Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017
<p>Κριός

Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα. Ζυγοί, Ταύροι και Αιγόκεροι, αλλά και Σκορπιοί, είναι ζώδια με τα οποία έχεις κοινά ερωτικά μυστικά. Δες με ποιον τρόπο θα αξιοποιήσεις την γοητεία που σου χαρίζει η Αφροδίτη.

Ταύρος

Η μέσα από την πανέμορφη σχέση της με τον Χείρωνα και την Αφροδίτη θα σου δώσει βαθιά διαίσθηση. Έχει φανεί κάτι συνταρακτικό στον ερωτικό σου ορίζοντα και κάνεις όλα τα αναγκαία βήματα για να κατοχυρώσεις ότι δεν θα χαθεί η ευκαιρία. Ακόμα και εμπόδια να υπάρχουν μπορείς να τα αντιπαλέψεις.

Δίδυμοι

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό από τον Κριό και σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να εξασφαλίσεις καλή ροή ενέργειας στις σχέσεις σου. Έχεις καλή χημεία με Κριούς, Υδροχόους, Τοξότες, Αιγόκερους και μπορείς να έχεις με αυτά τα ζώδια συγκινητικές στιγμές έρωτα και πάθους.

Καρκίνος

Η πολύ θετική επενέργεια της Σελήνης από τον Ταύρο βοηθάει πολύ την συγκέντρωσή σου, έχεις ευγένεια στον τρόπο που προσεγγίζεις τον έρωτα αλλά έχεις και το ανάλογο πάθος σε καλές αναλογίες. Οι Ιχθείς και οι Ζυγοί, αλλά και οι Ταύροι έλκουν την προσοχή σου και σε βοηθάνε να βρεις τον ερωτικό σου εαυτό.

Λέων

Η γενικά καλή πλανητική ενέργεια θα σε βοηθήσει να βρεις τις ισορροπίες σου και να ανακαλύψεις νέους τρόπους να αντλήσεις χαρά, επιβεβαίωση και πάθος από τις σχέσεις σου. Αν δεν έχεις ήδη κάτι που σε δεσμεύει αφέσου στο φλερτ, χαλάρωσε και θα δεις ότι το σύμπαν θα σου απαντήσει με μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία.

Παρθένος

Η δυναμική σχέση του Ερμή με τον Ουρανό και τον Κρόνο εξομαλύνει τις σχέσεις σου. Πιθανές συγκρούσεις που είχαν δημιουργηθεί με ανθρώπους που αγαπάς θα επιλυθούν μέσα από πνεύμα συνεννόησης και με αμοιβαίες παραχωρήσεις. Αν και γενικά στον ευρύτερο χώρο σου υπάρχουν εντάσεις, έχεις δύναμη να τις αποσοβήσεις.

Ζυγός

Παρά το γεγονός ότι η ανάδρομη Αφροδίτη σε βοηθάει να επικοινωνήσεις μέσω της σχέσης της με τον Πλούτωνα με αυτά που πραγματικά κρύβεις στην ψυχή σου, σε εξωτερικό επίπεδο αυτό δεν βοηθάει τις σχέσεις. Γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να κάνεις παραχωρήσεις. Έτσι μπορεί και να εμφανιστούν εντάσεις και συγκρούσεις που δεν μπορείς να τις βάλεις κάτω από το χαλί.

Σκορπιός

Η όμορφη σχέση πενταγώνου ανάμεσα στον Πλούτωνα και την ανάδρομη Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να έχεις μια πλήρη αποτίμηση των σχέσεών σου. Πράγματα που σου φαίνονταν επουσιώδη πριν από καιρό θα τα αξιολογήσεις ως σημαντικά και θα δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε ανθρώπους που τους είχες διαγράψει από τον ερωτικό σου ορίζοντα.

Τοξότης

Η καλή σχέση ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ερμή θα σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις την λογική και την ισορροπία στις σχέσεις σου. Προβλήματα που είχαν αναφανεί είτε λόγω δύσκολης καθημερινότητας είτε λόγω ασύμβατων αναγκών με το ταίρι σου βρίσκουν την λύση τους και όλα μοιάζουν πιο εύκολα και ρομαντικά.

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου δέχεται κυριολεκτικά το χάδι της ανάδρομης Αφροδίτης, γεγονός που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να σκεφτείς τα θετικά που έρχονται από τις σχέσεις σου και τους ανθρώπους που αγαπάς. Μια γενική νοσταλγική διάθεση θα σε κάνει να αφεθείς σε μια όμορφη ερωτική ατμόσφαιρα.

Υδροχόος

Ο Ουρανός σε σύνοδο με τον Ερμή στον Κριό σου κάνει σήμερα την έκπληξη. Έχεις ανάγκη να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις ή να ανακαλύψεις χαριτωμένους τρόπους για να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου. Θα σε χτυπήσει η άνοιξη, με τον πιο ερωτικό και θετικό τρόπο.

Ιχθείς

Το εξάγωνο του Χείρωνα από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τον 3ο Οίκο σου στον Ταύρο είναι σήμερα μια ευκαιρία να δεις πραγματικά το βάθος της ψυχής σου. άνθρωποι που σε αγαπούν, φίλοι και αδέλφια, μπορούν να παίξουν έναν καταλυτικό θετικό ρόλο στον ερωτικό τομέα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

ΚΡΙΟΣ Η ερωτική επιθυμία που νιώθετε για ένα καινούριο πρόσωπο, έχει ξεσηκώσει τους αδέσμευτους. Αλλά και οι δεσμευμένοι, μάλλον νιώθετε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017

Κριός Το τέλειο εξάγωνο του Άρη, που είναι κυβερνήτης σου από τον Ταύρο, με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Χείρωνα από τους Ιχθείς...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Κριός Και να που ήρθε η καλή ημέρα για τα ερωτικά σου. μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στον εργασιακό χώρο, αλλά η αγάπη σου χαμογελάει...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-3-2017

Κριός Με την Σελήνη στον φιλικό σου Λέοντα να έχει όψη τριγώνου με την ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιό σου είναι βαθιά ερωτική η ημέρα...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Κριός Μια πολύ σύνθετη συναισθηματικά ημέρα σε περιμένει, ένα τρενάκι του λούνα παρκ που θα σε ζαλίσει. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Κριός Το ζώδιό σου σήμερα φιλοξενεί την ακραία ερωτική σύνοδο Σελήνης/Αφροδίτης/Άρη/Ουρανού. Νέοι δρόμοι ανοίγονται στο ερωτικό σου...