Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-2-2017
<p>Αν ξέρατε με έναν σίγουρο εντελώς τρόπο ότι ο άνθρωπος που έχετε απέναντί σας είναι το καρμικό σας ταίρι, τι θα κάνατε, πώς θα αντιμετωπίζατε αυτήν την αποκαλυπτική πληροφορία; Δύσκολο; Τίποτα δεν είναι δύσκολο για τον Δία σου σας κάνει σήμερα ακριβώς αυτό το δώρο. Θα ξέρετε με απόλυτη ακρίβεια αν ο σύντροφός σας είναι ο ένας και μόνος για εσάς στον μεγάλο αυτό κόσμο! Φερθείτε με όση ευγένεια μπορείτε, είναι η ημέρα των παντοτινών ερώτων η σημερινή, ας δείξουμε χαρακτήρα ντε!

Κριός

Ακριβώς στον 7ο Οίκο σου των σχέσεων ο Δίας αγγίζει την 23η μοίρα ανάδρομος, την μοίρα του καρμικού έρωτα. Τι θα κάνεις γι’ αυτό; Πρέπει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων με ρομαντικές διαθέσεις και βαθιά συναισθήματα.

Ταύρος

Ο Βόρειος Δεσμός στην Παρθένο που είναι για σένα ο χώρος των σχέσεων και των συνεργασιών έχει σήμερα μια παράξενη και κάπως δύσκολη σχέση με τον Ερμή από τον Υδροχόο. Κάποιες ανασφάλειες που έρχονται στο φως ίσως να σου αποκαλύπτουν την πραγματική φύση των σχέσεών σου.

Δίδυμοι

Ο Κρόνος απέναντί σου, στον πολικό Τοξότη, δίνει την ευλογία του – ο γρουσούζης – σε μόνιμες σχέσεις και σε έρωτες με σημασία. Δες αν μπορείς να μετατρέψεις μια σχέση που έχει διαφορά ηλικίας ή κοινωνικής θέσης σε ερωτική, έχει μεγάλη εύνοια αυτός ο ερωτικός τομέας.

Καρκίνος

Επιτέλους η Σελήνη σε ελευθερώνει και πάει παρακάτω η ερωτική σου ζωή. Βέβαια λόγω ενός μάλλον κακού τετραγώνου με τον Ερμή κρατάνε τα νεύρα σου, αλλά η συμμαχία της με την Αφροδίτη ανοίγει την λεωφόρο ενός νέου φλερτ.

Λέων

Πολύ καλές όψεις του Ήλιου από τον πολικό σου Υδροχόο αλλά και η παντοδύναμη Σελήνη στο ζώδιό σου θα σου επιτρέψουν να έχεις μια πολύ γλυκιά μέρα. Η δυναμική σου θα σου φέρει ένα πανέμορφο και εκρηκτικό βράδυ, που το έχεις πολύ ανάγκη.

Παρθένος

Πρέπει να προσέξεις λίγο σήμερα την βαθιά σου διαίσθηση. Ο Β. Δεσμός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σου δώσει νεύρα αλλά και πληροφορίες για το τι συμβαίνει στο υπόστρωμα, στο αφανές κομμάτι των σχέσεών σου. Σύντομα θα πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις, άκου την καρδιά σου.

Ζυγός

Ο Δίας στην 23η μοίρα του ζωδίου σου, την πύλη των θαυμάτων αλλά και των προβλημάτων, ανασύρει από την ψυχή σου όλα τα ενδεχόμενα λάθη που έχεις κάνει. Μην τα βάψεις μαύρα δες τα με καθαρότητα ακριβώς για να μην τα επαναλάβεις τώρα που είσαι σε πολύ σημαντικό σταυροδρόμι της ερωτικής σου ζωής.

Σκορπιός

Η Σελήνη σε τετράγωνο με το ζώδιό σου ανοίγει την ατζέντα σου και ανασύρει από μέσα ονόματα τα οποία στέλνει στον κάλαθο των αχρήστων. Κάνεις ένα πολύ γενναίο ξεκαθάρισμα και επιδιώκεις να έχεις μόνον λίγους και εκλεκτούς ανθρώπους με τους οποίους να ασχολείσαι.

Τοξότης

Ο Δίας, ο μέγας Δίας που είναι κυβερνήτης σου συμμαχώντας από τον Ζυγό με τον Κρόνο από το ζώδιό σου θα σου κάνει δώρο, αν βοηθήσεις λίγο κι εσύ, έναν μεγάλο και πραγματικό έρωτα. Έχει έρθει ο χρόνος να ζήσεις στην πραγματικότητα όλη αυτήν την τρυφερότητα που ονειρεύεσαι.

Αιγόκερως

Εδώ και πολύ καιρό έχει πάρει φωτιά το θέμα του έρωτα, με πολλές παλινδρομήσεις και πολλές ανασφάλειες. Τώρα, καθώς ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις θέματα της καθημερινότητας και του παρελθόντος είναι πράγματι η στιγμή για σοβαρές ερωτικές αποφάσεις.

Υδροχόος

Ενώ ο Ήλιος είναι πολύ υποστηρικτικός στον ερωτικό τομέα, η Σελήνη από τον πολικό σου Λέοντα τον κοντράρει με αποτέλεσμα να ζεις σκηνικά ζήλιας και πάθους, αλλά όχι με την καλή έννοια που σου αρέσει. Δείξε σήμερα λίγη ανοχή στους ανθρώπους που αγαπάς και όλα θα πάνε καλά.

Ιχθείς

Η Σελήνη στον Λέοντα έρχεται να σκαλίσει θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου. μήπως μέσα στις σχέσεις σου κάνεις κύκλους; Μήπως έχει έρθει η στιγμή να προχωρήσεις μπροστά αντί να δίνεις ένα σωρό ευκαιρίες σε ανθρώπους που τελικά σε εκμεταλλεύονται;

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 3-5-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 3-5-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 3-5-2018

Δηλώνετε αποθαρρυμένοι και κουρασμένοι, από την νέα γενιά των σχέσεων που δεν εμβαθύνει, αλλά τα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017

Κριός Η πανέμορφη Πανσέληνος ακριβώς στο ζώδιο των σχέσεων, τον Ζυγό, σου φέρνει πάρα πολύ μεγάλες ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Ανοίγει...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-4-2017

Κριός Είναι μια σχετικά θετική ημέρα για τα ερωτικά σου, παρά τις γενικές αντιφατικές όψεις. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σου Άρη από τον...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-3-2017

Κριός Η περίλαμπρη Πανσέληνος από την Παρθένο πραγματοποιείται ακριβώς σήμερα, και ακριβώς επάνω στην ολοκλήρωση της αντίθεσης του...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-3-2017

Κριός Η δυναμική της ανάδρομης Αφροδίτης θα σε κάνει να δεις όλη την εικόνα των σχέσεών σου. Είναι γενικά περίοδος αποφάσεων και μπορεί...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-2-2017

Ναι, είναι μια δύσκολη ημέρα, που δικαιώνει στα ερωτικά μας θέματα την άποψη ότι κάτι κάνει ο Δίας, όπως λέγεται συνήθως, όταν στραβώνουν...