Συμβουλές του Παλατιού: Εργασία


Μια τράπουλα Ταρώ είναι γεμάτη μηνύματα. Χωρίζεται σε 3 μέρη που μπορούν να διαβαστούν είτε μαζί, είτε ξεχωριστά. Όλα όμως μαζί συμπληρώνουν τα ιδιαίτερα νοήματά της.

Για πιο έγκυρες, προσωπικές κι εξειδικευμένες προβλέψεις, επικοινωνήστε με τους psychic readers του 14850 όλο το 24ωρο.

Πώς χωρίζεται μια τράπουλα Ταρώ;

Αρχικά, είναι Μεγάλη Αρκάνα της οποίας τα μηνύματα συνδέονται με τους νόμους του Σύμπαντος. Οι φιγούρες στις κάρτες της, παρουσιάζουν τα στάδια και τις εμπειρίες από τις οποίες όλοι περνάμε στη ζωή μας.

Στη συνέχεια, συναντούμε την Μικρή Αρκάνα της οποίας τα μηνύματα φανερώνουν γεγονότα που συνδέονται με τους νόμους της ανθρώπινης φύσης. Εδώ, οι κάρτες περιγράφουν άτομα, γεγονότα, συναισθήματα και περιστάσεις που συναντάμε στο προσωπικό μας ταξίδι. Ωστόσο, η χρησιμότητα της Μικρής Αρκάνα είναι ότι όχι μόνο μας παρουσιάζει τα γεγονότα, αλλά μας φανερώνει και τους τρόπους να τα αντιμετωπίσουμε.

Τέλος, είναι οι κάρτες του Παλατιού, που αποτελούν «γέφυρα» μεταξύ της Μεγάλης και της Μικρής Αρκάνα. Ο Ακόλουθος, ο Ιππότης, η Βασίλισσα κι ο Βασιλιάς περιγράφουν τα αρχέτυπα της προσωπικότητας. Οι ερμηνείες τους έχουν να κάνουν με άτομα: εμάς, τις σκέψεις μας, τους ανθρώπους στη ζωή μας, τον βαθμό ωριμότητάς μας ή ακόμη και τον χαρακτήρα μας.

Στο συγκεκριμένο ρίξιμο των Ταρώ, θα λάβετε απαντήσεις σχετικές με θέματα φαντασίας, δημιουργικότητας και εργασίας. Θα ανοιχτούν οι κάρτες του Παλατιού των Ράβδων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε τα μάτια σας και να θέσετε στον εαυτό σας ένα ερώτημα που έχει να κάνει με τα εργασιακά σας. Έπειτα, ανοίξτε τα μάτια σας και επιλέξτε μία από τις παρακάτω κάρτες. Μην «κλέψετε», διαβάζοντας πρώτα τις ερμηνείες, γιατί δεν θα σας δώσουν τη σωστή απάντηση.

tarot numbers

Για πιο έγκυρες, προσωπικές κι εξειδικευμένες προβλέψεις, επικοινωνήστε με τους psychic readers του 14850 όλο το 24ωρο.

Κάρτα 1 – Η Βασίλισσα των Ράβδων

Φαντασία και Κοινωνικοποίηση

queen wands

Η Βασίλισσα είναι κατ’εξοχήν το φύλλο που αναθρέφει τις ιδέες και τις πάει ένα βήμα παραπέρα. Αν επιλέξατε την Βασίλισσα των Ράβδων ως απάντηση για τα εργασιακά σας, σημαίνει ότι ήρθε η στιγμή να ξεπεράσετε τον εαυτό σας.

Για πιο έγκυρες, προσωπικές κι εξειδικευμένες προβλέψεις, επικοινωνήστε με τους psychic readers του 14850 όλο το 24ωρο.

Για να γίνουμε συγκεκριμένοι, η Βασίλισσα των Ράβδων είναι ένα άτομο δημιουργικό, γεμάτο φαντασία και δυναμικά ένστικτα, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσε να σταθεί στο πλάι του Βασιλιά. Η παρουσία της εδώ, είναι για να σας χαρίσει κάποιες από αυτές τις αρετές της.

Για να τις αποκτήσετε και να γίνετε δυναμικοί, θα πρέπει να ξεκινήσετε κάποιου είδους άσκηση. Ναι, δεν κάνουμε πλάκα. Μέσω της γυμναστικής, θα γνωρίσετε κόσμο και θα κοινωνικοποιηθείτε, ανοίγοντας τον κύκλο σας. Έτσι, θα μπορέσετε να βρείτε τη νέα δουλειά που πάντα ονειρευόσασταν ή θα σας έρθει η έμπνευση για κάτι καλλιτεχνικό. Ακούστε τη Βασίλισσα και δεν θα χάσετε.

