Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 4-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις  4-2-2017
<p class="Standard">Κριός

Αντί να είστε παραγωγικές ξοδεύετε χρόνο επιπλήττοντας τον εαυτό σας. Δεν είναι λοιπόν περίεργο να νιώθετε ανήσυχες γιατί δεν χρησιμοποιείτε την ενέργειά σας συνετά. Κάντε ένα διάλειμμα, ακόμα και δέκα λεπτά, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε γιατί αποδοκιμάζετε τον εαυτό σας.

Ταύρος

Ναι, αισθάνεστε σαν να είστε στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, αλλά αυτό δεν θα βοηθήσει. Έτσι, καταπολεμήστε την παρόρμηση ή να την κρύψετε μακριά σήμερα. Καλείστε σε ένα στράτευμα από τους πιο υποστηρικτικούς φίλους σας και να τους τα πείτε όλα.

Δίδυμοι

Το εσωτερικό φως σας λάμπει τώρα. Ίσως έχετε παρατηρήσει αγνώστους να σας πλησιάζουν πιο συχνά. Ημέρες όπως αυτή είναι μεγάλη για την κατασκευή νέων συνδέσεων, δεν πρέπει να φοβάστε να γνωρίστε νέους ανθρώπους.

Καρκίνος

Μπορεί να ήταν λίγο απογοητευτικός ο τελευταίος καιρός. Δεν είναι ότι ήσασταν κακές στο κρεβάτι είναι ότι θέλετε λίγο περισσότερη ποικιλία. Θα πρέπει να δείξετε τι θέλετε.

Λέων

Η πρώτη σας αντίδραση σε ένα πρόσωπο, τόπο ή πράγμα είναι συνήθως ο σωστός τρόπος. Ακόμα κι έτσι, θα πρέπει να κάνετε πολλή έρευνα πριν κάνετε την τελική σας κίνηση.

Παρθένος

Τα πράγματα είναι πολύ άβολα τώρα, αλλά αυτό είναι μόνο και μόνο επειδή είστε τόσο ανθεκτικές στις αλλαγές στη συνεργασία σας. Μια φιλία ή μια σχέση έχει λάβει μια εκπληκτική στροφή. Τα πράγματα θα είναι καλύτερα σύντομα.

Ζυγός

Ηρεμήστε και να προσπαθήστε να επικεντρωθείτε σε κάτι άλλο, ακόμα κι αν είναι απλά μια χυμώδης ταινία. Πρόκειται για ένα περίπλοκο ζήτημα και χρειάζεστε χρόνο. Μην είστε ανυπόμονες, γιατί τα πράγματα θα κινηθούν μόνο πιο αργά, αν απογοητευτείτε.

Σκορπιός

Ο καθένας θα πρέπει να αναισθητοποιειθεί. Ότι παράξενο πράγμα έμαθες στο κολέγιο πρόκειται να έρθει στο πρακτικό σήμερα. Ναι, είστε λίγο αμήχανες γι 'αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να συνειδητοποίησετε πόσο χρήσιμο ταλέντο θα μπορούσατε να είστε.

Τοξότης

Στις δύο σας δεν υπάρχει συντονισμός στην κρεβατοκάμαρα, γιατί και οι δύο έχετε διαφορετικούς τρόπους επικοινωνίας στις επιθυμίες σας. Ίσως αυτή είναι η πιο λεπτός τύπο, ενώ είστε πιο απαιτητικές. Καταργήστε το πριν ξεθυμάνει τη σχέση σας.

Αιγόκερως

Ακούστε προσεκτικά όταν ένας φίλος αρχίζει να μιλά για το παρελθόν της. Έχει οδηγήσει μια περίπλοκη και πλούσια ζωή. Ένας πυρήνας της γνώσης στην αυτοβιογραφία της έχει σημαντικές συνέπειες για τη δική σας ζωή.

Υδροχόος

Είστε μπερδεμένη σε μια κατάσταση και φοβισμένες για να ξεκολλήσετε από αυτό. Βέβαια, υπάρχουν ορισμένοι που δεν έχουν τύψεις για αυτή την κατάσταση και θα πρέπει να ενημερώσετε το άτομο που την προκαλεί και πώς αισθάνεστε.

Ιχθύς

Προσφέρετε βοήθεια πριν καν σας την ζητήσουν. Ένας φίλος ή συνάδελφος χρειάζεται πραγματικά βοήθεια, και έχετε τις δεξιότητες και τις ικανότητες για να τους βοηθήσετε. Η υποστήριξή σας θα σημαίνει κάτι σπουδαίο, και θα σας πληρώσει πίσω σε είδος.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 9-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 9-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 9-2-2017

Κριός Επιλέξτε τους συντρόφους σας με σύνεση. Σήμερα, είστε σε πιο σαγηνευτική διάθεση και ο καθένας θα πρέπει να κρέμεται από τα λόγια...

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 8-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 8-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 8-2-2017

Κριός Σας είναι πολύ δύσκολο να συμφωνήσετε σε κάτι επειδή αισθάνεστε σαν να περιορίζετε η ελευθερία σας. Σήμερα θα σας ζητήσουν να...

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 3-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις  3-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 3-2-2017

Κριός Έχετε πάρα πολλά σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε και να μην τα αφήσετε όλα στην τύχη. Να είστε λογικοί εξαρτάται από ένα...

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 1-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 1-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 1-2-2017

Κριός: Δεν χρειάζεται να χαρτογραφήσετε κάθε κίνησή σας, αλλά μια μικρή προετοιμασία, θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό. Έχετε την τάση να μην...

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 28-1-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 28-1-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 28-1-2017

Κριός Αγένεια θα σας προκαλέσουν όλα τα είδη των προβλημάτων σας. Απλά αφήστε την να γνωρίζει ότι έχετε μια παρτίδα σε εξέλιξη και μάλλον...

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 27-1-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 27-1-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 27-1-2017

Κριός: Θέλετε το ok από κάποιον, αλλά είστε ο τύπος που τα κάνετε όλα μόνες σας. Μην πάρετε πολύ σοβαρά όλες τις μικρές λεπτομέρειες αυτή τη...