Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-4-2017
<p>Κριός

Με τον Κρόνο να γυρίζει ανάδρομος στον Τοξότη, τα ερωτικά σου θέματα τον τελευταίο καιρό θα μπουν γενικά σε ύπνωση, αν και τα όνειρα που βλέπεις σε ξεσηκώνουν! Δεν είναι μια μέρα η σημερινή που να σε ευνοεί πολύ, εκτός κι αν έχεις στο μυαλό σου να αναθερμάνεις μια σχέση με Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ, οπότε υπάρχει αστρολογική βοήθεια.

Ταύρος

Το να επιστρέψεις σήμερα σε μια σχέση, μπορεί να σου φαίνεται καλή ιδέα, να λιώνεις για να το ζήσεις, αλλά η όψη χιαστί της Αφροδίτης που είναι κυβερνήτης σου με το Vertex, τον μεταφυσικό Ωροσκόπο που μας πληροφορεί για το κάρμα μιας σχέσης, μας λέει ότι καλό θα είναι να μην βιαστείς γιατί μπορεί να το πληρώσεις αργότερα. Έχεις καλή χημεία με Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς.  

Δίδυμοι

Αν καίγεται η καρδιά σου για έναν έρωτα που ατύχησε θα συμβούν δύο πράγματα σήμερα: πρώτον θα καείς ακόμα περισσότερο και δεύτερον έχεις την ευκαιρία να πείσεις αυτόν που αγαπάς, με το πάθος σου και την ειλικρίνειά σου να επιστρέψει! Η αναδρομή του Κρόνου δημιουργεί τις τέλειες συνθήκες για μια δυναμική επανασύνδεση, κυρίως με Σκορπιούς, Καρκίνους και Αιγόκερους.

Καρκίνος

Η αναδρομή του Κρόνου αλλά και η Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα σου δίνει την δυνατότητα να πείσεις τον άνθρωπο που αγαπάς ότι μόνον με εσένα θα βρει την ερωτική ευτυχία. Αν ο έρωτάς σου είναι κριός, μπορεί να κάνει και αυτός την πρώτη κίνηση. Το μόνο ζώδιο που δεν θα σε ακούσει σήμερα είναι ο Ζυγός, γιατί το τετράγωνο Σελήνης – Vertex, που είναι στον Ζυγό, δυσκολεύει τα πράγματα.

Λέων

Δεν είναι η ιδανική ημέρα για μια επανασύνδεση και γενικά αυτός ο καιρός, η Σελήνη στο ζώδιό σου  ευνοεί τις νέες σχέσεις και όχι τις προηγούμενες για τον Λέοντα. Η δύσκολη διάθεση του Δία από τον Ζυγό σε ταλαιπωρεί και επιμένει ότι πρέπει να κοιτάξεις μπροστά και όχι στο παρελθόν, ακόμα κι αν μιλάμε για πρόσφατο παρελθόν. Μόνον αν ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει ανήκει στον πολικό σου Υδροχόο μπορείτε να τα βρείτε πάλι.

Παρθένος

Καθώς είσαι παιδί του Ερμή η σημερινή ημέρα σε ευνοεί πολύ για μια επανασύνδεση και μην χάσεις την ευκαιρία. Η αναδρομή του Κρόνου εν τω μεταξύ δίνει την ιδανική ευκαιρία να πείσεις το ταίρι με το οποίο τα χαλάσατε ότι μόνον εσύ ξέρεις τα κλειδιά της ψυχής του, ειδικά αν είναι Αιγόκερως, Σκορπιός ή Καρκίνος.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς να ανασκαλεύει το παρελθόν θέλοντας να κάνει έναν συλλογικό απολογισμό, είναι πιθανόν να σε βαραίνει και σήμερα η νοσταλγία όχι μόνον για έναν άνθρωπο, αλλά για κάθε έναν που έχει περάσει από την ζωή σου! Ε αυτό πρέπει να το ζήσεις, αλλά μην αρχίσεις να παίρνεις τηλέφωνο κάθε πρώην ταίρι που σε στιγμάτισε! Άσε την ημέρα να περάσει χωρίς να κάνεις κίνηση γιατί μπορεί να χάσεις απλά τον χρόνο σου.

