχεια θα προσαρμοστείτε και θα καταλάβετε ότι έπρεπε να γίνουν για το καλό της πορείας της δουλειάς. Αν ωστόσο ορισμένοι για ευνόητους λόγους, θέλετε να αλλάξετε εργασία για να μεταβείτε σε κάτι καλύτερο, τώρα είναι πολύ καλή η στιγμή. Ίσως με το να παραμένετε σε μια εργασία, που δεν σας δίνει αυτά που χρειάζεστε και σας κρατά συχνά παραπονεμένους,  να αντιστέκεστε έτσι στην εξέλιξή σας για κάτι καλύτερο. Δείτε καλά τις δυνατότητές σας και πάρτε τις σωστές αποφάσεις, βαδίζοντας με γνώμονα την επαγγελματική σας ασφάλεια και βελτίωση!

Όσοι αναζητάτε εργασία θα βρεθείτε μπροστά σε μια μεγάλη αλλαγή! Αρχικά βρίσκοντας εργασία, αλλά κυρίως κάνοντας πιθανότατα μια δουλειά σε ένα εντελώς νέο αντικείμενο για σας ή με εντελώς νέους κανόνες εργασίας. Ακολουθείστε το με αισιοδοξία γιατί η ζωή σας καλεί σε έναν νέο τρόπο ζωής!

Ζυγός : Το Πέντε από τα Κύπελλα.

Μπαίνετε στον Απρίλιο με την αποφασιστικότητα να κάνετε ένα διάλογο με τον εαυτό σας, που ίσως τον είχατε αναβάλει το τελευταίο διάστημα. Κυρίως όσοι βρίσκεστε σε μακροχρόνιο δεσμό ή σε γάμο, θέλετε να επαναπροσδιορίσετε τα συναισθήματά σας για τον ή την σύντροφό σας και να ξαναδείτε ποιά είναι η θέση σας μέσα στη σχέση. Ίσως αυτό να προέρχεται από την έλλειψη καλής επικοινωνίας σε συνδυασμό με την αίσθηση ρουτίνας.

Επειδή η επιφυλακτική σας ματιά απέναντι στη σχέση σας, μπορεί να είναι βασισμένη σε ένα πραγματικό πρόβλημα, αλλά και σε μια ψευδαίσθηση, καλό θα είναι πριν φτάσετε στο σημείο να συζητήσετε με τον-την σύντροφό σας, να κάνετε μια προσπάθεια να ανεβάσετε την ενέργεια μεταξύ σας. Αυτό μπορεί να γίνει κάνοντας προτάσεις στο ταίρι σας, που ξεφεύγουν από τις συνηθισμένες σας συνήθειες, όπως μια εκδρομή σε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναπάει ή μια πρωτότυπη κοινή δραστηριότητα :  να μαγειρέψετε μαζί ένα εξωτικό φαγητό,  να πάτε μαζί για ψώνια σε μια αγορά που δεν πηγαίνετε συχνά κτλ.  Θα είναι καλό να μην αφήσετε τη σχέση σας σε αδράνεια, έτσι κι αλλιώς δεν τίθεται θέμα χωρισμού.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας έχετε την ορμή να προχωρήσετε σε σοβαρή γνωριμία. Χρειάζεται να μιλήσετε ειλικρινά πρώτα με τον εαυτό σας. Δηλαδή, εάν θα μπείτε συνειδητά σε σοβαρή γνωριμία με άτομο, που δεν εκφράζει το απόλυτο για σας, έχει ωστόσο ενδιαφέροντα στοιχεία ή αν θα περιμένετε τον μεγάλο έρωτα, που ίσως έρθει παρακάτω. Κατά τ’ άλλα θα φλερτάρετε αρκετά αυτόν το μήνα.

Στον επαγγελματικό σας τομέα προβλέπεται σταθερότητα, χωρίς θεαματικές αλλαγές. Εάν κάτι σας προβληματίζει στο χώρο της δουλειάς σας, είναι προτιμότερο προς το παρόν να κάνετε λίγο υπομονή, γιατί το πρόβλημα θα διορθωθεί από μόνο του παρακάτω και καλό θα είναι να μην προτρέξετε.

Εάν αναζητάτε εργασία, θα χρειαστεί να κάνετε ένα μικρό συμβιβασμό βρίσκοντας μία δουλειά, που πιθανόν δεν θα είναι η πρώτη σας προτίμηση. Ωστόσο δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και μην την υποτιμάτε, γιατί αργότερα μπορεί να αλλάξετε γνώμη και να ανακαλύψετε ενδιαφέροντα στοιχεία. Σε κάθε περίπτωση θα λύσετε το θέμα της επαγγελματικής σας απασχόλησης.

