Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-5-2017
<p>Κριός

Είστε πολύ ρομαντικοί, ιδεαλιστές και γεμάτοι φαντασία, αλλά όχι ρεαλισμό στην αγάπη. Ζητάτε την "αληθινή αγάπη" ή την "αδελφή ψυχή" και μπορεί να απογοητευθείτε από τους άλλους που ποτέ δεν σας κατάλαβαν ενδεχομένως. Φαντάζεστε σήμερα περισσότερο παρά ζείτε την αγάπη και ίσως νιώθετε ότι θα ερωτευτείτε με κάποιον που γνωρίζετε μόνο από μακριά.

Ταύρος

Μπορεί να αποφύγετε σήμερα μια ορισμένη προσωπική δέσμευση. Απαλή και ευαίσθητη η ψυχή σας κάτω από τις πλανητικές επιδράσεις, θα σας κάνει πολύ προσεκτικούς, δεν σας αρέσει να προσεγγίζετε τους άλλους με πολύ άμεσο ή επιθετικό τρόπο. Έλκεστε από όσους έχουν καλλιτεχνικές ή μυστικιστικές κλίσεις.

Δίδυμοι

Έχετε την τάση να ξεγελάτε σήμερα τον εαυτό σας για την αλλαγή που υποτίθεται ότι βλέπετε σε έναν πρώην σύντροφο. Έτσι, είστε σε θέση να παρασύρεστε μέσα σε λανθασμένες εντυπώσεις χωρίς να το γνωρίζετε. Μην μπερδέψετε τα ερωτικά όνειρα και την ταντρική τρόπον τινά ενέργεια που νιώθετε -  και διαχωρίστε τις προσωπικές σας επιθυμίες από την αλήθεια.

Καρκίνος

Η λαχτάρα σας μπορεί σήμερα να σας παρασύρει θέλετε τον τέλειο σύντροφο του οποίου η πνευματικότητα, το πάθος, η καθαρότητα του πνεύματος και η αγάπη, όλα να πηγάζουν από το υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Η αγάπη με τέτοιο τρόπο φαίνεται να σας απομακρύνει από τη δουλεία της συνηθισμένης ζωής και να σας μεταφέρει σε μια πραγματική ευδαιμονία.

Λέων

Ψάχνετε την τέλεια ερωτική ιστορία. Αν και αυτό φαίνεται πιθανό στα παραμύθια ή τις ταινίες, είναι πραγματικά δύσκολο να βρεις αυτά τα στοιχεία που εσείς θέλετε σε ένα άλλο ανθρώπινο ον. Μπορεί σήμερα να λειτουργείτε κάτω από την ψευδαίσθηση ότι πρέπει πρώτα να θυσιάσετε τον εαυτό σας προτού να είστε άξιοι αγάπης. Είναι πάρα πολύ εύκολο να προβάλλετε μη ρεαλιστικά συναισθήματα στον πρώην σύντροφό σας και είναι εξίσου δελεαστικό να προσπαθήσετε να αλλάξετε τον εαυτό σας για να ευχαριστήσετε έναν άνθρωπο για να σας αγαπάει.

Παρθένος

Οι αλλαγές που κάνετε στη συμπεριφορά σας, την εμφάνισή σας ή τη στάση σας, το να βυθίσετε τον πραγματικό σας εαυτό κάτω από τις αυταπάτες του τι αισθάνεστε νομίζοντας ότι αυτό  θα σας κάνει πιο αξιαγάπητο, δεν είναι σωστή αντιμετώπιση. Αν θέλετε να ζήσετε την έκσταση που ονειρεύεστε, θα παραδοθείτε σε μια αγάπη που τιμά τις πραγματικές σας ανάγκες και θα μάθετε να αποφεύγετε καταστάσεις όπου εσείς εξαρτάστε, είστε θύματα ή κακοποιείστε.

Ζυγός

Παρόλο που ίσως δεν θέλετε να το παραδεχτείτε, είναι πιθανότερο να δείτε μόνο αυτό που θέλετε να δείτε επειδή είστε ερωτευμένοι. Αυτό το συναίσθημα της μεταφοράς σε έναν άλλο κόσμο όταν αγαπάς είναι στην πραγματικότητα αρκετά ακριβές και περιγράφει την κατάστασή σας. Αλλά δεν είναι ο σύντροφός σας, το πρώην ταίρι σας που σας έχει πάρει σε μακρινά μονοπάτια στην πραγματικότητα - είναι η ενέργεια μέσα σας που σας επιτρέπει να πετάξετε!

