Το άρωμα του ανθρώπου λέει για τη δυναμικότητά του!!


Αυτή η είδηση μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργη – Η μύτη σας μπορεί να είναι καλύτερος ανιχνευτής φίλων από ότι τα μάτια και τα αυτιά σας. Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι φερομόνες ενός εραστή στέλνει βιολογικά δεδομένα στον εγκέφαλο που δείχνει αν οι δύο θα μπορούσαν να είναι ένας καλός μακροπρόθεσμος αγώνας. Και, αντίθετα από τα μάτια και τα αυτιά σας, η μύτη σας δεν μπορεί να εξαπατηθεί.
Στη μελέτη, ζητήθηκε από τις γυναίκες να μυρίσουν μερικά πολύ αρωματικά T-shirts που οι άνδρες είχαν κοιμηθεί κάθε βράδυ για μια εβδομάδα. Οι γυναίκες κλήθηκαν να καθορίσουν ποια σωματική οσμή ήταν πιο ελκυστική.
Όταν συγκρίθηκε η εργασία αίματος, διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες προσελκύονται περισσότερο από τις φερομόνες που σηματοδότησαν το πιο διαφορετικό ανοσοποιητικό σύστημα από τον εαυτό τους. Προφανώς, όταν το σπέρμα ζευγαρώνει αυγά, ορισμένα χαρακτηριστικά λαμβάνονται από κάθε σύντροφο, τα μπλε μάτια από το ένα, τα καστανά μαλλιά από το άλλο, κλπ.
Η εξαίρεση είναι το ανοσοποιητικό σύστημα. Όταν δύο άνθρωποι αναπαράγονται, το ανοσοποιητικό τους σύστημα συνδυάζεται και γίνεται ισχυρότερο. Και τα υγιή μωρά χρειάζονται το ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα.
Υπάρχει μια μεγάλη εξαίρεση που διαταράσσει αυτή τη θεωρία.
Το χάπι ελέγχου των γεννήσεων (αντισυλληπτικό), το οποίο φαίνεται να ενοχλεί την ευφυή διαδικασία της φύσης.
Πίσω στις μέρες του κυνηγού-συλλέκτη, ο έλεγχος των γεννήσεων δεν ήταν για να παρεμβαίνει στα συστήματα ζευγαρώματος. Οι γυναίκες είχαν προγραμματιστεί εξελικτικά για να προσελκύονται από άντρες που θα τους βοηθούσαν να παράγουν ισχυρούς, υγιείς απογόνους.
Αλλά σήμερα, πάνω από 100 εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως λαμβάνουν χάπι ελέγχου των γεννήσεων, είτε πρόκειται για την καταπολέμηση της ακμής είτε για την πρόληψη της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Και το μειονέκτημα είναι ότι οι ορμόνες στα χάπια ελέγχου των γεννήσεων μεταβάλλουν την ικανότητα μιας γυναίκας να μυρίζει τον σωστό σύντροφο.
Δεδομένου ότι το χάπι καταστέλλει την ωορρηξία και τα κόλπα ενός σώματος της γυναίκας να σκέφτεται ότι είναι έγκυος, οι ορμόνες της αντανακλώνται από αυτό. Αυτές οι τεχνητές ορμόνες από το χάπι οδηγούν συχνά τις γυναίκες στην επιθυμία να «καλλιεργούν τους άντρες» παρά σε εκείνους που έχουν την ικανότητα να παράγουν ισχυρούς, κατάλληλους απογόνους.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

«Πάντα ήθελα καριέρα και τώρα που θέλω σχέση, δεν ξέρω πώς να το χειριστώ. Τι να κάνω;»

In category Γυναίκα - Γάμος

Το πρόβλημα μου έχει να κάνει με τους ερωτικούς μου συντρόφους. Είναι 25 και ζω στο ε ...

Θέλει «ανοιχτή» σχέση; Μάθε τους κανόνες πριν τού απαντήσεις

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανοιχτή σχέση είναι ίσως παραπάνω δημοφιλής από ότι μπορεί να φαντάζεσαι και η σ ...

Η ακαταστασία του μου σπάει τα νεύρα! Πώς να τον πείσω να αλλάξει;

In category Γυναίκα - Γάμος

Μόλις μετακόμισες με το αγόρι σου και ανακάλυψες, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ...

Για πάντα μαζί! Για πάντα!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Ένας νέος χρόνος ανοίγεται μπροστά μας. Μπορεί να έχει δυσκολίες, και πότε δεν ζήσα ...

Παράξενα ερωτικά έθιμα ανά τους αιώνες..

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει πολλές αλλαγές. Ο έρωτας πάντα συνδέθηκε με την ηθική ...

Η τέχνη του να τον αλλάξεις!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Αλλάζουν οι άνθρωποι; Σε γενικές γραμμές όχι πολύ. Και σίγουρα δεν αλλάζουν πριν με ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u