  Σκορπιός : Το έξι από τα Ξίφη.

Ο Απρίλιος σας θέλει να ταξιδεύετε ή έστω να συνδιαλέγεστε με άτομο ή άτομα που έχετε μαζί τους χιλιομετρική απόσταση! Για ορισμένους ωστόσο μπορεί να σημαίνει και ταξίδι με την φαντασία σας, εννοώντας κάποιον οραματισμό για το μέλλον ή μια δημιουργική φαντασία, που θα σας ανοίξει καινούριους ορίζοντες για το μέλλον σας.

Εάν είστε κουρασμένοι και βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, ετοιμαστείτε να ξεσηκωθείτε από τον ή την σύντροφό σας, για κάποιο μεγαλύτερο ή μικρότερο ταξιδάκι! Παρόλη την κούραση σας, αυτό το ταξίδι θα σας ανανεώσει, κάνοντας ίσως το ταίρι σας να «μετανιώσει» για την ιδέα του, εφόσον προβλέπεται στο ταξίδι σας ένα έντονο φλερτ! Σε κάθε περίπτωση ένα «ριψοκίνδυνο» για τη σχέση σας φλερτ προβλέπεται αυτόν το μήνα. Χειριστείτε το διακριτικά και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, εάν και εφόσον θέλετε να λειτουργήσετε παράλληλα διαφυλάσσοντας ταυτόχρονα και τη σχέση σας!

Για τους χωρισμένους και τις χωρισμένες από σχέση ή και γάμο σε διάσταση, προβλέπεται μια δυναμική κίνηση προσέγγισης από την ή τον πρώην σας. Για κάποιους λόγους, αν και σας ευχαριστεί αυτή η εξέλιξη, θα είστε επιφυλακτικοί. Συμβουλευτείτε πάνω απ’ όλα τη διαίσθησή σας, εάν είναι καλό να επιστρέψετε, ή να συνεχίσετε τη δική σας πορεία γυρίζοντας την πλάτη στο παρελθόν.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα βρεθείτε σε μία στιγμή όπου θα δεχθείτε κάμποσες ερωτικές προκλήσεις, ωστόσο εσείς θα ξεχωρίσετε ένα άτομο, που θα σας γοητεύσει. Υπάρχει περίπτωση το συγκεκριμένο άτομο να το γνωρίσετε σε μεγάλη πόρτα ή να είναι ένστολο! Εάν το διεκδικήσετε σωστά και με ειλικρίνεια, θα εξελιχθεί σε σχέση!

Στον επαγγελματικό σας τομέα είναι πολύ πιθανόν να δεχθείτε μια πρόταση για κάποια νέα αρμοδιότητα. Στην αρχή ίσως  να αγχωθείτε, αλλά μη βιαστείτε να απορρίψετε αυτήν την πρόταση, γιατί τελικά με καλή θέληση θα τα καταφέρετε και ταυτόχρονα θα αυξήσετε το εισόδημά σας. Για αρκετούς του ζωδίου σας θα χρειαστεί να κάνετε κάποιο ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή για κάποιο σημαντικό σεμινάριο.

Για όσους αναζητάτε εργασία τα πράγματα θα είναι αρκετά ευνοϊκά, εφόσον θα βρείτε μια αρκετά ενδιαφέρουσα, αλλά και κάπως απαιτητική από απόψεως δεξιοτήτων εργασία. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εργαστείτε σε χώρο που θα έχει ως αντικείμενό του τα ταξίδια, ή που θα χρειάζεται να ταξιδεύετε, ή τέλος που θα χρειαστεί να μετακομίσετε χάριν της εργασίας μόνιμα ή προσωρινά.

Τοξότης : Ο Πύργος.