Κάρτα 2 – Ο Βασιλιάς των Ράβδων

Δημιουργική δύναμη

king wands

Όποια κι αν ήταν η ερώτηση, η παρουσία του Βασιλιά λέει «ναι, αλλά…». Ο Βασιλιάς των Ράβδων, ως απάντηση στα εργασιακά σας, είναι εδώ για να σας χτυπήσει ένα καμπανάκι να δείτε τα πράγματα αλλιώς.

Για πιο έγκυρες, προσωπικές κι εξειδικευμένες προβλέψεις, επικοινωνήστε με τους psychic readers του 14850 όλο το 24ωρο.

Ο Βασιλιάς είναι ένα άτομο γεμάτο φωτιά και ορμή. Είναι ενθουσιώδης και γεμάτος αισιοδοξία. Μήπως είστε κι εσείς έτσι; Κι εκεί ακριβώς είναι το λάθος σας. Γιατί ενώ ξεκινάτε κάτι με πολλή χαρά, σπάνια θα το φτάσετε μέχρι τέλους.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο επιλέξατε τον Βασιλιά. Για να σας υπενθυμίσει ότι αυτή τη φορά πρέπει να φτάσετε τον στόχο σας μέχρι τέλους. Δεν αρκεί να αγοράσετε μια εφημερίδα με αγγελίες. Πρέπει να στείλετε και βιογραφικά αν θέλετε καινούρια δουλειά. Δοκιμάστε το. Θα σας βγει σε καλό.

Κάρτα 3 – Ο Ιππότης των Ράβδων

Δράση και Περιπέτεια

knight wands

Ο Ιππότης των Ράβδων είναι το φύλλο της δράσης. Αν είστε σε φάση που θεωρείτε ότι έχετε μπλοκάρει πνευματικά, τότε δικαίως επιλέξατε αυτό το χαρτί.

Για πιο έγκυρες, προσωπικές κι εξειδικευμένες προβλέψεις, επικοινωνήστε με τους psychic readers του 14850 όλο το 24ωρο.

Όλοι οι μεγάλοι δημιουργοί λένε πως αν κάθεστε και περιμένετε την έμπνευση μπορεί να μην έρθει και ποτέ. Για τον λόγο αυτό, πρέπει κάθε μέρα να κάνετε κι από κάτι. Αν γράφετε, καλό θα είναι να φτιάχνετε μία παράγραφο την ημέρα. Στο τέλος του μήνα θα έχετε 30 παραγράφους και την έμπνευση για το επόμενο κεφάλαιο.

Με λίγα λόγια, ο Ιππότης των Ράβδων αντιπροσωπεύει την περιπέτεια κι έρχεται να σας ταρακουνήσει για να αλλάξετε τον τρόπο που φερόσαστε ως και σήμερα στη δουλειά σας. Αν θέλετε αύξηση, ζητήστε την. Αν θέλετε άλλη δουλειά, στείλτε βιογραφικά. Αν θέλετε έμπνευση, ξεκινήστε να δουλεύετε πάνω σε κάτι σχετικό. Λέξεις κλειδιά για τους επόμενους μήνες θα είναι το πάθος κι ο αυθορμητισμός.

Κάρτα 4 – Ο Ακόλουθος των Ράβδων

Επανεκκίνηση τώρα

page wands

Παραδοσιακά, ο Ακόλουθος είναι εκείνος που επινοεί και συλλαμβάνει νέες ιδέες. Αν είστε σε φάση εύρεσης εργασίας ή γενικότερα σκοπού ζωής, τότε πολύ ορθά επιλέξατε τον Ακόλουθο των Ράβδων.

Για πιο έγκυρες, προσωπικές κι εξειδικευμένες προβλέψεις, επικοινωνήστε με τους psychic readers του 14850 όλο το 24ωρο.

Νέος και γεμάτος ελπίδες, ο Ακόλουθος, είναι ο αγγελιοφόρος των καλών νέων και της δημιουργικής επιθυμίας. Το πνεύμα του είναι ελεύθερο κι αυτό ακριβώς σας καλεί να κάνετε. Να βγείτε από τα καλούπια και τα στερεότυπα της ζωής που έχετε στο μυαλό σας.

Ο Ακόλουθος των Ράβδων έρχεται να σας βάλει σε μια νέα φάση της ζωής σας. Ακολουθήστε κάθε δημιουργική ορμή που έρχεται στο νου σας και να είστε αυθόρμητοι. Ο καινούριος κόσμος δεν προκύπτει από παλαιωμένες ιδέες, αλλά από κάθε τι διαφορετικό. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πως να έρθεις σε επαφή με την Δίδυμη Φλόγα σου !

In category Dream Building

Η Δίδυμη φλόγα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σύνδεση π ...

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!