Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-3-2017
<p>Kριός – Ο Ιππότης των Σπαθιών (Ανάποδα)

Θα πρέπει να προσέξεις πολύ σήμερα. Ένα άτομο πολύ ορμητικό, αλλά με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, θα έχει καταλυτική επίδραση επάνω σου και μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιου είδους λεκτική ή και πραγματική βία. Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο αν είσαι γυναίκα – τον νου σου για ένα άτομο γύρω στα 40 και ίσως από το ζώδιο των Διδύμων.

Ταύρος – Επτά των Σπαθιών (Ανάποδα)  

Το 7 Σπαθί είναι το χαρτί του Κλέφτη και δηλώνει ότι κάποια κατάσταση σου κλέβει ενέργεια. Έχεις έντονη σχέση με ένα άτομο που έχει Σελήνη στον Υδροχόο. Θα πρέπει να τιθασεύσεις τις ερωτικές σου επιθυμίες και να μην κάνεις πράγματα που δεν αντέχουν στο φως της ημέρας και την κριτική.

Δίδυμοι – Το Τρία των Ράβδων

Τρία μπαστούνι, καλό χαρτί για τα ερωτικά, αλλά θέλει προσοχή. Σε συνδέει με έναν Κριό και σου δίνει μια στάση αναμονής για μια απάντηση σε ερωτικά θέματα. Η σχέση που έχεις – ή έχεις στο μυαλό σου – μπορεί να εξελιχθεί πολύ θετικά, αλλά είσαι ακόμα σε μη σταθερή κατάσταση, έχεις ανοίξει τα χαρτιά της καρδιάς σου και περιμένεις ανταπόκριση.

Καρκίνος – Ο Ακόλουθος των Πεντάκτινων (Ανάποδα)  

Είναι πιθανόν να αναλώνεσαι με κάποιο άτομο που είναι έτοιμο να κάνει απρόσεκτες κινήσεις, οι οποίες θα σου στοιχίσουν ακόμα και οικονομικά. Πρόσεξε τις σχέσεις σου με Τύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω, μπορεί να έχετε τελικά μη καλή κατάληξη, ειδικά αν το άτομο αυτό είναι πολύ νεαρότερο από εσένα. Ίσως να έχεις πέσει θύμα ερωτικής εξαπάτησης, τον νου σου.

Λέων – Τέσσερα των Σπαθιών (Ανάποδα)

Για κάποιον λόγο σήμερα αισθάνεσαι έναν αποκλεισμό στο θέμα του έρωτα. Ένα άτομο με τον Δία στον Ζυγό πιθανόν να παίζει έναν σημαντικό ρόλο στην ζωή σου, πιθανόν να υπάρχει μια ανισορροπία. Πρέπει να σκεφτείς τι θέλεις ερωτικά και να ανασυνταχθείς.

Παρθένος – Πέντε των Σπαθιών (Ανάποδα)

Υπάρχει μια δυσκολία στον ερωτικό τομέα που περιλαμβάνει εξαπάτηση. Όχι αναγκαστικά με το ταίρι σου, αλλά με ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Αν μπορείς να αντλήσεις την πληροφορία, δες τι ρόλο παίζει στις σχέσεις σου ένα άτομο με Αφροδίτη στον Υδροχόο.

Ζυγός – Εννιά των Πεντάκτινων

Αν και γενικά τα εννιάρια συνδέονται με τον Ερημίτη, αυτό στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν σημαίνει μοναξιά αλλά σχέση με κάποιο άτομο που είναι παρθένος ή έχει Αφροδίτη στην Παρθένο. Πιθανόν με το ταίρι σου να θελήσετε μια όμορφη και ερωτικά ξεκούραστη ημέρα, με ηδονές και χαλάρωση. Δοκιμάστε ένα σπα.

Σκορπιός – Η Ντάμα των Σπαθιών

Έχεις πολλά να μοιραστείς με ένα άτομο από το ζώδιο του Ζυγού. Στην σχέση σου κυριαρχεί μια καλή ισορροπία ανάμεσα στην πνευματική ένωση και το συναίσθημα. Θέλεις να έχεις μια διανοητική διαφυγή, σε ενδιαφέρει να έχεις πνευματικά ερεθίσματα, θέλεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και μαζί με το ταίρι σου να μάθετε πράγματα.

Τοξότης – Το Οκτώ των Ράβδων (Αντίστροφα)

Ενώ κάτι ετοιμαζόταν καλό στον ερωτικό τομέα, μοιάζει να έχει πέσει σε τέλμα είτε η σχέση σου είτε το φλερτ που έχεις. Ένα άτομο με τον Ερμή στον Τοξότη – μπορεί όμως κι εσύ μιας και είσαι Τοξότης – να θέλει να ενδυναμώσει την σχέση που έχεις. Σε περίπτωση τριγώνου – αν διεκδικείς ένα άτομο ή σε διεκδικούν – θα υπάρχουν προστριβές.

Αιγόκερως – Ο Ιππότης των Ράβδων

Όμορφη κάρτα με άμεσα αποτελέσματα. Ένα άτομο από το ζώδιο του Τοξότη είναι πολύ κοντά σου. Έχεις άμεσες ενδείξεις ότι η σχέση σου παίρνει σοβαρή τροπή που μπορεί να καταλήξει και σε γάμο. Όμως θα προσέξεις γιατί ένας υπερβολικός ενθουσιασμός μπορεί να σε κάνει να παραβλέπεις λεπτομέρειες που θα τις βρεις μετά αρνητικά μπροστά σου.

Υδροχόος – Οι Ερωτευμένοι (Ανάποδα)  

Ακόμα και ανάποδα οι Ερωτευμένοι είναι θετική κάρτα, αλλά θέλει προσοχή. Είσαι κοντά με ένα άτομο από το ζώδιο των Διδύμων, αλλά η όποια σχέση σου πιθανόν να έχει σκοτεινά σημεία που θα πρέπει να τα διαφωτίσεις. Ίσως να νιώθεις τον πειρασμό να κάνεις κάτι έξω από την σχέση σου ή το ίδιο μπορεί να κάνει το ταίρι σου.

Ιχθείς – Ο Κόσμος

Μια μεγαλειώδης κάρτα που σε συνδέει με κάποιον που είναι Αιγόκερως, γιατί έχει κυβερνήτη της τον Κρόνο αυτή η κάρτα, ή Τοξότης γιατί ο Κρόνος είναι στον Τοξότη αυτή τη στιγμή. Η σχέση σου περνάει σε μια φάση ολοκλήρωσης και υπάρχει μεγάλη εύνοια στην κοινή σου ζωή με κάποιον άνθρωπο, που φέρνει μαζί της τύχη, υλικά αγαθά και γενικά επιτυχία. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-9-2017

Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών Αντίστροφα Θα μπορέσετε να απαλλαχτείτε από ερωτικά άγχη τα οποία σας είχαν στερήσει την ηρεμία σας την...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-5-2017

Κριός – Η Δικαιοσύνη (Ανάποδα) Αν η Δικαιοσύνη Ορθή σημαίνει ότι η διάθεσή σου τρέφεται από αίσθημα δικαίου, η Δικαιοσύνη Αντίστροφη...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Κριός – Το Πέντε των Σπαθιών Είναι μια ημέρα έντασης και διαπληκτισμών στον ερωτικό τομέα. Παρά το γεγονός ότι έχεις μεγάλη πνευματική...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-3-2017

Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών (Ανάποδα) Έχεις βιώσει έναν αποκλεισμό που δεν ήταν επιλογή σου. Για πολύ καιρό άλλοι έχουν κανονίσει το τι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...