Ξαφνικές αλλαγές και απρόσμενα γεγονότα σας περιμένουν αυτόν το μήνα. Οπλιστείτε λοιπόν με υπομονή και φροντίστε να είστε σε ετοιμότητα για το απροσδόκητο. Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο ενδέχεται να έρθετε σε ασυνεννοησία με τον ή την σύντροφό σας. Αν σας ενδιαφέρει πραγματικά η καλή κατάσταση στο δεσμό ή στο γάμο σας, κάντε ένα βήμα πίσω και μην προσπαθήσετε να λύσετε κανένα θέμα. Ο χρόνος θα ηρεμίσει τα πράγματα και ότι είναι να ειπωθεί θα ειπωθεί την κατάλληλη στιγμή στο μέλλον. Σε περίπτωση που τεντώσετε το σχοινί κινδυνεύετε να βρεθείτε μπροστά σε αψυχολόγητες αντιδράσεις του ή της συντρόφου σας, κι ακόμα και στην εγκατάλειψη από μέρους του-της της σχέσης σας!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας θα γνωρίσετε ένα άτομο το πιθανότερο πολύ διαφορετικό από εσάς, που ωστόσο θα σας μαγνητίσει. Το άτομο αυτό σας καλεί ουσιαστικά να ζήσετε μαζί του μια καινούρια ζωή. Αυτό όμως σημαίνει ότι θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέες συνήθειες και σε μια άλλη στάση ζωής, κάτι που εγκυμονεί τον «κίνδυνο» να αποξενωθείτε τελικά από τον εαυτό σας. Σε καμία περίπτωση μην κινηθείτε επιπόλαια, αλλά μόνο συνειδητά και με ευθύνη απέναντι στην προσωπικότητά σας.

Σε ορισμένους-ες θα φουντώσει το πάθος για την ή τον πρώην σας, με αποτέλεσμα να επιθυμείτε διακαώς την επανασύνδεση μαζί του-της. Αυτό πιθανόν να σας προξενήσει ψυχικό πόνο. Ο μήνας δεν συνίσταται για μια επιτυχημένη επανασύνδεση, οπότε αφήστε το χρόνο να κυλίσει, για να δείτε αργότερα τις εξελίξεις να σας δικαιώνουν, κάνοντας το πιο ωφέλιμο για σας στο παρόν, που είναι να συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας.

Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξουν δυνατότητες.  Αν κάποιοι επιθυμείτε να αλλάξετε εργασία, αυτός ο μήνας είναι ιδανικός. Όσοι ωστόσο έχετε μεγάλες φιλοδοξίες στο χώρο της δουλειάς σας, θα χρειαστεί τουλάχιστον γι αυτόν το μήνα, να κάνετε υπομονή και να κινηθείτε πιο ταπεινά. Διαφορετικά ακόμα και οι καλές προθέσεις σας, εάν είναι υπερβολικές, μπορεί να σας ωθήσουν σε απροσδόκητες εχθρότητες μέσα στο χώρο της δουλειάς σας. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά, αλλά χρειάζεται προσοχή στο πού δίνετε τα χρήματά σας και στα ξαφνικά έξοδα.

Όσοι αναζητάτε εργασία θα πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα στο να περάσει αυτός ο μήνας χωρίς εργασία ή στο να εργαστείτε σε έναν χώρο που το πιθανότερο είναι να αργήσετε να νιώσετε ότι ανήκετε εκεί. Αν επιλέξετε το δεύτερο, θα χρειαστεί να κάνετε ένα δύσκολο συμβιβασμό με την κατάσταση, γι αυτό δείτε το ως ένα μάθημα-εμπειρία ζωής, που θα ατσαλώσει τον χαρακτήρα σας!

    Αιγόκερως : Το Οκτώ από τα Κύπελλα.

Με καλούς οιωνούς για τα οικονομικά σας, θα σας βρει αυτός ο μήνας, μιας και θα έχετε επιτυχία στον τομέα αυτό! Η δουλειά σας θα ανέβει θεαματικά και θα σας αποφέρει τα αντίστοιχα κέρδη. Μπορεί να σας έρθουν χρήματα κι από άλλες μεριές, όπως από κάποιο τυχερό λαχείο ή από δικό σας άνθρωπο ή και από κάποια απρόσμενη μεριά.

Πέραν της οικονομικής ανόδου, στο χώρο της εργασίας σας προβλέπεται αναγνώριση και πιθανή επιβράβευση. Ιδιαίτερα θα στρέψετε τα φώτα επάνω σας όσοι είστε καλλιτέχνες, συγγραφείς, ή επιστήμονες σε κάποια έρευνα. Ταυτόχρονα θα σας τραβήξει αρκετά ο επαγγελματικός κι ο δημιουργικός σας χώρος, με αποτέλεσμα να αφήσετε κάπως «παραπονεμένα» τα αισθηματικά σας.

Αντίστοιχα όσοι αναζητάτε εργασία θα βρεθείτε σε έναν χώρο της αρεσκείας σας και σ’ ένα αντικείμενο που αγαπάτε, με αποτέλεσμα αυτό να κερδίσει τον ενθουσιασμό σας και να τραβήξει όλη σας σχεδόν την ενέργεια.

