Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-5-2017
<p>Κριός

Μειώστε λίγο σήμερα. Ο συνηθισμένος ρυθμός σας δεν επιδέχεται προσεκτική, μεθοδική προσέγγιση, η οποία ευνοείται τώρα σε σχεδόν οποιοδήποτε χώρο της ζωής. Μπορεί να αισθάνεστε ότι οι προσδοκίες κάποιου από εσάς είναι πολύ υψηλές, αλλά τώρα δίνεται έμφαση στην εκπλήρωση υψηλών προδιαγραφών. Κάνετε το καλύτερό σας για να φτάσετε σε εκείνη τη γραμμή, ακόμα κι αν πιστεύετε κρυφά ότι μια πιο χαλαρή προσέγγιση θα ήταν μια χαρά.

Ταύρος

Το δύσκολο πράγμα με το σήμερα είναι ότι ακόμα και μετά από την καρδιά σας θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση. Ένας Λέων Σελήνης στο τέταρτο οίκο της οικογένειας και των ριζών σας σκέφτεστε και αισθάνεστε για όλους τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και για τα θεμέλια που δημιουργείτε για αυτούς στο σπίτι. Αλλά τα συναισθήματα είναι υψηλά. Υπάρχει ένα εξάγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Ποσειδώνα που βάζει λίγο ένα σύννεφο για την ορθολογική σκέψη σήμερα. Αλλά έχει το μυαλό σας να περιπλανιέται λίγο καθώς αυτή η διέλευση συμβαίνει στο ένατο οίκο σας μεγάλων οραμάτων.

Δίδυμοι

Η ζωή γίνεται γειωμένη και σταθερή σήμερα. Εάν μπορείτε να συντονίσετε την εν λόγω ενέργεια, θα επωφεληθείτε από την αίσθηση της εσωτερικής γαλήνης που αναπτύσσεται. Αλλά γνωρίζοντάς σας, μπορεί να έχετε έναν σκληρό χρόνο να παραμείνετε ήρεμοι και εστιασμένοι, ακόμη και κάτω από την τρέχουσα κοσμική επιρροή. Το μυαλό σας στροβιλίζεται καθώς προσπαθείτε να κρατήσετε μια δέσμη διαφορετικών γεγονότων και αριθμών ευθεία. Βασιστείτε στις διαδικασίες και τους τύπους που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τα πράγματα.

Καρκίνος

Σήμερα είστε καθησυχασμένοι από την καθημερινή σας ρουτίνα ή τη διαδικασία που χρησιμοποιείτε για να ολοκληρώσετε ένα έργο. Συστήματα που έχουν λογική σας φέρνουν ένα αίσθημα ασφάλειας. Το πρακτικό μάτι σας για τις λεπτομέρειες ενισχύεται τώρα, το οποίο είναι χρήσιμο στο να εντοπίζετε τα ζητήματα καθώς εμφανίζονται και να τα διορθώνετε καθώς προχωράτε. Αν κάποιος παρακολουθεί την πρόοδό σας, όπως ο εργοδότης σας, αν είστε αναθεωρημένος, είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιαστεί ευνοϊκά.

Λέων

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να μελετήσετε τις πρακτικές και οικονομικές λεπτομέρειες κάθε έργου που έχετε. Προσέξτε για ψευδείς φίλους που μπορούν να σας υπονομεύσουν.

Παρθένος

Η Σελήνη εισέρχεται στο σημάδι σας σήμερα και βρίσκεστε απορροφημένος από τις λεπτομέρειες μιας εξέλιξης στην οποία εργάζεστε για κάποιο χρονικό διάστημα.

Ζυγός

Ακριβώς επειδή υποστηρίζετε κάποιον δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνείτε με όλα όσα πιστεύουν. Η δουλειά σας είναι επίσης να διορθώσετε κάποιον που βρίσκεται σε λάθος δρόμο.

Σκορπιός

Οι άνθρωποι δεν ξέρουν ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει και δεν το λέτε. Φροντίστε να μην ξεφύγετε από το μανδύα των λέξεων.

Τοξότης

Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να παρακολουθήσετε σε σχέση με τα έργα δημιουργικής επικοινωνίας. Μην αφήνετε άλλους ανθρώπους να αμφιβάλλουν για το τι πιστεύετε ότι είναι σωστό.

Αιγόκερως

Οι πιεστικοί συνάδελφοι μπορεί να έχουν κρυφές ατζέντες, οπότε είναι σημαντικό να ρωτήσετε τις σωστές ερωτήσεις. Ο έλεγχος των γεγονότων μπορεί τώρα να εξοικονομήσει πολλή δουλειά αργότερα.

Υδροχόος

Απλά πρέπει να ακολουθήσετε το όραμά σας για το μέλλον, αν ψάχνετε για επιτυχία. Μην αφήνετε το μυαλό σας να αποσπάται από αυτό που σκέφτονται οι άλλοι.

Ιχθύς

Οι άνθρωποι μπορεί να έχουν μεγάλες προσδοκίες σήμερα, και μπορούν να εκφράσουν αμφιβολίες ή επικρίσεις. Ως Ιχθείς, ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε αόριστη τακτική όταν τις χρειάζεστε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 28-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 28-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 28-6-2017

Κριός Οπωσδήποτε έχετε λίστα των υποχρεώσεών σας, είστε καλύτερα καταρτισμένος με συστηματικό τρόπο από έναν απροσδόκητο. Αυτό δεν...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Κριός Είναι ένας ολοκαίνουριος κύκλος για εσάς, και αισθάνεστε πραγματικά την ενέργεια που οδηγεί στο σπίτι σήμερα. Είστε έτοιμοι για...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 28-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 28-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 28-4-2017

Κριός Παρά το γεγονός ότι είστε o συνηθισμένος φλογερός εαυτός σας, έχετε βρει την ισορροπία μεταξύ των δικών σας συμφερόντων και των...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 8-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 8-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 8-4-2017

Κριός Εάν παρατηρήσετε σήμερα ότι οι άνθρωποι φαίνονται ιδιαίτερα ήσυχοι και επιφυλακτικοί, η αρχική σας επιθυμία θα ήταν να τους...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-3-2017

Κριός Τυχόν τεταμένες καταστάσεις στη δουλειά ή στο σπίτι θα πρέπει να πλοηγηθούν με προσοχή. Συγκρατήστε τον εαυτό σας, παρά την πίεση...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 2-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 2-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 2-3-2017

Κριός Έχετε συνηθίσει την παρορμητική, εξαντλητική προσέγγιση στα έργα και στα προβλήματα. Αν προσπαθήσετε να ασκήσετε αυτό το είδος...