Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-4-2017
<p>Κριός – Ο Τροχός της Τύχης (Αντεστραμμένο)

Δεν είναι πάντα η ισορροπία το ζητούμενο στον έρωτα και τις σχέσεις. Κάτι σε κρατάει και δεν αφήνεσαι στις εκπλήξεις που μπορεί να σου φέρει το ερωτικό πεδίο. Πιθανόν ένα άτομο με Δία στον Κριό να σε ενδιαφέρει πολύ, αλλά να μην θέλεις να το παραδεχτείς.

Ταύρος  - Δύο των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)

Κατά κάποιον τρόπο αισθάνεσαι ότι έχει διακοπεί η πνευματική σου επικοινωνία με το ταίρι σου. Έχεις μια δύσκολη σχέση με τον εαυτό σου, και ειδικά αν σχετίζεσαι με ένα άτομο που έχει Σελήνη στον Ζυγό. Πάρε αποφάσεις και δεν τα πράγματα με γνώμονα το συμφέρον σου.

Δίδυμοι – Ακόλουθος των Κυπέλλων

Κάποιο άτομο που είναι Καρκίνος, Σκορπιός και ακόμα πιο ειδικά Ιχθείς σε ενδιαφέρει πολύ. Αλλά η σχέση σας δεν έχει ακόμα το βάθος που ενδεχομένως θα ήθελες. Πρέπει να προσέξεις να χαρείς μεν τον έρωτα αλλά να μην έχεις υπερβολικές προσδοκίες ακόμα.      

Καρκίνος – Δύο των Ράβδων  

Έχεις ένα δίλλημα να αντιμετωπίσεις, ειδικά αν συνδέεσαι με Τοξότη, Λέοντα ή Κριό. Έχεις δύο επιλογές μέσα σε μια σχέση, ή δύο ταυτόχρονες προσφορές που θα πρέπει να αποφασίσεις ανάμεσά τους. Δες το θέμα με ψυχραιμία και με μια διάθεση να κάνεις καλό στην ψυχή σου.

Λέων – Ο Ερημίτης   

Για κάποιο λόγο αποφασίζεις σήμερα να κλειστείς στον εαυτό σου. πάρε την γνώμη ενός μεγαλύτερου ανθρώπου γύρω από θέματα σχέσεων. Αν έχεις δεσμό με έναν Παρθένο έχεις πολύ καλά νέα και μεγάλο ψυχικό δέσιμο.

Παρθένος – Ο Διάβολος

Μετά από δύο συνεχόμενες ημέρες που στο ρίξιμό σου ερχόταν ο Ερημίτης, τώρα έρχεται ένα δυνατό χαρτί επιθυμιών και ηδονών να φέρει ισορροπία. Πιθανόν να βρίσκεσαι πολύ κοντά σε ένα άτομο από το ζώδιο του Αιγόκερου. Νιώθεις έντονη ανάγκη και για πνευματική και για ψυχική επαφή.

Ζυγός – Τρία των Πεντάκτινων

Ένα άτομο από τα ζώδια του Αιγόκερου, της Παρθένου ή του Ταύρου έλκει την προσοχή σου. Έχετε όμως εμπόδια να υπερπηδήσετε για να μπορέσετε να είστε μαζί. Αν σχετίζεσαι με άτομο που έχει παιδί και ειδικά γιο από άλλο γάμο, θα έχετε πολύ καλές εξελίξεις που θα σας ενώσουν.

Σκορπιός – Άσσος των Κυπέλλων   

Πανέμορφο νέο ξεκίνημα για τα ερωτικά σου θέματα, αρκεί μόνον να το αποφασίσεις. Ένα άτομο που ανήκει σε ζώδιο του Νερού όπως κι εσύ, δηλαδή Καρκίνος, Σκορπιός ή Ιχθείς σε έλκει και  μπορεί να κάνει πολλά για να γιατρέψει πληγές από άλλες σχέσεις.

Τοξότης – Τρία των Σπαθιών

Πρόσεξε, είναι ένα δύσκολο χαρτί που μιλάει για μια βίαιη αποκάλυψη ερωτική που μπορεί να σε συνθλίψει, αν δεν ετοιμαστείς. Δώσε βάση στην διαίσθησή σου και κράτα ρεαλιστικές προσδοκίες για μια σχέση που μπορεί να μην είναι αυτό που φαντάζεσαι.

Αιγόκερως – Επτά των Ράβδων

Θα χρειαστεί να δώσεις μάχες στον ερωτικό τομέα, αλλά έχεις το πλεονέκτημα. Μπορεί το άτομο με το οποίο σχετίζεσαι ή να αντιμετωπίζει προβλήματα και να θέλει βοήθεια ή να βρίσκεται σε διεκδίκηση, να έχεις αντίζηλο με λίγα λόγια. Πάντως το πολεμάς με πολλές πιθανότητες επιτυχίας το θέμα.

Υδροχόος – Δύο των Πεντάκτινων

Με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει έχετε και οικονομικές – συνεργατικές σχέσεις οι οποίες πάνε καλά. Μετά από μια μακρά περίοδο ερωτικής ατυχίας θα λέγαμε, η σημερινή ημέρα μπορεί να σου λύσει προβλήματα. Μεγάλη εύνοια αν σε ενδιαφέρει Παρθένος, Ταύρος ή Αιγόκερως.

Ιχθείς – Ιππότης των Σπαθιών

Τρεις μέρες ερχόταν ο Ιππότης Κούπα, τώρα ο Ιππότης Σπαθί. Ωραία λοιπόν, τα νέα σε πλησιάζουν ορμητικά. Μια απόφαση που σχετίζεται με τον ερωτικό τομέα θα έρθει ακόμα και μέσα στην ημέρα και θα σε λυτρώσει, θα ξέρεις αν πατάς σε στέρεο έδαφος.

Σημείωση: Η Μικρή και η Μεγάλη Αρκάνα που εξετάζουμε κάθε μέρα μας δίνουν απαντήσεις πάντα σε σχέση με το προηγούμενο χαρτί, με το άνοιγμα της προηγούμενης ημέρας. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-4-2017

Κριός – Ιππότης των Ράβδων (Αντεστραμμένο) Υπάρχει κάποια δυσκολία στον ερωτικό τομέα, ενώ περίμενες ένα μήνυμα που θα σου έδινε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-4-2017

Κριός – Ο Άσσος των Πεντάκτινων Κάτι πολύ δυνατό έχει ξεκινήσει στον ερωτικό τομέα. Εκεί που δεν το περίμενες ένα άτομο τραβάει το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Κριός – Ο Κρεμασμένος Έχεις την διάθεση να ασχοληθείς ερωτικά με μια σχέση που μπορεί οι άλλοι να την κρίνουν ως παράλογη. Δεν σε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ο έρωτας όλα τα μπορεί και όλα τα υπομένει, αλλά πού μένει; Πώς θα τον βρούμε, πώς θα ενώσουμε την ζωή μας με ένα άτομο που μας ενδιαφέρει...