Σακίρα

Σακίρα

Oroskopos.tvΗ καταπληκτική αυτή τραγουδίστρια, με τον έντονο αισθησιασμό, τι ζώδιο είναι; Πρόκειται για ένα πραγματικό φαινόμενο. Η Κολομβιανή σούπερ σέξι τραγουδίστρια, με τον χαρακτηριστικό της ρυθμό που ξεσηκώνει, θεωρήθηκε αρχικά ένας διάττοντας αστέρας. Όμως η εργατικότητα και η αποφασιστικότητά της την καθιέρωσαν στα πιο μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Ας δούμε τι ζώδιο είναι.

Η Σακίρα είναι Υδροχόος. Ας δούμε τον αστρολογικό της χάρτη.

Γεννήθηκε στις 2  Φεβρουαρίου του 1977 στην Κολομβία.

Ήλιος στον Υδροχόο 13 ° 40 ‘

Σελήνη στον Καρκίνο 25 ° 06 ‘

Ερμής στον Αιγόκερω 19 ° 10 ‘

Αφροδίτη στον Κριό 0 ° 22 ‘

Άρης στον Αιγόκερω 24 ° 43 ‘

Δίας στον Ταύρο 21 ° 44 ‘

Κρόνος στον Λέοντα 13 ° 26’R

Ουρανός στον Σκορπιό 11 ° 43’R

Ποσειδώνας στον Τοξότη 15 ° 37 ‘

Πλούτωνας στον Ζυγό 14 ° 04’R

Έριδα στον Κριό 13 ° 14 ‘

Το γεγονός ότι είναι Υδροχόος της χαρίζει μια προσωπικότητα επαναστατική και απρόβλεπτη. Ο Ωροσκόπος της, που είναι Κριός είναι μέρος του μεγάλου πύρινου τρίγωνου του γενέθλιου χάρτη της, που της χαρίζει κατ’ αρχάς  πολλή ενέργεια,  εμπιστοσύνη και στον εαυτό της και στους άλλους και ενθουσιασμό. Έχει τον 10ο οίκο, το Μεσουράνημα στον Αιγόκερω, κάτι που της δίνει λοιπόν  μεγάλη φιλοδοξία και επιθυμία να πετύχει. Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι έντονα συναισθηματική και την κάνει να είναι θερμή στις σχέσεις της με το σπίτι και την οικογένεια. Ο Ήλιος στον Υδροχόο την κάνει να είναι ένα τολμηρό και ανεξάρτητο πνεύμα που του αρέσει να καινοτομεί και να είναι διαφορετική. Ο Ερμής στον Αιγόκερω την κάνει  ένα πρακτικό και προσγειωμένο άτομο. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη της προσφέρει τη δυνατότητα να είναι πολύ αποφασιστική. Η Αφροδίτη στον Κριό την κάνει να είναι φλογερή και παθιασμένη και να μην  φοβάται να κάνει πάντα αυτό που θέλει. Ο Άρης στον Αιγόκερω την κάνει να ξέρει πώς να σχεδιάζει το μέλλον της, να διαχειρίζεται καλά τη ζωή της, να οργανώνει στους στόχους της και να τους πετυχαίνει. Ο Δίας στον Ταύρο της δίνει την επιτυχία και το ταλέντο στη μουσική, τις τέχνες, αλλά και στη  διαχείριση των χρημάτων. Ο Κρόνος στον Λέοντα επιδιώκει φήμη και αναγνώριση και κάνει μια ωραία ηγετική, στην πραγματικότητα γυναίκα, που επιβάλλεται στους άλλους. Ο Ουρανός στον Σκορπιό την κάνει να διερευνά και να μελετά το σεξ και το απόκρυφο. Ο Ποσειδώνας στον Τοξότη της δίνει μια τάση να συνδυάζει τα ταξίδια  με τον μυστικισμό. Ο Πλούτωνας στον Ζυγό την κάνει να περνά μέσα από έντονες σχέσεις, που την μεταβάλλουν εσωτερικά.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!