Κανόνες που μετατρέπουν το ραντεβού σε έρωτα

Κανόνες που μετατρέπουν το ραντεβού σε έρωτα
<p>Αυτές είναι δύσκολες στιγμές για την αγάπη. Το ραντεβού φαίνεται να έχει γίνει μια αυτόνομη δραστηριότητα αντί για τελετουργία ιπποδρομίας που έχει σχεδιαστεί για να επιλέγει προσεκτικά έναν συνεργάτη για μακροπρόθεσμη συμβατότητα.

Εάν είστε ένας από τους σοβαρούς daters εκεί έξω και ψάχνουν για κάτι περισσότερο και όχι μια βραχυπρόθεσμη επαφή, υπάρχουν τρεις αποδεδειγμένοι τρόποι για να εξασφαλιστεί το δείπνο σας και μια ταινία είναι επίσης μια συνέντευξη για τη δουλειά του καλύτερου φίλου και εραστή.

1. Προβολή σταθερών ορίων.

Οι άνθρωποι που ψάχνουν για ένα ψάρεμα είναι ελεύθεροι, άγριοι και διαθέσιμοι, βιάζοντάς τους σε συναισθηματικές αποκαλύψεις πολύ πριν από τη δημιουργία μιας ασφαλούς εμπιστοσύνης. Αν ψάχνετε πραγματικά για έναν σύντροφο, δαγκώστε τη γλώσσα σας πριν ξεκαθαρίσετε κάθε σκοτεινή λεπτομέρεια της ζωής σας.

Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν μακροχρόνιες στρατηγικές ραντεβού περιέχουν τους εαυτούς τους και αποκαλύπτουν τα στρώματα του εαυτού τους αργά και προσεκτικά.

Εάν σας ζητηθεί μια ευαίσθητη ερώτηση, είναι τελείως εντάξει να πείτε: "Είναι πολύ νωρίς για μένα να το αποκαλύψω. Όταν σας γνωρίσω καλύτερα, μπορούμε να μιλήσουμε γι'αυτό. "Αυτή είναι μια ειλικρινής δήλωση με όρια.

2. Καθυστέρηση της εμφάνισης της σεξουαλικής σχέσης.

Η διαπολιτισμική έρευνα είναι αρκετά ξεκάθαρη. Οι γρήγορες μετακινήσεις τείνουν να καταστρέφονται και να καίγονται εύκολα. Στην πραγματικότητα, μια μελέτη έδειξε ότι η σεξουαλική χημεία είναι θερμότερη από νωρίς, όσο χειρότερα είναι τα αποτελέσματα της σχέσης.

Μια άλλη μελέτη έδειξε ότι σε σεξουαλική επαφή εντός 30 ημερών από τη συνάντηση σας εξασφαλίσατε μια πιθανότητα διάσπασης κατά 90% εντός του πρώτου έτους.

Εάν βρίσκεστε στο παιχνίδι για το ψαράς και ελπίζετε να βρείτε κάποιον που θα πάει σε απόσταση με σας, θα υπάρχει αρκετός χρόνος για να κουνηθείτε από τους πολυελαίους σε κοστούμι της Γαλλικής κοπέλας. Η επιβράδυνση της φυσικής σχέσης και τα ραντεβού θα γίνουν αμέσως φλερτ.

3. Κάντε τελετή ραντεβού.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σπάσετε την τράπεζα σε κάθε ραντεβού, αλλά αν ενδιαφέρεστε αρκετά μετά από τηλεφωνήματα, στη συνέχεια προσθέστε κάποια λαμπρότητα και γοητεία στις ρομαντικές μνήμες που δημιουργείτε.

Πακέτο ένα ρομαντικό πικνίκ. Έχετε ένα τοστ σαμπάνιας σε έναν κήπο στον τελευταίο όροφο. Κάνετε κάτι πραγματικά ιδιαίτερο για το ραντεβού σας, κάτι που θα μπορούσατε να πληρώσετε έναν ξένο για να το κάνετε, αλλά θέλετε να θυσιάσετε το χρόνο κάνοντας το μόνοι σας.

Πάνω απ 'όλα, κρατήστε το μάτι σας στο βραβείο. Οι μακροχρόνιοι έγγαμοι άνθρωποι ζουν περισσότερο, έχουν καλύτερη υγεία και συσσωρεύουν περισσότερους πλούτους. Προσπαθήστε να μην αποστασιοποιηθείτε από το γιγαντιαίο εύρος της ζώνης των σεξουαλικών ευκαιριών που παρέχει η τεχνολογία.

Αποφύγετε τη διαταραχή ελλειμματικής προσοχής με το να είστε προσεκτικοί, ευγενικοί, συμπονετικοί και να θυμάστε να μιλάτε για τα πράγματα που έχουν σημασία όπως οικογένεια, συναισθήματα και μελλοντικοί στόχοι.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ντύσου σωστά στο πρώτο ραντεβού

Ντύσου σωστά στο πρώτο ραντεβού

Ντύσου σωστά στο πρώτο ραντεβού

Όταν λέμε να ντυθείς σωστά, εννοούμε να δώσεις το σωστό σήμα. Ένα πρώτο ραντεβού είναι ισχυρό ενδεχόμενο, τώρα που ο Ήλιος περνάει στον...

5 Πράγματα που σίγουρα κάνουν οι Daters

5 Πράγματα που σίγουρα κάνουν οι Daters

5 Πράγματα που σίγουρα κάνουν οι Daters

Παρακάτω υπάρχουν διάφορες στρατηγικές για να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη σας και να προχωρήσετε μετά από αυτό που θέλετε στην αγάπη,...

Γιατί πρέπει να βγείτε ραντεβού

Γιατί πρέπει να βγείτε ραντεβού

Γιατί πρέπει να βγείτε ραντεβού

Κάθε γυναίκα θα έχει ραντεβού ή είχε ραντεβού με έναν άντρα για τις δυνατότητές του. Θυμάμαι που είχα ραντεβού με κάποιον που ήταν το 70...

Πόσο σημαντικό είναι το σεξ σε μια σχέση;

Πόσο σημαντικό είναι το σεξ σε μια σχέση;

Πόσο σημαντικό είναι το σεξ σε μια σχέση;

Το ζήτημα του βιαστικού σεξ δείχνει καλύτερα σε ένα επεισόδιο του "Sex and the City", το οποίο είναι το Άγιο Δισκοπότηρο των σχέσεων της...

Πώς να γυρίσεις το χρόνο πίσω μετά από ένα χάλια ραντεβού

Πώς να γυρίσεις το χρόνο πίσω μετά από ένα χάλια ραντεβού

Πώς να γυρίσεις το χρόνο πίσω μετά από ένα χάλια ραντεβού

Οι κακοτοπιές είναι αναπόφευκτες για τα πρώτα ραντεβού. Οι άνδρες ξέρουν ότι οι γυναίκες δεν πρόκειται να είναι απολύτως τέλειες,...

Πρώτο ραντεβού: Ναι και όχι!

Πρώτο ραντεβού: Ναι και όχι!

Πρώτο ραντεβού: Ναι και όχι!

Πώς θα πάει καλά ένα πρώτο ραντεβού; Πώς δεν θα καταλήξει σε ναυάγιο, αλλά θα έχει μια παθιασμένη και όμορφη κατάληξη, με έρωτα και πάθος;...