Σχέση εξ αποστάσεως

Σχέση εξ αποστάσεως

Oroskopos.tv


Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που για διάφορους λόγους αναγκάζονται να βρεθούν ξαφνικά μπροστά σε ένα δίλλημα, να ακολουθήσουν ένα δρόμο που θα τους χωρίσει αναγκαστικά για ένα διάστημα ή να παραμείνουν όπως είναι. Βέβαια οι λόγοι είναι επαγγελματικοί τις περισσότερες φορές ή αφορούν τις σπουδές τους, έτσι θα πρέπει να βρουν ένα τρόπο ώστε να παραμείνουν μαζί, πράγμα που χρειάζεται υπομονή και γιατί όχι, γερά νεύρα.  Οπωσδήποτε βέβαια μια σχέση δεν είναι σωστό να λειτουργεί σαν τροχοπέδη στην εξέλιξη του κάθε συντρόφου.

Ένα βασικό ζήτημα που δημιουργεί προβλήματα η απόσταση είναι ότι εύκολα μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις, αυτό για να αποφευχθεί δεν χρειάζεται απλά την ωριμότητα των συντρόφων, αλλά κυρίως την κατανόηση και την εμπιστοσύνη. Αν υπάρχει η αντίληψη ότι τώρα που θα είναι μακριά μου και θα είναι μόνος του δεν ξέρω τι πρόκειται να κάνει και υπονοείται ότι θα κάνει τα πάντα, τότε η σχέση αυτή με μαθηματική ακρίβεια θα αποτύχει και ο χωρισμός είναι προ των πυλών.

Αυτό το οποίο χρειάζεται μια σχέση για να παραμείνει όταν ένας από τους δύο συντρόφους πρέπει να φύγει για ένα διάστημα, είναι να καθορίσουμε αυτήν ακριβώς την σχέση μας και να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Να ορίσουμε δηλαδή το πώς και το τι θα πρέπει να κάνουμε για να είμαστε μαζί. Αν λοιπόν βρείτε μεταξύ σας και συμφωνήσετε το επίπεδο των σχέσεών σας, τότε όλα εξαρτώνται από την ειλικρίνεια του καθενός.

Όταν θα είστε λοιπόν μακριά ο ένας από τον άλλον φροντίστε ώστε να έχετε στενή επικοινωνία, άλλωστε στις μέρες μας, είναι το μόνο εύκολο. Αποφύγετε βέβαια να βάλετε συγκεκριμένες ώρες για να μην αγχωθείτε όταν δεν θα υπάρχει συνέπεια και για να μην έχετε παρεξηγήσεις χωρίς λόγους. Ωστόσο η επικοινωνία είναι απαραίτητη και θα εξομαλύνει κάπως την απόσταση και την όλη κατάσταση. Ας μην ξεχνάμε ότι μια σχέση δεν την έχουμε μόνο για το ερωτικό στοιχείο, αλλά θέλουμε να μοιραζόμαστε με τον σύντροφό μας και άλλα θέματα της καθημερινότητάς μας και τους προβληματισμούς μας. έτσι λοιπόν ακόμη και όταν θα μας χωρίζουν χιλιόμετρα συζητώντας με τον σύντροφό μα θα μπορούμε να νοιώθουμε ότι μας νοιάζεται και ότι δεν χάσαμε την μεταξύ μας επαφή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σχέσεις και πρώτος έρωτας

In category Σχέσεις - Αγάπη

Τι σχέση μπορεί να έχει ο τωρινός σου έρωτας με τον πρώτο; Τεράστια! Όσο και να έχει ...

Oroskopos.tv

Η λατρεμένη Αφροδίτη

In category Σχέσεις - Αγάπη

Όλοι γνωρίζουμε πως η θέση της Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη μας είναι πολύ σημαντ ...

Oroskopos.tv

Είσαι καλός εραστής ; Το μυστικό !

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλεις να μάθεις αν η νέα σου γνωριμία είναι καλός εραστής; Θα στο πει η Αφροδίτη το ...

Oroskopos.tv

Οι οίκοι της ευτυχίας !

In category Σχέσεις - Αγάπη

Στον Τρίτο ή στον Πέμπτο Οίκο Η Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο δίνει μια τάση για αισθησ ...

Oroskopos.tv

Επιθυμίες στην σχέση

In category Σχέσεις - Αγάπη

Η ερωτική σχέση αποτελείται από δύο άτομα. Έτσι, έχουμε δύο πρόσωπα που φέρουν και ...

Oroskopos.tv

Λόγους και αιτίες μην ψάχνεις

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ζούμε τις καλύτερες ερωτικές στιγμές της ζωής μας. Και αντί να τις ζούμε σε όλο του ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u