Αν βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση, θα χρειαστεί να κρατήσετε ζωντανό το ενδιαφέρον της σχέσης σας.  Η μονόπλευρη ενασχόλησή σας με τις επαγγελματικές και οικονομικές σας δραστηριότητες δυστυχώς θα εκθέσει σε κίνδυνο τη σχέση σας. Τόσο στο να εισχωρήσει κάποιο τρίτο πρόσωπο, όσο και στο να υπάρξει μια ολοένα και μεγαλύτερη απομάκρυνση.  Για όσους βρίσκεστε σε γάμο, θα χρειαστεί να ζητήσετε από τον ή την σύζυγό σας να κάνει λίγο υπομονή στο θέμα της επαφής και του χρόνου που περνάτε μαζί, προκειμένου εσείς να τρέξετε και να ασχοληθείτε με την βελτίωση των οικονομικών του σπιτιού και της ζωής σας.

Όσοι-ες είστε ελεύθεροι-ες θα ταιριάξετε περισσότερο με ένα άτομο, που θα έχει παρόμοιες φιλοδοξίες με σας και θα εκτιμήσει τις δραστηριότητές σας, παρά με ένα άτομο, που θα έχει πιο συναισθηματικές και πνευματικές ανάγκες κι απαιτήσεις. Στην περίπτωση που γνωρίστε ένα τέτοιο «πνευματικό» άτομο, οι πιθανότητες να εξελιχθεί αυτή η γνωριμία θα είναι λίγες, όχι ωστόσο μηδενικές, γιατί ούτε εσείς ούτε το άλλο άτομο θα έχετε την διάθεση να κάνετε υποχωρήσεις στα θέλω σας.

   Υδροχόος : Ο Βασιλιάς από τα Πεντάκτινα.

Σε μεγάλες πόρτες θα σας «καλέσει» αυτός ο μήνας και κυρίως σε τράπεζες ή άλλες πόρτες που έχουν να κάνουν με χρηματοοικονομικά θέματα. Οι όποιες διαδικασίες θα χρειαστεί να διευθετήσετε θα έχουν σε γενικές γραμμές θετικό αποτέλεσμα για σας, γιατί αυτός ο μήνας είναι ευνοϊκός για τα οικονομικά σας. Υπάρχει περίπτωση να συναντήσετε έναν ώριμο άντρα σε θέση κλειδί, που θα  φανεί αρκετά εξυπηρετικός σ’ αυτό που σας απασχολεί.

Οι γυναίκες που βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα δείτε τον σύντροφό σας να ανεβαίνει οικονομικά και δεν αποκλείετε να έχετε βάλει κι εσείς το χεράκι σας γι αυτήν την άνοδο, μέσα από τη στήριξη που του έχετε δώσει. Κατ’ επέκταση τα οικονομικά του σπιτιού σας θα ανέβουν στο σύνολό τους! Μαζί με τον σύντροφό σας είστε ένα δημιουργικό ζευγάρι, που πέραν της αγάπης την οποία τρέφετε ο ένας για τον άλλο, ξέρετε να οργανώνετε τη ζωή σας και να μεριμνάτε για την οικονομική σας ασφάλεια.

Οι ελεύθερες γυναίκες του ζωδίου σας έχετε περισσότερες πιθανότητες να γνωρίσετε έναν κάπως μεγαλύτερό σας άντρα με ισχυρή επαγγελματική θέση σε επιχειρηματικό, εμπορικό ή χρηματοοικονομικό χώρο. Θα σας συγκινήσει  η ώριμη γοητεία του και θα σας εντυπωσιάσει η ισχυρή του θέση!

Όσοι άντρες του ζωδίου σας, αλλά και γυναίκες, θέλετε να πετύχετε έναν υψηλό επαγγελματικό στόχο, κυρίως σε έναν δυναμικό και αναπτυσσόμενο χώρο, βρίσκεστε σε πολύ καλή στιγμή! Όσο για τον αισθηματικό τομέα, οι άντρες, εάν είστε δεσμευμένοι ή παντρεμένοι, θα ασκήσετε έντονη επιρροή και γοητεία στη σύντροφό σας, διαμέσου της επαγγελματικής σας εικόνας. Αν είστε ελεύθεροι, προβλέπεται να γνωρίσετε μια γοητευτική και ελκυστική για το γούστο σας γυναίκα, η οποία θα γοητευτεί από το δυναμισμό σας, την κοινωνική σας επιφάνεια και το πνεύμα σας!

