Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2017
<p>Κριός

Είστε από τους τυχερούς, και μάλιστα, ίσως να θελήσετε να δεσμευτείτε με σοβαρότητα με κάποιον πρώην σύντροφο όσοι είστε αδέσμευτοι. Υπάρχουν όμως πολλά πράγματα που θέλετε να τα κρατήσετε μυστικά αλλά δεν μπορείτε, κάποιες απότομες συναισθηματικές φορτίσεις και κάποιες απότομες αλλαγές σε σχέση με μια νέα γνωριμία.

Ταύρος

Νέα συναισθηματική αρχή για τους Ταύρους, είτε είστε σε σχέση, είτε όχι. Και αυτό το έχετε ανάγκη, γιατί για πολύ καιρό μοιάζει η σχέση σας να κινείται ακυβέρνητη, και σας έχει κουράσει. Οι αδέσμευτοι, μετά από μια περίοδο μεγάλης και σοβαρής ενδοσκόπησης, αλλά και κάτω από την πίεση άλλων παραγόντων, γνωρίζετε έναν πολύ γοητευτικό άνθρωπο, που μπορεί να εισβάλλει λυτρωτικά και αποφασιστικά στη ζωή σας.

Δίδυμοι

Μυστικά και πράγματα που θα θέλατε να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας, θα κάνουν το ταίρι σας να σας ζητήσει καθαρότερη στάση και εξηγήσεις. Ο  Ερμής, για πολλούς από εσάς, κάτω από την όψη που κάνει με τον Πλούτωνα, σας φέρνει σε επαφή με έναν παράξενο έρωτα. Υπόψη ότι αυτό μπορεί να συμβεί και ενώ είστε δεσμευμένοι, οπότε θα πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας και να τηρήσετε τις αποστάσεις σας, αν δεν θέλετε να πληγωθεί κανείς.

Καρκίνος

Αν και θα νιώθετε μεγάλη συναισθηματική ένταση, προβλέπεται να έχετε πολύ θετικές προοπτικές για μια σχέση με μεγάλο ενδιαφέρον προς το τέλος της ημέρας! Η Σελήνη σας βοηθάει να κάνετε νέες προσεγγίσεις σε παλιούς συντρόφους, που έχετε πολλά να μοιραστείτε. Έχετε να πάρετε πολύ μεγάλη απόλαυση από καθαρά σωματικό έρωτα, με μια νέα γνωριμία, που θα σας αναστατώσει πολύ.

Λέων

Σχέσεις που σας έχουν κουράσει, θα βρεθούν κάτω από επανεξέταση, γιατί ναι μεν έχετε πολύ μεγάλη ανάγκη να αγαπήσετε –αλλά θύμα δεν θέλετε να γίνετε για κανέναν λόγο κα για κανέναν έρωτα. Η αποφασιστική σας στάση, μπορεί κάποιους να τους ξενίσει, γιατί τον τελευταίο καιρό έχετε δείξει μεγάλη υπομονή, αλλά όλα έχουν όρια. Οι αδέσμευτοι που θα κάνετε γνωριμία σήμερα μπορεί και να είστε απέναντι με τον άνθρωπο της ζωής σας!

Παρθένος

Ο Ερμής σας επιφυλάσσει πολλές συγκινήσεις. Είναι πιθανόν να μάθετε πράγματα που θα σας αναστατώσουν, ίσως να σας εκφράσει την αγάπη του κάποιος που δεν το περιμένατε ποτέ. Οι αδέσμευτοι, ή επιστρέφετε σε μια σχέση, που σημαίνει ότι στην πραγματικότητα δεν είστε αδέσμευτοι, απλά ολίγον χωρισμένοι, ή κάνετε μια γνωριμία που δεν θα εξελιχθεί άμεσα, αλλά θα σας δώσει τρομερές ελπίδες για κάτι πάρα πολύ δυνατό, αμέσως πριν τις γιορτές!

Ζυγός

Είστε σε μια φάση καλής συναισθηματικής φόρτισης και επειγόντων ξεκαθαρισμάτων. Πράγματα που σας έχουν κουράσει, φροντίζει το ταίρι σας να τα απαλύνει, αλλά και εσείς κάνετε κινήσεις που θα σας απελευθερώσουν από περιττά ψυχικά βάρη. Η ημέρα μπορεί να σημαίνει και την επισημοποίηση μιας σχέσης, πολύ άμεσα. Άνθρωποι που πια δεν θέλετε να τους κάνετε τα χατίρια, μπορεί και να παραξενεύονται, από έναν δυναμισμό και μια σταθερότητα που δεν την συνηθίζετε.

