Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 26-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 26-4-2017
<p>Κριός

Είστε έτοιμοι να κάνετε κάποια χρήματα! Αισθάνεστε πολύ οδηγημένος σε σχέση με τα κέρδη σας σήμερα. Η Σελήνη του Ταύρου στο δεύτερο οίκο σας σας δίνει την ενέργεια που χρειάζεστε για να γίνετε πραγματικότητα και να αποκτήσετε πρακτική όσον αφορά ένα οικονομικό θέμα. Όσο πιο γρήγορα παίρνετε αυτό το θέμα φροντισμένο σήμερα, τόσο το καλύτερο. Η εμπιστοσύνη και η εκτίμησή σας συνδέονται με αυτό το ζήτημα, έτσι θέλετε να αφιερώσετε το χρόνο σας με αυτό για να βεβαιωθείτε ότι το κάνετε σωστά.

Ταύρος

Νιώθεις σαν να έχεις τον κόσμο στην παλάμη του χεριού σου σήμερα, και αυτό είναι όλο το αποτέλεσμα της Σελήνης που βρίσκεται στο σημάδι σου. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο ή να βρείτε έναν τρόπο να ανακαλύψετε τον εαυτό σας. Αυτή είναι η εποχή του μήνα, όπου μπορείτε να είστε λίγο εγωιστής εάν θέλετε να είστε. Η Σελήνη είναι εκλεπτυσμένη στο σημάδι σας και είναι όλα σχετικά με την εξερεύνηση ενός μεγάλου νέου κεφαλαίου για τον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Είναι το τέλος ενός κεφαλαίου για σας σήμερα, με τη Σελήνη του Ταύρου στο δωδέκατο οίκο σας των τελειωμάτων και των μυστικών. Ο ονειρεμένος κόσμος είναι πολύ ξύπνιος τώρα, αν και για εσάς, μπορείτε να έχετε εμμονή για τα χρήματα ή το σταθεροποιημένο πλούτο ή ονειρεύεστε έναν πλουσιότερο τρόπο ζωής σήμερα. Υπάρχουν στοιχεία στο σύμπαν που είναι διαθέσιμα σε σας σήμερα για να μετατρέψετε κάποια από αυτά τα όνειρα σε πραγματικότητα. Το να είσαι μέσα είναι μια θαυμάσια πρακτική για να δουλέψεις όταν η Σελήνη βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Καρκίνος

Οι κοινωνικές σας υποθέσεις αισθάνονται πολύ δραστήριες σήμερα, με τη Σελήνη του Ταύρου στο ενδέκατο οίκο σας των ομάδων και των φιλικών. Ενδεχομένως να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ομάδες ή συνδέσεις δικτύου για να κάνετε κάποια χρήματα σήμερα για να βελτιώσετε τα συναισθήματα σταθερότητας και ασφάλειας στην οικονομική σκηνή. Αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δικτύωση και τις ομάδες για να συνδεθείτε στο τμήμα ειδύλλιο. Θα βρείτε ασφάλεια στους αριθμούς σήμερα.

Λέων

Το φυσικό σου δώρο είναι να είσαι απλώς εύκολος να κάνεις συναντήσεις με όλους σχεδόν όλους. Αλλά είναι το δώρο αισθησιασμός σας και είστε σε θέση να συνδεθείτε με άλλους σε ένα ζεστό και αγαπητό επίπεδο που λειτουργεί σήμερα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Σελήνη του Ταύρου βρίσκεται στο δέκατο σπίτι της δημόσιας εικόνας, ενεργοποιώντας την ικανότητά σας να αλληλεπιδράτε με τους ανθρώπους με έναν πραγματικά μοναδικό τρόπο σήμερα.

Παρθένος

Έχεις τη Σελήνη στους συντρόφους της Γης Ταύρος σήμερα, αλλά και στο ένατο οίκο σου για εξωτερικές υποθέσεις. Και για σας σήμερα, αυτή η ενέργεια θα είναι όλα σχετικά με το χειρισμό των λεπτόκοκκων λεπτομερειών στα μεγάλα οράματά σας σήμερα. Θέματα που σχετίζονται με το ταμπού πρόκειται να πάρουν ατμό για σας σήμερα. Αλλά με τη Σελήνη σε αυτή την τοποθέτηση, το μυαλό σας και οι σκέψεις σας είναι στον κόσμο γενικότερα, και η μεγάλη εικόνα.