Όσοι αναζητάτε εργασία θα λάβετε βοήθεια από έναν άντρα, είτε μεσολαβώντας να μπείτε σε μία  δουλειά, που θα σας αρέσει, είτε δίνοντάς σας μια καλή επαγγελματική ευκαιρία ως εργοδότης ή προϊστάμενός σας.

 

      Ιχθύς : Ο Ήλιος.

Μία λέξη θα μπορούσε να συνοψίσει το μήνυμα αυτού του μήνα για το ζώδιό σας, κι αυτή η λέξη είναι : επιτυχία, ή στον πληθυντικό αριθμό : επιτυχίες! Ετοιμαστείτε να δεχθείτε την ανταμοιβή των προηγούμενων κόπων σας και της προηγούμενης υπομονής σας και να γεμίσετε αυτοπεποίθηση!

Ένας δεσμός ή ένας γάμος που πέρασε κάποια δοκιμασία θα αρχίσει τώρα να επανακάμπτει. Εσείς και ο-η σύντροφός σας θα θελήσετε να δώσετε μια νέα ευκαιρία στη σχέση σας. Οι οιωνοί για να σταθεροποιηθείτε είναι θετικοί. Το ίδιο ισχύει και για όσους είστε χωρισμένοι, αλλά θέλετε να ξανασμίξετε με τον άνθρωπό σας. Θα μπείτε σε μία πολλά υποσχόμενη επανασύνδεση, κάνοντας και οι δύο φιλότιμη προσπάθεια ώστε να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος, που σας έφτασαν στο χωρισμό.

Σε ορισμένα ζευγάρια θα έρθει μια εγκυμοσύνη, που θα φέρει χαρά. Ενώ σε άλλα θα υπάρξει μια καλή εξέλιξη και πρόοδος στα παιδιά που ήδη έχουν.  Επίσης είναι πιθανή μία πρόταση γάμου!
Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα εμφανίσιμο άτομο με ειλικρινή και θετικό χαρακτήρα. Αυτό θα σας έρθει ως καλή τύχη, αρκεί κι εσείς να είστε αντάξια ειλικρινείς και θετικοί! Δώστε βαρύτητα σ’ αυτήν τη γνωριμία, εάν θέλετε να προχωρήσετε σε μία υγιή κι αληθινή σχέση!

Στον επαγγελματικό σας τομέα όχι μόνο θα ανέβετε και θα κατακτήσετε στόχους, αλλά θα αυξηθούν και τα κέρδη σας μέσα από αυτό. Η αυτοπεποίθησή σας ως επαγγελματίας θα γιγαντωθεί και πολύ πιθανόν κάποιοι στον χώρο σας να εμπνευστούν από εσάς και να σας δουν σαν πρότυπο! Ωστόσο καλό θα είναι να μην προκαλείτε τον φθόνο ορισμένων με τη συμπεριφορά σας κι αν συμβεί  κάτι τέτοιο παρά τη θέλησή σας,  αντιμετωπίστε το με ανωτερότητα. Μην κατεβάζετε εύκολα το επίπεδό σας.

Αυτόν το μήνα μπορεί να σας έρθουν χρήματα κι από άλλες μεριές πέραν της εργασίας σας, όπως από άτομο της οικογένειάς σας ή από τον παράγοντα της τύχης. Όσοι αναζητάτε εργασία θα βρείτε, αν όχι απόλυτα, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό την εργασία των ονείρων σας! Φροντίστε πάνω απ’ όλα να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που θα βρείτε εκεί. Δείξτε σοβαρότητα και ειλικρίνεια ενώ ταυτόχρονα δώστε επαγγελματικά τον καλύτερό σας εαυτό. Θα διαπιστώσετε ούτως ή άλλως ότι αξίζει τον κόπο. Θα έχετε αρκετά καλές και τακτικές αμοιβές.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Αύγουστος 2020

In category Ταρώ

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προσωπικές  προβλέψεις Αύγουστος ‘20 Μια ιδιαίτερη εποχή, ...

Προβλέψεις Ταρώ Αύγουστος 2020

In category Ταρώ

                              Αύγουστος 2020. Μήνας Αφοσίωσης. Ο Αύγουστος του 2020 έχει την ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Αύγουστος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας τρία (3). Πριν προχωρήσουμε στις αριθμολογικές προβλ ...

Σελήνη κενής πορείας Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

 Ιούλιος 2020. Μήνας (Καρμικών) Σχέσεων. Ο Ιούλιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία τ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

                                Προσωπικός αριθμός & ο μήνας δύο (2). Πριν τις αναλυτικέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u