Σκορπιός

Η ημέρα είναι καλή για μια επανασύνδεση, όπως και όλο αυτό το διάστημα, γιατί εδώ που τα λέμε όσο δύσκολο και να είναι το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα, στην πραγματικότητα ειδικά για το θέμα της επανασύνδεσης είναι βοηθητικό, αφού αποδεικνύει ότι τα νέα ξεκινήματα δεν είναι αναγκαστικά καλύτερα από τα παλιά. Έχεις εύνοια με όλα τα ζώδια, κάνε κίνηση και θα έχεις απολαβές και ερωτικές χαρές.

Τοξότης

Αν και περνάς μια άκρως δυναμική περίοδο στα ερωτικά σου, ίσως να πρέπει να περιμένεις λίγο για να κάνεις κίνηση για επανασύνδεση, δεν είναι η σημερινή ημέρα κατάλληλη για ένα ραντεβού με τέτοιο σκοπό. Ο Δίας θα σε προβληματίσει και ενώ σου αυξάνει την νοσταλγία σου κλείνει ταυτόχρονα τους δρόμους της όποιας επιστροφής. Έχεις όμως εύνοια αν θέλεις να πάρεις αγκαλιά πάλι ένα άτομο από τον Ζυγό τους Διδύμους ή τον Υδροχόο.

Αιγόκερως

Αν περιμένει κάποιος από τον Αιγόκερω σήμερα να είναι καλοδιάθετος ή εύκολος στην ερωτική προσέγγιση, μάλλον δεν ξέρει τι του γίνεται! Είναι τόσο δύσκολη η ψυχολογική σου διάθεση, με τον Κρόνο στον 12ο Οικο σου να αναμοχλεύει όλα τα τραύματα, που δύσκολα θα τολμούσες μια επανασύνδεση, ακόμα κι αν την ήθελες πολύ. Η αναδρομή του Κρόνου θα σου δώσει μεγάλο συναισθηματισμό αλλά όχι την κατάλληλη αυτοπεποίθηση για να προσεγγίσεις κάποιο παλιό σου ταίρι – κάποια εύνοια θα έχεις με Διδύμους, Παρθένους, Καρκίνους, Σκορπιούς.

Υδροχόος

Ο Ουρανός που είναι κυβερνήτης σου δονείται πολύ έντονα, αλλά και ο Ήλιος  σου δίνει πολλές δυνατότητες. Έχεις κατά κύριο λόγο εύνοια για να τολμήσεις να θερμάνεις πάλι μια σχέση με Λέοντα, Τοξότη, Κριό, Ζυγό. Αλλά θα πρέπει να προσέξεις πολύ την κάπως κυκλοθυμική διάθεση που έχεις. Δηλαδή, μπορεί να θέλεις μια επανασύνδεση και ταυτόχρονα να την σαμποτάρεις, προσοχή.

Ιχθείς

Με την καλή δράση της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιό σου σε σύνοδο με τον Χείρωνα, ναι, είναι κατάλληλη και η ημέρα και γενιά η περίοδος για μια επανασύνδεση και είναι καθαρά δικό σου θέμα αν θα την τολμήσει ή όχι. Πρόσεχε όμως, επανασύνδεση τώρα δεν σημαίνει και ευτυχισμένη σχέση για πάντα. Μέτρα αν όντως σε συμφέρει να κάνεις μια αναθέρμανση. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Κριός Είναι μια πραγματικά πολύ καλή ημέρα για επανασύνδεση. Με τον Ουρανό να είναι από το δικό σας το ζώδιο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-8-2017

Κριός Όσο και αν αυτή τη στιγμή αισθάνεστε έτοιμοι για κάποια επανασύνδεση, να ξέρετε πως στην πραγματικότητα πρόκειται για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-5-2017

Κριός Μια επανασύνδεση δεν είναι απολύτως ανέφικτη, αλλά είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε γιατί πρέπει να υπάρχουν όρια. Αφήστε τα λόγια...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-4-2017

Κριός Αν υπάρχει ένας τομέας που έχει εύνοια σήμερα στα ερωτικά θέματα, είναι η επανασύνδεση. Είναι η στιγμή που ολοκληρώνεται το πολύ...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Έχει εύνοια η υπόθεση «επανασύνδεση» σήμερα; Αν και ο Δίας έχει μπει ήδη από τον Νοέμβριο σε σκιά αναδρομής στον Ζυγό, οπότε γενικά...