Ζυγός

Έχετε πολλούς πλανήτες που εργάζονται υπέρ σας όταν πρόκειται για ρομαντισμό, και είναι μια υπέροχη μέρα για να αναλάβετε το προβάδισμα σε ένα ρομαντικό ζήτημα στη ζωή σας. Αν όμως ο ρομαντισμός δεν βρίσκεται σήμερα στο τραπέζι, τότε η πρακτική της αρμονίας και η ισορροπία σε όλες τις εμπειρίες σας σήμερα είναι ο τρόπος για να κερδίσετε. Η Σελήνη του Ταύρου στο όγδοο οίκο των συνεργασιών σας βοηθά να εξασφαλίζετε κάποια θέματα σχέσεων σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

Σκορπιός

Έχετε τη Σελήνη στο γήινο και γειωμένο και σταθερό σημάδι Ταύρος σήμερα, αλλά και στο έβδομο οίκο σας των μακροπρόθεσμων συνεργασιών. Λαμβάνετε μια πολύ σοβαρή και ρεαλιστική προσέγγιση για την αγάπη ή τις συνεργασίες σήμερα αν ο ρομαντισμός είναι στο μυαλό σας. Αλλά αν δεν είναι, παίρνετε ακριβώς μια ρεαλιστική και πολύ πραγματική προσέγγιση στους ανθρώπους που σας απασχολούν περισσότερο.

Τοξότης

Αισθάνεστε λίγο πιο υποτονικοί και τεμπέληδες από το συνηθισμένο, και αυτό οφείλεται στην αργά κινούμενη ενέργεια του φεγγαριού του Ταύρου στο έκτο οίκο σας εργασίας και ρουτίνας. Αυτή η Σελήνη φέρνει μια πολύ γήινη και γειωμένη προσέγγιση στην καθημερινή δουλειά και δεν είναι πολύ δημιουργική και εμπνευσμένη ενέργεια για τη δουλειά σας σήμερα, η οποία απλά, θα μπορούσε να σας κουράσει.

Αιγόκερως

Έχετε πολύ διαφορετική ενέργεια για να παίξετε σήμερα. Αισθάνεστε μια ομαλότερη δόνηση στην ημέρα σας σήμερα. Η Σελήνη στους συναδέλφους της Γης Ταύρος είναι στο πέμπτο οίκο σας με ρομαντικές απολαύσεις και διασκέδαση. Έτσι, έχετε μερικές ευκαιρίες να διασκεδάσετε με κάποιον που σας κάνει να αισθάνεστε ξέγνοιαστοι και πνευματικοί. Μην φοβάστε τις προσκλήσεις σήμερα. Ο μικρότερος μπορεί να μετατραπεί σε κάτι υπέροχο.

Υδροχόος

Το μυαλό σας θα είναι σήμερα στο οίκο, με τη Σελήνη του Ταύρου ακόμα στο τέταρτο οίκο σας με ρίζες και θεμέλια. Ίσως να πετάτε γύρω από το σπίτι ή να εργάζεστε από το σπίτι σήμερα ή να εργάζεστε σε ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι σας. Οικογένεια θα μπορούσε επίσης να είναι το επίκεντρο σήμερα. Τα θέματα επικοινωνίας πρόκειται να γίνουν καπνός για σας σήμερα, καθώς και με τα βασικά μέλη της οικογένειάς σας. Τα σημερινά θέματα προέρχονται από ένα πολύ γειωμένο και ασφαλές μέρος. Ξέρεις ποιον μπορείς να υπολογίζεις.

Ιχθύς

Έχετε σήμερα ειδικές εξουσίες επικοινωνίας, με τη Σελήνη του Ταύρου ακόμα στο τρίτο οίκο επικοινωνίας σας. Αλλά σήμερα παίρνετε μια πιο πρακτική και σκόπιμη προσέγγιση στα θέματα επικοινωνίας σας, και όταν το κάνετε, θα βρείτε μεγάλη παραγωγικότητα σήμερα. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε και θα κερδίζετε σήμερα. Αυτή είναι μια από εκείνες τις ημέρες όπου αργά και σταθερά κερδίζεις τον αγώνα, και σας δημιουργεί για την επιτυχία μεγάλη απόσταση.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Κριός Υπάρχει λίγο ασυνήθιστη ενέργεια στον αέρα για σας σήμερα, αλλά αισθάνεστε καλά γι 'αυτό. Η Σελήνη του Ζυγού στο έβδομο οίκο των...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Κριός Είναι ένας ολοκαίνουριος κύκλος για εσάς, και αισθάνεστε πραγματικά την ενέργεια που οδηγεί στο σπίτι σήμερα. Είστε έτοιμοι για...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 7-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 7-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 7-6-2017

Κριός Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη φωτίζει πραγματικά μια φωτιά κάτω από σας σήμερα. Για πρώτη φορά σε κάποιο χρονικό διάστημα,...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-5-2017

Κριός Βρίσκεστε στο τέλος ενός κύκλου, αλλά όχι αρκετά εκεί ακόμα. Αλλά σίγουρα μπορείτε να αισθανθείτε την ενέργεια που αρχίζει σήμερα....

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-2-2017

Κριός Σίγουρα μπορείτε να νιώσετε την ενέργεια που αρχίζει, καθώς η ενέργεια της Νέας Σελήνης αρχίζει σήμερα. Η Νέα Σελήνη δεν θα...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 1-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 1-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 1-2-2017

Για όσους έχουν γεννηθεί την 1η Φεβρουαρίου: Μπορείτε να κάνετε αυτή τη χρονιά πλούσια νέα ξεκινήματα, και θα υπάρχει άφθονη ενέργεια...