Προβλέψεις Homo – Gay 26/12/2016 – 1/01/2017

Προβλέψεις Homo – Gay 26/12/2016 – 1/01/2017
<p>Και Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 29 Δεκεμβρίου, και ο Ουρανός στο τέλειωμα του 2016 να γυρίζει επιτέλους ορθός στον Κριό και να μας απελευθερώνει, και υπέροχες επιρροές από τον Δία, τι άλλο να ζητήσουμε για αυτήν την τελευταία εβδομάδα του 2016! Ο έρωτας θα βοηθήσει όσο δεν πάει να βρούμε το βήμα μας για την νέα χρονιά. Χρόνια πολλά σε όλα τα αγόρια και τα κορίτσια του ουράνιου τόξου, εσείς ξέρετε ίσως καλύτερα από όλους τι σημαίνει αγάπη! Πάμε να δούμε τις προβλέψεις σας!

Κριός

Το πόσο πολύ σας ευνοεί το γεγονός ότι γυρίζει ο Ουρανός ορθός στο ζώδιό μας, δεν το συζητάμε! Τα μυαλά σας παίρνουν αέρα και η καρδιά σας βγάζει φτερά. Η Πανσέληνος στο παρορμητικό ζώδιο του Αιγόκερου σας προσανατολίζει ερωτικά σε νέα ερωτικά ξεκινήματα μέσα πιθανόν από τον εργασιακό σας χώρο και η Πρωτοχρονιά σας βρίσκει λαμπερούς και έτοιμους να γοητεύσετε και να αποπλανηθείτε.

Ταύρος

Η πανέμορφη και θετική Νέα Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερου, η γλυκιά και νοσταλγική διάθεση του Ερμή που είναι ανάδρομος και η παντοδύναμη Αφροδίτη στον Υδροχόο με πλειάδα θετικών όψεων υπόσχονται να σας χαρίσουν μια πολύ ερωτική εβδομάδα και ένα τέλειο ρεβεγιόν. Μην κουραστείτε πολύ με τις ετοιμασίες για το τραπέζι ή με τα ψώνια, θα χρειαστείτε την ενέργειά σας για τις μικρές ώρες!

Δίδυμοι

Η εβδομάδα αυτή έχει πολλά δώρα για τους Διδύμους. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μιλάει ακριβώς για μια ερωτική αναγέννηση της λίμπιντο και δεν αποκλείεται καθόλου να ανακαλύψετε μέσα από μια νέα σχέση γιατί ο Αιγόκερως είναι το καρμικό σας ταίρι… Ο ανάδρομος Ερμής έχει πολύ θετική και δυναμική διάθεση και η Πρωτοχρονιά μπορεί να σας χαρίσει την επανασύνδεση που πολλοί από εσάς θέλετε.

Καρκίνος

Νέα Σελήνη στον συμβατό σας Αιγόκερω την τελευταία εβδομάδα του χρόνου, λίγο πριν το εκπληκτικό νέο ξεκίνημα της χρονιάς. Μια Νέα Σελήνη παθιασμένη, ακριβώς στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. θα μπορείτε να έχετε πολύ μεγάλα ποσά αγάπης και επιβεβαίωσης – όσοι είστε σε σχέση ήδη κινείστε για να εξομαλύνετε προβλήματα, ενώ οι αδέσμευτοι έχετε βροχή προτάσεων, μην χάσετε ευκαιρίες.

Λέων

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω, σε θετική σχέση με τον Άρη από τους Ιχθείς, αλλά και η μεγάλη δύναμη που εκλύει ο Ουρανός σε ορθή πορεία από τον φιλικό σας Κριό, υπόσχονται να σας χαρίσουν την ερωτική δύναμη που τόσο έχετε ανάγκη. Το ρεβεγιόν σας μπορεί να είναι πολύ λαμπερό, έτσι όπως το θέλετε. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας στρέψει σε σχέσεις ουσίας, χωρίς παιχνίδια και εξουσιαστικές αναλαμπές.

