Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-2-2017
<p>Είναι μια μάλλον δύσκολη ημέρα για το μεγάλο εγχείρημα μιας επανασύνδεσης, η Σελήνη στον Καρκίνο διακόπτει σχέσεις με τον ανάδρομο Δία, ενώ κοντράρει και πολύ την Αφροδίτη και τον Άρη από τον Κριό. Αφού έχετε έτσι κι αλλιώς όλον τον καιρό μπροστά σας – η αγάπη μπορεί να είναι επείγουσα υπόθεση, αλλά στην πραγματικότητα δεν βλάπτεται από μικρές αναβολές – μήπως να το αφήνατε γενικώς το θέμα επανένωσης για μια καλύτερη στιγμή; Για να δούμε τις ιδιαίτερες τάσεις κάθε ζωδίου.

Κριός

Η Σελήνη στον 4ο Οίκο σου κοντράρεται λοιπόν με τον Άρη και την Αφροδίτη από το ζώδιό σου δίνοντάς σου τόσα νεύρα και ανασφάλειες, που δεν θα λέγαμε ότι είναι η ιδανική στιγμή για να τα βρεις με ένα παλιό σου ταίρι. Κάνε λίγη υπομονή και σύντομα θα έχεις καλύτερες ευκαιρίες.

Ταύρος

Η Αφροδίτη σε κόντρα με την Σελήνη, και μάλιστα από τον Κριό που για σένα είναι ο 12ος Οίκος; Κάνε ό,τι άλλο θες, εκτός από το να στείλεις μήνυμα σε πρώην σύντροφο! Είναι μια εντελώς φλεγόμενη ημέρα για σένα που θα έχει ακόμα περισσότερες φλόγες, καταστρεπτικές, αν δεν την αφήσεις να κυλήσει ήρεμα.

Δίδυμοι

Το δύσκολο πλανητικό σκηνικό φυσικά και σε αγγίζει, με την Σελήνη στον 20 Οίκο σου να επηρεάζει τις μόνιμες σχέσεις δυσμενώς. Όμως έχεις πολύ καλή επίδραση από τον Ερμή στον Υδροχόο που συμμαχεί με την Αφροδίτη. Οπότε, με λίγο έξυπνη και πρωτότυπη προσέγγιση, δεν είναι εντελώς αδύνατη μια επανασύνδεση.

Καρκίνος

Το χειρότερο πράγμα που έχεις να κάνεις σήμερα, είναι να ασχοληθείς με το θέμα μιας επανασύνδεσης! Είναι η Σελήνη τόσο δύσκολη από το ζώδιό σου, σε φορτώνει με τόσο πολλές ανασφάλειες και θυμούς, που μια απόπειρα να τα βρεις πάλι με κάποιο παλιό σου ταίρι σήμερα μυρίζει μπαρούτι!

Λέων

Αν και γενικά η ημέρα είναι πολύ έντονα φορτισμένη, εσύ ευνοείσαι από τον Ήλιο και τον Ερμή στον Υδροχόο, που αποτελεί τον 7ο Οίκο των σχέσεών σου. ένας έξυπνος και δυναμικός τρόπος προσέγγισης του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει μπορεί να έχει εξαιρετικά καλή κατάληξη αι να σε γεμίσει ευτυχία.

Παρθένος

Ο Ερμής περνώντας στον Υδροχόο και κάνοντας άψογη σχέση με τον ανάδρομο Δία  σε βοηθάει πολύ στην γλυκιά περιπέτεια της επανασύνδεσης. Ενώ το γενικό σκηνικό είναι σκέτη φωτιά, με την Σελήνη να είναι στις… δύσκολες μέρες της, εσύ έχεις εύνοια να προχωρήσεις σε μια σημαντική κίνηση και να ενωθείς πάλι με αυτόν/η που αγαπάς.

