Ερωτικά Αστρολογικά Tips 15-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 15-3-2017
<p>Κριός

Με τον κυβερνήτη σου τον Άρη στον 2ο Οίκο σου των μόνιμων σχέσεων, τον Ταύρο να είναι σε αντίθεση με την Σελήνη από τον Σκορπιό και τον 8ο Οίκο σου θα έχεις πολλά προβλήματα σήμερα να λύσεις καθώς είτε θα δεχθείς είτε θα προκαλέσεις συναισθηματικούς εκβιασμούς. Η ζήλια είναι σημαντικό στοιχείο σήμερα στην ζωή σου, παρά το γεγονός ότι γενικά είσαι άνετο άτομο.

Ταύρος

Η αντίθεση του Άρη από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τον πολικό σου Ταύρο προκαλεί μεγάλα ζητήματα στην ερωτική σφαίρα. Ειδικά από το απόγευμα και μετά η ζήλια γίνεται βασανιστική και μπορεί να είναι αδύνατον να ελέγξεις την συμπεριφορά σου με αποτέλεσμα να βλάψεις τις σχέσεις σου. Θα πρέπει να προσέξεις πολύ το πάθος σου, να βρεις έναν θετικό τρόπο να το εκφράσεις.

Δίδυμοι

Το τρίγωνο της Λίλιθ από τον φιλικό σου Τοξότη με τον κυβερνήτη σου τον Ερμή από τον Κριό θα σου δώσει μια εκπληκτικά ερωτική ημέρα. Ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι ένας άνθρωπος που δεν υπολόγιζες ενδεχομένως την μεταξύ σας χημεία έχει πολύ δυνατά αισθήματα και πρέπει να πάρεις αποφάσεις.

Καρκίνος

Με την Σελήνη από τον φιλικό σου Σκορπιό να είναι σε αντίθεση με τον Άρη από τον Ταύρο η ημέρα δεν είναι εύκολη συναισθηματικά. Πρέπει να προσέξεις πολύ, από την μια αισθάνεσαι μειονεκτικά σε κοινωνικό επίπεδο – λάθος αυτό – και από την άλλη σε κατακλύζει η ζήλια. Πρέπει να ανακτήσεις ψυχικές δυνάμεις και να βγεις από τις παγίδες που βάζεις στον εαυτό σου.

Λέων

Έχεις έναν κρυφό άσσο, ο Ήλιος από τους Ιχθείς είναι σε τρίγωνο με το Βέρτεξ – τον ερωτικό ωροσκόπο – στον Σκορπιό κι εκεί που δεν το περιμένεις μπορεί να ανακαλύψεις τον έρωτα της ζωής σου. βέβαια το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο από τον Τοξότη είναι μια δύσκολη επιρροή που θα σε αναγκάσει να πάρεις απότομες αποφάσεις στον ερωτικό τομέα, αποφάσεις που για καιρό τις αποφεύγεις.

Παρθένος

Ο Ερμής σε όψη χιαστί με την Σελήνη σε κάνει σήμερα να έχεις μια δύσκολη μάλλον ημέρα συναισθηματικά. Μπορεί ανεξέλεγκτοι παράγοντες, όπως το φιλικό σου περιβάλλον, να παίξουν έναν καταλυτικό και μάλλον διαλυτικό ρόλο στον ερωτικό τομέα. Ίσως να αναγκαστείς να κάνεις άλλα πράγματα από αυτά που θέλεις.

Ζυγός

Η ανάδρομη Αφροδίτη είναι σε μια σχετική ησυχία, που σε κάνει να αδρανείς και να μην λύνεις τα προβλήματά σου. Περιμένεις από τους ανθρώπους που αγαπάς να σε διεκδικήσουν, αλλά δεν σε ικανοποιεί η στάση τους, οπότε κάνεις κρυφά σχέδια απόσχισης από την σχέση σου. Πρέπει όμως να μην παίζεις διπλά παιχνίδια, σε βλάπτει αυτό.

Σκορπιός

Η Σελήνη επισκέπτεται το ζώδιό σου και σε αντίθεση με τον Άρη από τον Ταύρο εγείρει τρομερά θέματα ζήλιας και πάθους. Η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετικά εύφλεκτη στον ερωτικό τομέα. Θα βγάλεις τόση πολύ κτητικότητα που θα είναι δύσκολο να έχεις ρεαλιστική αντιμετώπιση. Πρόσεξε, μπορεί και ο σύντροφός σου να βγάλει έντονα συναισθήματα σε βαθμό ανάφλεξης – και βίας.

Τοξότης

Η σχέση τετραγώνου του Κρόνου από το ζώδιό σου με τον Ήλιο από τους Ιχθείς θα σου δώσει μια δύσκολη ημέρα και γενικά μια δύσκολη περίοδο με μεγάλα και καρμικά μαθήματα στον έρωτα. Καλείσαι να είσαι όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένος μιας και η οικογένειά σου και η εργασία σου θα απαιτήσουν από εσένα χρόνο που αναγκαστικά θα τον κλέβεις από την σχέση σου.

Αιγόκερως

Η πολύ δύσκολη σχέση του Πλούτωνα από το ζώδιό σου με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Δία θα σε κάνει να είσαι μέσα στο παράπονο. Άνθρωποι από το παρελθόν επιστρέφουν στην ζωή σου, αλλά όχι με τον θετικό τρόπο που θα ήθελες. Είναι μια περίοδος πλήρους αναγέννησης, και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να έχεις συναισθηματική ασφάλεια.

Υδροχόος

Η δύσκολη σχέση του Ουρανού από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον 12ο Οίκο σου απαιτεί όλη σου την προσοχή. Έρχεται μια περίοδος που μεταμορφώνει όλη σου την προσωπικότητα, αλλά αυτές οι διαδικασίες είναι πάντα δύσκολες. Θα έχεις πολλά προβλήματα στις σχέσεις σου και πρέπει να δείξεις μεγάλη ψυχραιμία.

Ιχθείς

Η εξαιρετική σχέση του Ήλιου από το ζώδιό σου με το Βέρτεξ από τον Σκορπιό αυξάνει την γοητεία σου και ανοίγει τον δρόμο για καρμικούς έρωτες με σημασία και διάρκεια αλλά και με έντονο πάθος. Είναι μια στιγμή ωριμότητας για σένα στον έρωτα και πρέπει να έχεις τις αντένες σου έτοιμες να λάβουν ερωτικά σήματα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη τώρα, από τον Σκορπιό, σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Άρη, επίσης εβρισκόμενος στον Σκορπιό,...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό δεν είναι τόσο τρομακτική όσο ακούγεται. Έχετε μεγάλο και έντονο...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Κριός Πρέπει να προσέξετε, μπορεί η ημέρα να είναι σχετικά καλύτερη αστρολογικά, αλλά μην ξεχνάτε ότι ο Ουρανός ανάδρομος από το ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017

Κριός Η πανέμορφη Πανσέληνος ακριβώς στο ζώδιο των σχέσεων, τον Ζυγό, σου φέρνει πάρα πολύ μεγάλες ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Ανοίγει...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Κριός Είναι μια δύσκολη συναισθηματικά και ερωτικά ημέρα. Η αντίθεση του ανάδρομου Δία από τον πολικό σου Ζυγό με τον Ήλιο από το ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Κριός Η καταπληκτική σύνοδος της Αφροδίτης με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου θα σου δώσει από το βράδυ και μετά μια άκρως ερωτική...