Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-2-2017
<p>Ο Ήλιος στους πολύ αισθαντικούς Ιχθείς πια, η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, ο ανάδρομος Δίας να δονείται από τον Άρη, είναι παράξενο, συναισθηματικό και γεμάτο ερωτικές ανατροπές το σημερινό πλανητικό πεδίο. Δείτε τον έρωτα σαν μια υπόθεση που θα βοηθήσει την ψυχή σας στην συνολική της εξέλιξη, μακριά από εγωισμούς, αυτό είναι το νόημα των άστρων σήμερα.

Κριός

Με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου να κάνει τρίγωνο με την Σελήνη από τον Τοξότη σε έλκουν κατ’ αρχάς οι Τοξότες – με τους οποίους μπορεί και να τα έχεις τσουγκρίσει λόγω της σχέσης του Άρη με τον ανάδρομο Δία. Σίγουρα η αγάπη γίνεται σήμερα για σένα μια υπόθεση περιπετειώδης και ταξιδιάρικη.

Ταύρος

Η άψογη σχέση της Σελήνης από τον καρμικό σου Τοξότη με την Αφροδίτη από τον Κριό και τον 12ο Οίκο σου φέρνει εξελίξεις στον ερωτικό τομέα. Ταύροι και Καρκίνοι γίνονται για σένα εκλεκτοί σύντροφοι αλλά και γενικότερα η συναισθηματική σου ζωή εξισορροπείται.

Δίδυμοι

Μια πολύ δυνατή αν και αφανής σχέση ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα θα σου δώσει σήμερα έντονη ανάγκη να ξεσπάσεις σωματικά, να απελευθερώσεις την λίμπιντο. Είναι πολύ πιθανόν να σε ενδιαφέρουν άνθρωποι που είχες και παλιά σχέση μαζί τους, ειδικά αν είναι Σκορπιοί ή Αιγόκεροι.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Τοξότη έχει μεν μια δύσκολη σχέση με τον Ποσειδώνα η οποία θα σε κάνει να αμφιβάλεις για την δυναμική των σχέσεών σου, από την άλλη με μια εκπληκτική σχέση με την Αφροδίτη σε φέρνει κοντά σε Κριούς, Ζυγούς και Ταύρους, ενώ διευρύνει τον ερωτισμό σου.

Λέων

Ο Ήλιος περνάει στους Ιχθείς, η καρδιά σου ανοίγεται σε ανθρώπους που ανήκουν στους Διδύμους, στον τοξότη, στην Παρθένο και τους Ιχθείς. ετοιμάσου για έναν ολόκληρο μήνα ονειρικής ερωτικής διάθεσης, με έντονο το στοιχείο του ρομαντισμού. Μπορεί να βρεις τον εντελώς πραγματικό έρωτα.

Παρθένος

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σε μια μυστική συμφωνία με τον κυβερνήτη σου τον Ερμή θα σου κάνει δώρο έντονη κινητικότητα σήμερα στον ερωτικό τομέα. Είσαι πολύ κοντά σε έναν Σκορπιό, έναν Αιγόκερω ή έναν Υδροχόο με την λίμπιντό σου να παθαίνει έκρηξη και τον ερωτισμό σου να κυριαρχεί.

Ζυγός

Η εξαιρετική σχέση της Αφροδίτης από τον Κριό με την Σελήνη από τον Τοξότη σου δίνει φτερά και σε κάνει να ονειρεύεσαι από την αρχή τον έρωτα. Κριοί, Καρκίνοι και τοξότες είναι στο οπτικό σου πεδίο και το φλερτ γίνεται αυτό που πάντα ήθελες, μια υπόθεση ανάλαφρη και με παράξενες αποχρώσεις καρμικού τύπου.

Σκορπιός

Η ξεχωριστή σχέση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω με τον Ερμή από τις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου δημιουργεί την ιδανική συνθήκη για να τα βρεις με έναν Δίδυμο, Παρθένο ή Αιγόκερω. Η ψυχή σου έχει πολλά να μοιραστεί με αυτά τα ζώδια, και το σώμα σου επίσης!

Τοξότης

Η εξαιρετικά δυνατή σχέση της Σελήνης από το ζώδιό σου με την Αφροδίτη από τον Κριό θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις με την κρυμμένη σου γοητεία. Ίσως το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα να σου στερήσει κάπως την μαγεία, αλλά μπορείς να αναπληρώσεις το κενό.

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου σε πολύ καλή σχέση με τον Ερμή από τον 2ο Οίκο σου σε φέρνει κοντά σε Υδροχόους, αν και συνήθως δεν τα πηγαίνετε καλά, αλλά και σε Διδύμους και Παρθένους, όπως και σε Σκορπιούς. Διάλεξε την αλήθεια ως τρόπο προσέγγισης ενός νέου ανθρώπου στην ζωή σου.

Υδροχόος

Ο Ερμής από το ζώδιό σου σε πολύ καλή σχέση με τον Πλούτωνα θα σου δώσει την ανάγκη να τα πεις με έναν άνθρωπο από το παρελθόν, ειδικά αν είναι Σκορπιός ή Αιγόκερως. Ο δύσκολος Ουρανός σε αντίθεση με τον ανάδρομο Δία σου ξεκαθαρίζει όμως ότι κάθε τέτοια προσέγγιση θέλει απόλυτη ειλικρίνεια.

Ιχθείς

Ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο με την Σελήνη από τον Τοξότη θα σου δώσει μια κάποια μελαγχολία και μια τάση να θεωρείς ότι είσαι θύμα. Ίσως να έχεις δυσκολία να συνεννοηθείς με Τοξότες και Καρκίνους, καθώς είναι σε αντίθεση τα ερωτικά σας ζητούμενα, δεν έχετε κοινή στόχευση αυτή τη στιγμή. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-4-2017

Κριός Είναι μια σχετικά θετική ημέρα για τα ερωτικά σου, παρά τις γενικές αντιφατικές όψεις. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σου Άρη από τον...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Κριός Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Κριός Μια μέρα φτιαγμένη από μάγια ερωτικά, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου να σου δίνει τρομερές ευκαιρίες. Η σύνοδος...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Κριός Είναι μια από τις πιο θετικές ερωτικά ημέρες, με την αρχόμενη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στο ζώδιό σου αλλά και το...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Κριός Μια πολύ σύνθετη συναισθηματικά ημέρα σε περιμένει, ένα τρενάκι του λούνα παρκ που θα σε ζαλίσει. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-2-2017

Με τον Ερμή σε στάση στον Ζυγό, αλλά με μια άκρως κινητική φάση στους Διδύμους και με τον Ερμή σε άριστη σχέση με την Αφροδίτη, ο έρωτας...