Παρθένος

Με τον νοσταλγικό Ερμή ακόμα ανάδρομο στον φιλικό σας Αιγόκερω να έχει άριστη σχέση με την Νέα Σελήνη γίνεστε πολύ κοινωνικοί, αλλά τα βήματά σας και οι παρέες σας σχετίζονται με το παρελθόν. Δεν αποκλείεται μαζί με το ταίρι σας να βγάλετε αυτές τις όμορφες ημέρες όλο σας το παράπονο, κάτι που θα σα λυτρώσει. Οι αδέσμευτοι έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε το άλλο σας μισό μέσα από παράξενες συμπτώσεις.

Ζυγός

Πολύ καλή αυτή η εβδομάδα για τους Ζυγούς, και το έχετε πολύ μεγάλη ανάγκη! Η δυναμική Αφροδίτη στον Υδροχόο μιλάει για έρωτες με τρελή δύναμη, ενώ το ότι γυρίζει ορθός ο Ουρανός ακριβώς στο ζώδιο των σχέσεων και των συνεργασιών, στον Κριό, θα σας δώσει φτερά στον έρωτα και σε νέες σχέσεις. Οι δεσμευμένοι ανακαλύπτετε με την βοήθεια του πάντα ανάδρομου Ερμή ότι η οικειότητα που έχετε με τον σύντροφό σας είναι ανεκτίμητο δώρο.

Σκορπιός

Μια φορτισμένη και πανέμορφη Νέα Σελήνη στον συμβατό σας Αιγόκερω σας σπρώχνει σε εκπληκτικές και τολμηρές σχέσεις μέσα σε αυτήν την εβδομάδα και την επόμενη. Όσοι είστε ήδη σε μια σχέση θα έχετε κάποια θέματα να λύσετε, κάποιες εξηγήσεις να δώσετε, αλλά δεν σας λείπει το θάρρος, οπότε θα τα πάτε τέλεια. Οι αδέσμευτοι ετοιμάζετε στρατηγικές αποπλάνησης γιατί έχετε έναν πολύ ενδιαφέροντα στόχο.

Τοξότης

Πάρα πολύ δυνατή και αγαπησιάρικη αυτή η τελευταία εβδομάδα ενός χρόνου που ξεκίνησε στραβά και δύσκολα, αλλά τελικά σας ανταμείβει με όμορφες ερωτικές στιγμές. Είστε γεμάτοι συναίσθημα και αυτό κάνει πάντα καλό στις μόνιμες σχέσεις. Οι αδέσμευτοι, είστε έτοιμοι να κάνετε απαραίτητες θυσίες για να κατακτήσετε οπωσδήποτε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ειδικά σας έλκουν άνθρωποι με τους οποίου μοιράζεστε το πάθος για κάποιο χόμπι.

Αιγόκερως

Είναι σκέτο δώρο αυτή η τελευταία εβδομάδα για τους Αιγόκερους! Και ο Ήλιος στο ζώδιό σας θα σας ευνοήσει πολύ, και η Νέα Σελήνη στις 29 του μήνα σας φέρνει δώρα αναπάντεχα σε ερωτικό επίπεδο και ο Ερμής σας επιτρέπει να κάνετε μια ανασκόπηση και να διορθώσετε όλο το μοτίβο των σχέσεών σας. Υπάρχει και μια έξτρα βοήθεια από την διάθεση του Κρόνου, που σας λύνει χρόνια προβλήματα του παρελθόντος, μια χαρά πηγαίνετε προς την νέα χρονιά!