Σκορπιός

Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσετε τον ονειρικό σας ιδανικό σύντροφο από τον πραγματικό άνθρωπο που στέκεται μπροστά σας σήμερα. Μπορείτε πάντα να προβάλλετε κάποια από τη δική σας δύναμη και ευαισθησία στον άνθρωπο που αγαπάτε. Όσο μπορείτε να επιτρέψετε την πραγματικότητα του ατόμου να εμφανιστεί στο οπτικό σας πεδίο, έχετε την ευκαιρία να έχετε μια σχέση που να μπορεί πραγματικά να εξυπηρετήσει και τις δικές σας ανάγκες.

Τοξότης

Μπορείτε να πέσετε στην παγίδα της αυταπάτης, της εξαπάτησης ή της συναισθηματικής κακοποίησης. Ακριβώς επειδή είναι ο πιο πανέμορφος άνθρωπος που έχετε δει κάποιος, ίσως δεν είναι απαραίτητα αυτός που χρειάζεστε πραγματικά - ή δεν σημαίνει ότι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ το όλο μεταξύ σας θέμα! Σε όλες τις προσπάθειές σας να γίνετε όσο το δυνατόν πιο ελκυστικοί, να βεβαιωθείτε ότι ο σωστός άνθρωπος σας έχει  προσελκύσει, γιατί μπορεί να χάσετε τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Πραγματικά δεν χρειάζεται να θυσιάσετε τον εαυτό σας για να γνωρίσετε την αγάπη, αλλά το ξέρετε πως όταν η καρδιά σας γεμίσει με αγάπη, είστε πρόθυμοι να ρίξετε όλα τα όριά σας και να συγχωνευθούν εντελώς οι δικές σας ανάγκες με αυτές του αγαπημένου σας προσώπου. Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της ψυχικής σύνδεσης και της αλληλεξάρτησης ή του συναισθηματικού εθισμού.  

Υδροχόος

Οι σeξουαλικές σχέσεις τείνουν να διεγείρουν την ιδεαλιστική σας φύση σήμερα αλλά μπορεί να έχουν ελάχιστα θεμέλια για μια μακροπρόθεσμη σχέση. Μόλις περάσετε από το αρχικό στάδιο της αγάπης, όμως, η φαντασία σας τροφοδοτεί τη φλόγα της έντονης πνευματικότητας και είστε ικανοί για εκστασιακές ιδέες. Οι μυστικές πρακτικές μπορούν να βελτιώσουν τη σeξουαλική σας ζωή.  

Ιχθείς

Ο ήπιος, γλυκός τρόπος σας προσελκύει έναν πρώην σύντροφο που θα επιθυμεί να σας αγαπά και να σας προστατεύει. Ξέρετε πότε βρήκατε την αληθινή αγάπη σας, γιατί κάτι βαθιά μέσα σας ανοίγει και σας μεταφέρει σε έκσταση. Παρόλο που έχετε κάποια τάση να κρατάτε μη ρεαλιστικές προσδοκίες από αυτούς που αγαπάτε, το κάνετε με τέτοιο τρόπο φροντίδας ώστε οι άνθρωποι να εκπλήσσονται από προφανώς θαυματουργές αλλαγές.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αποφύγετε την υπερβολή, με όποιον τρόπο και αν αυτό πραγματικά εκφράζετε εσείς αυτή τη δεδομένη στιγμή. Βρείτε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Εκεί που βλέπετε πως οι καταστάσεις γίνονται σύνθετες, προσπαθήστε να τις δείτε μέσα σε μία απλότητα, διότι αυτό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Προσπαθήστε να αποφύγετε την υπερβολή, προς την οποία έχετε πραγματική ροπή σήμερα. Να έχετε αυτοπεποίθηση...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-11-2017

Κριός Είναι πολύ σημαντικό το να γνωρίζετε στην προσπάθειά σας να κάνετε την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση πως η διατήρηση...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-11-2017

Κριός Να έχετε θάρρος μέσασε αυτήν την περίοδο και να γνωρίζετε πως πρέπει να φανείτε χαλαροί και σίγουροι για τον εαυτό σας, έτσι ώστε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2017

Το γεγονός ότι ο Δίας είναι σήμερα στάσιμος, λίγο πριν γυρίσει ανάδρομος στον Ζυγό ευνοεί την διάθεση για επανασυνδέσεις. Ταυτόχρονα η...