Σκορπιός

Θα απαιτήσετε ξεκαθαρίσματα και σοβαρές δεσμεύσεις από το ταίρι σας, όσο παλιά και να είναι η σχέση σας. Δεν θέλετε σε καμία περίπτωση να αναλώσετε άλλο χρόνο σε θυσίες χωρίς νόημα. Την σχέση σας την θέλετε, αλλά την θέλετε ισότιμη, και να σας δίνει και εσάς χαρά. Οι αδέσμευτοι, με το ίδιο πρίσμα θα αντιμετωπίσετε όποιον άνθρωπο γνωρίσετε: θέλετε να μην δίνετε μόνο, αλλά να παίρνετε κιόλας, και μάλιστα αμέσως.

Τοξότης

Πατάτε πόδι και ζητάτε και την προσοχή και τον σεβασμό και τον έρωτα που αξίζετε. Οι αδέσμευτοι είστε σε μια φάση που πολλές και σημαντικές γνωριμίες, με τρομερή γοητεία, βρίσκονται κυριολεκτικά ένα βήμα από την αγκαλιά σας. Και μάλιστα, υπάρχει περίπτωση όποια σχέση γεννηθεί σήμερα, με την πολύ θετική όψη και διάθεση του Δία, να είναι απόλυτα σημαντική και διαρκής!

Αιγόκερως

Ετοιμαζόσαστε, όσο και αν ο Ερμής κάνει τα δικά του, όπως και ο Κρόνος, να υποδεχτείτε τον έρωτα!  Κάθετη εκτόξευση της λίμπιντο, της γοητείας, της φιλαρέσκειας και των νέων γνωριμιών, αλλά και των επανασυνδέσεων. Δεν έχει καμία σημασία αν υπάρχουν πλανητικές όψεις που θα σας κάνουν λίγο να αναθεωρήσετε πράγματα, άλλωστε η αναθεώρηση, δεν είναι κακή συνήθεια! Καταπληκτικές ευκαιρίες για τους αδέσμευτους!

Υδροχόος

Η σχέση σας θα περάσει από φάση επιβεβαίωσης, τίποτα δεν θα μείνει στην τύχη . Η Σελήνη που είναι στο ζώδιό σας.  σας κάνει πιο ευαίσθητους στον έρωτα, αλλά και , πιο ουσιαστικούς, θέλετε άμεσα οφέλη από την όποια κίνηση κάνετε, και σε καμία περίπτωση δεν επιδιώκετε απλά αυτό που λέμε να περνάτε καλά. Έχετε απαιτήσεις, και όποιος δεν το καταλάβει, θα χάσει στο γλυκό παιχνίδι μαζί σας.

Ιχθείς

Ο βυθός όλος, τόσο της ψυχής σας, όσο και της σχέσης σας, ταράζεται γλυκά από την επιρροή του Ποσειδώνα.  Και αυτό σας κάνει να νιώθετε πολύ δυνατοί, αντί να σας φοβίζει. Είναι η στιγμή που θα είτε πράγματα που έχετε στην ψυχή σας, θα δικαιωθούν απόλυτα. Νέοι άνθρωποι εισβάλουν στην ζωή σας, και μοιάζετε πιο έτοιμοι από ποτέ να δεχτείτε έναν μεγάλο, αλλά και ουσιαστικό έρωτα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Κριός Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείτε πως κάποιος τρίτος μπορεί να σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση. το καλύτερο που έχετε να κάνετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-6-2017

Κριός Η ρομαντική σχέση σας μπορεί να είναι ισχυρή στη φυσική ευχαρίστηση και μπορείτε να είστε έτοιμοι για να δοκιμάσετε κάτι...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-5-2017

Κριός Κατά κάποιον τρόπο ο Ερμής περνώντας στον Ταύρο ευνοεί μια επανασύνδεση, αλλά ειδικά σήμερα μια δυσαρμονική σχέση ανάμεσα στην...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-4-2017

Κριός Η καλή διάθεση και της ανάδρομης Αφροδίτης και του Άρη θα σε βοηθήσει πολύ αν αυτό που έχεις στο μυαλό σου στον ερωτικό τομέα είναι...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-3-2017

Κριός Με τον Ερμή να ολοκληρώνει το τρίγωνό του με τον Κρόνο από τον φιλικό σου Τοξότη όλη σου η ψυχική διάθεση ξεκαθαρίζει και το να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2017

Κριός Η Έκλειψη στους Ιχθείς θα βάλει θεμέλια στην ερωτική σου ζωή. Δεν είναι όμως σήμερα μια μέρα που ουσιαστικά ευνοεί ένα άμεσο...