Υδροχόος

Επιτέλους, ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός γυρίζει ορθός στον Οίκο που σας εσάς αντιπροσωπεύει την δημοτικότητα, επιτρέποντάς σας να βγάλετε χωρίς αναστολές πια τον ερωτισμό που σας χαρίζει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Είστε έτοιμοι να φλερτάρετε άγρια αυτήν την εβδομάδα και ειδικά για τους αδέσμευτους ανοίγεται μια εκπληκτική περίοδος μπροστά σας. Εν τω μεταξύ η Νέα Σελήνη που γίνεται στον Αιγόκερω στις 29 Δεκεμβρίου κλείνει οριστικά ζητήματα και προβλήματα του παρελθόντος, επιτρέποντάς σας να κινηθείτε εντελώς ελεύθεροι.

Ιχθείς

Τέλεια εβδομάδα για κλείσιμο του 2016! Είστε απέραντα ερωτικοί, η Νέα Σελήνη στον συμβατό σας Αιγόκερω ανοίγει πολύ τον κοινωνικό σας κύκλο και σας επιτρέπει να γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας συναρπάσουν, με ανοιχτό μυαλό και ερωτική διάθεση. Μια κάποια νοσταλγία που θα σας πιάσει, μην την αφήσετε να σας αποσυντονίσει, το παρελθόν είναι χρήσιμο, αλλά η μόνη υπαρκτή πραγματικότητα είναι το παρόν. Και στο παρόν σας υπάρχουν αξιόλογες ευκαιρίες να ξανοιχτείτε στο ερωτικό πεδίο, μην αφήνεστε σε στείρα αναμόχλευση του χθες. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Προβλέψεις Homo – Gay 06/02 – 12/02/2017

Προβλέψεις Homo – Gay 06/02 – 12/02/2017

Προβλέψεις Homo – Gay 06/02 – 12/02/2017

Μια ούλτρα ερωτική εβδομάδα, με την Έκλειψη της Σελήνης στον Λέοντα να κυριαρχεί και να αναδιανέμει την τράπουλα του έρωτα. Όποιος...

Προβλέψεις Homo - Gay 23/1 – 29/1/2017

Προβλέψεις Homo - Gay 23/1 – 29/1/2017

Προβλέψεις Homo - Gay 23/1 – 29/1/2017

Πόσα πια θα αντέξουμε οι άνθρωποι; Πόσο χτύπα κι άλλο; είπαμε ότι έφυγε το 2016, γιατί το 2017 έχει πάθει 2016; Είχαμε πει ήδη πριν από την αλλαγή...

Προβλέψεις Gay - Homo 2/01/2017 – 8/01/2017

Προβλέψεις Gay - Homo 2/01/2017 – 8/01/2017

Προβλέψεις Gay - Homo 2/01/2017 – 8/01/2017

Ένας μήνας γεμάτος προσδοκίες είναι μπροστά μας, ο έρωτας είναι ο καταλύτης που μας βοηθάει να πάρουμε την ζωή μας με ζέστη και...

Προβλέψεις Gay – Homo 12/12 - 18/12/2016

Προβλέψεις Gay – Homo 12/12 - 18/12/2016

Προβλέψεις Gay – Homo 12/12 - 18/12/2016

Εντάξει, να το πούμε πολλές φορές και να το ευχαριστηθούμε: λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και το τέλος του χρόνου, έχουμε μια παιχνιδιάρα,...

Προβλέψεις gay – homo 7/11 – 13/11/2016

Προβλέψεις gay – homo 7/11 – 13/11/2016

Προβλέψεις gay – homo 7/11 – 13/11/2016

Ένα απίστευτα ερωτικό διάστημα ανοίγεται μπροστά μας, με ακραία συναισθήματα και γενναίες αποφάσεις. Και αν αυτό ισχύει για όλους, για...

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 13/06 – 19/06/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 13/06 – 19/06/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 13/06 – 19/06/2016

Τι χαμπάρια παλικάρια, και τι καπρίτσια τα κορίτσια; Αν για όλες τις σχέσεις αυτός ο παράξενος και κυκλοθυμικός Ιούνιος είναι δύσκολος,...