Ζυγός

Η Αφροδίτη από τον 7ο Οίκο σου σε δύσκολη σχέση με την Σελήνη από τον Καρκίνο δεν σου επιτρέπει να έχεις αυτήν την ψυχική διάθεση που είναι κατάλληλη για μια επανασύνδεση. Έχεις τόσα παράπονα και ανασφάλειες που χάνεις το συνηθισμένο σου τακτ, οπότε άσε την ημέρα να κυλήσει και βλέπεις αργότερα τι θα κάνεις…

Σκορπιός

Οι δυσκολίες σήμερα είναι πολλές για μια επανασύνδεση. Και ο Πλούτωνας σε δυσκολεύει και ο Χείρωνας από τους φιλικούς σου Ιχθείς, και η Σελήνη βεβαίως – βεβαίως από τον επίσης φιλικό σου Καρκίνο. Δες καλύτερα το αν θέλεις όντως να έχεις μια επανασύνδεση, χωρίς να κάνεις άμεσα κάποια κίνηση.

Τοξότης

Ο Κρόνος από το ζώδιό σου κοντράρει μέσω τετραγώνου τον Χείρωνα από τους Ιχθείς, ενώ ο Δίας από την άλλη έχει καλή σχέση με τον Ερμή από τον Υδροχόο. Αντιφατικά αισθήματα, ανασφάλεια, αίσθηση ότι έχεις κατάφωρα αδικηθεί, δεν θα λέγαμε ότι βοηθούν μια επανασύνδεση, εκτός αν αναλάβουν ρόλο μεσολαβητή κάποιοι φίλοι σου.

Αιγόκερως

Είναι μια παράξενη και πολλαπλά δονούμενη ημέρα. Η Σελήνη στον Καρκίνο κάνει δύσκολο παιχνίδι με την Αφροδίτη και τον Άρη από τον Κριό, δημιουργώντας πολύ κακή ροή ενέργειας για μια επανασύνδεση. Καλύτερα να μείνεις μακριά από αυτόν που αγαπάς, αν δεν θέλεις αντί για φιλιά να πέσουν τίποτα χαστούκια!

Υδροχόος

Με τον Ήλιο να κάνει τόσα πολλά δώρα στο ζώδιό σου μπορείς να έχεις και σήμερα την επανασύνδεση που θέλεις. Βέβαια το γενικό πλανητικό σκηνικό – κάτω από το πρόσταγμα της Σελήνης στον καρμικό σου Καρκίνο – είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά έχεις τον Ήλιο και τον Ερμή να σε βοηθάνε να βρεις τον δρόμο για μια γνώριμή σου αγκαλιά.

Ιχθείς

Η δύσκολη σχέση του Χείρωνα από το ζώδιό σου με τον Κρόνο από τον Τοξότη δίνει μελαγχολική και άγονη χροιά στην ημέρα. Μπορεί να νιώσεις ότι αδικείσαι πολύ, οπότε μια επανασύνδεση δεν έχει πολλά να σου προσφέρει. Από την άλλη γίνεται ένα παιχνίδι εσωτερικής επούλωσης σήμερα μέσα σου και καλό είναι να μην το διακόψεις με καταναγκαστικές επιστροφές που ίσως να μην είναι η καλύτερη ιδέα για σένα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-5-2017

Κριός Φίλοι ή κάτι περισσότερο; Αυτή πιθανώς δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να αναρωτηθείτε γιατί οι προσωπικές αλληλεπιδράσεις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-4-2017

Κριός Φυσικά και ευνοείται μια επανασύνδεση σήμερα. Ο Ήλιος περνάει σήμερα στην μηδενική μοίρα του Ταύρου που για σένα είναι ο Οίκος των...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Κριός Ειδικά σήμερα η ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με την Σελήνη και ο Άρης σε τρίγωνο με το Κρόνο επιτρέπουν, για να μην πούμε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2017

Κριός Η Αφροδίτη σε δύσκολη σχέση με τον Πλούτωνα, αλλά και ο δυναμικός Ουρανός πάλι σε δύσκολη διάθεση, δεν επιτρέπει αυτές τις ημέρες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-2-2017

Την αλήθεια τώρα; Την κάθε αλήθεια; Αν μιλάμε για την πιο ευαίσθητη ερωτική υπόθεση που είναι μια επανασύνδεση, καλό είναι σήμερα να μην...