Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 27-5-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 27-5-2017
<p>Κριός

Θα είστε Action Boy σήμερα, και η πολύχρωμη και συναρπαστική μέρα σας θα είναι σαν κάτι από ένα japanese anime whiz-bang. Θα είστε ατρόμητοι και περιπετειώδες, καθώς αντιμετωπίζετε μια πρόκληση μετά την άλλη. Φυσικά, θα νικήσετε, επειδή είστε Action Boy! Κάθε superhero χρειάζεται ένα στενό φίλο, έτσι ώστε να βρείτε σήμερα κάποιον που μοιράζεται το τολμηρό πνεύμα σας, και να του δείξει τι πράξη πραγματικά σημαίνει.

Ταύρος

Κάνετε συνήθως αργές, εσκεμμένες αποφάσεις, εκτός από όταν πρόκειται για ψώνια. Όταν βλέπετε κάτι, απλά πρέπει να το έχετε, και η λογική και πολλά χρήματα πηγαίνουν ακριβώς έξω από το παράθυρο. Αποφύγετε τις καταστάσεις που προσκαλούν την αγορά ιδεών σήμερα.

Δίδυμοι

Οι φίλοι σας θα απομακρυνθούν όπως τα ψάρια που έχουν φθαρεί, αν δεν ήταν για σας. Σας προσκαλούν να αναλάβετε την πρωτοβουλία για σχεδόν τα πάντα και σπάνια αμφισβητούν τις αποφάσεις σας. Ενώ σας αρέσει να είστε τόσο σεβαστοί, δεν μπορείτε παρά να αναρωτηθείτε αν αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν κάτι για τον εαυτό τους.

Καρκίνος

Κατά τη διάρκεια των πρόσφατων διαφωνιών, έχετε παρατηρήσει ότι ο σύντροφός σας ακούγεται περισσότερο σαν τον μπαμπά σας και αισθάνεστε σαν να είστε πεινασμένοι. Δεν σας αρέσει να σας αντιμετωπίζουν σαν παιδί. Η θεραπεία ανθρώπων όπως τα παιδιά δεν είναι τρόπος για τους ενήλικες να συμπεριφέρονται και θα μπορούσε να προτείνει μια αποστροφή για την ώριμη επίλυση προβλημάτων. Μιλήστε μαζί του σήμερα και να του θυμίσετε ότι και οι δύο έχετε αποφοιτήσει από το λύκειο εδώ και πολύ καιρό.

Λέων

Εάν χάσατε το διάστημα, βυθίζοντάς σας μέσα από το τεράστιο τίποτα χωρίς κατεύθυνση και καθόλου σπίτι, θα εξακολουθείτε να καταφέρετε να περάσετε καλά. Φυσικά, θα είσαι καπετάνιος του πλοίου, επιβλέποντας τις εορταστικές εκδηλώσεις. Αλλά όταν ο πλοηγός σας σας πει ότι σκέφτεται ότι βρήκε σπίτι σκουληκότρυπα, θα του πείτε να συνεχίσει να πηγαίνει.

Παρθένος

Αν ο φίλος σας ζητήσει να δανειστεί χρήματα, του δίνετε ένα κενό έλεγχο; Ή εξετάζετε λεπτομερώς τους λόγους για τους οποίους χρειάζεστε τα χρήματα; Το τελευταίο είναι πιθανώς αλήθεια και αυτό δεν είναι κακή ιδέα. Ενώ οι σχέσεις πρέπει να βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, θα εξακολουθείτε να θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τα χρήματά σας πηγαίνουν προς κάτι που αξίζει τον κόπο. Πάρτε το χρόνο σας κάνοντας οικονομικές αποφάσεις σήμερα. Μπορεί να περιμένει.

Ζυγός

Στις σχέσεις, είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς, αλλά δεν σας αρέσει να δίνετε αν δεν παίρνετε κάτι πίσω. Πρέπει να υπάρχει κάποια ανταμοιβή για τις ενέργειές σας. Όταν λαμβάνετε, είστε χαρούμενοι και προσφέρετε περισσότερο από σας. Εάν όχι, δυσκολεύεστε να ασχοληθείτε με την ανισορροπία. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπία σήμερα.

Σκορπιός

Μια νέα αγάπη σας δίνει δονήσεις με ηλεκτρισμό σήμερα, και γερνάτε σαν ζωντανό καλώδιο. Η παλλόμενη ενέργεια μπορεί να αποδειχθεί υπερβολική και όλη η ηλεκτρική ενέργεια θα μπορούσε να τον αποτρέψει. Πάρτε μια δέσμη των μεγαβάτ σήμερα. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποφύγετε το κλονισμό του τραβώντας το βύσμα.

Τοξότης

Συνήθως επιτυγχάνετε τους στόχους που επιδιώκετε, κυρίως επειδή τους κρατάτε ρεαλιστικούς και γειωμένους. Ενώ αγαπάτε τις ανταμοιβές, είναι η συγκίνηση του κυνηγού που θέλετε και συνεχίζετε τα όνειρά σας με διασκέδαση και δημιουργικότητα. Μην κυνηγάτε κάτι σήμερα εκτός αν σκοπεύετε να ακολουθήσετε. Διαφορετικά, θα γιορτάζετε μια κοίλη νίκη.

Αιγόκερως

Βγαίνετε ραντεβού σταθερά, και τα πράγματα φάνηκαν να προχωρούν ωραία. Αλλά πρόσφατα ανησυχείς για τη σταθερότητα της σχέσης σου. Ενώ έχετε το δικαίωμα να ανησυχείτε, μπορεί να υπάρχουν και άλλες εξηγήσεις. Θα μπορούσε να έχει προβλήματα εργασίας ή υγείας ή είναι άρρωστος από εσάς. Δεν θα ξέρεις ποτέ αν δεν το ρωτήσεις. Δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα, ή θα μπορούσε να είναι όλα. Δώστε στον εαυτό σας μια ειρήνη του μυαλού σήμερα, και μάθετε.

Υδροχόος

Έχετε μια ανησυχία για την ευημερία των άλλων, και μερικές φορές αισθάνεστε βαθιά τον πόνο του κόσμου. Πάρα πολύ βαθιά, ίσως. Είναι υπέροχο να είσαι ανθρωπιστής, αλλά ανησυχητικό για θέματα που μπορεί να είναι εκτός των χεριών σου μπορεί να είναι αγχωτικό και επιβλαβές για την υγεία σου. Συνειδητοποιήστε σήμερα ότι είστε μόνο ένα άτομο και δεν θα είστε σε θέση να λύσετε μόνοι σας όλα τα προβλήματα του κόσμου.

Ιχθύς

Οι Shape-Shifters θα μπορούσαν να έχουν ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα στην ημέρα σας, αν τους αφήσετε. Θα δείξουν ένα πρόσωπο μια στιγμή, και ένα εντελώς διαφορετικό το επόμενο, και σύντομα δεν θα ξέρετε το ένα από το άλλο. Αυτός μπορεί να είναι ο στόχος τους. Μην δώσετε την εμπιστοσύνη σας πολύ εύκολα σήμερα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 20-5-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 20-5-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 20-5-2017

Κριός Θα χρειαστεί να βρείτε μοναδικούς τρόπους για να προσεγγίσετε μια ταραχώδη μέρα. Το να πίνετε άφθονο καφέ είναι μια λύση, όπως...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 13-5-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 13-5-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 13-5-2017

Κριός Σήμερα θα μπορούσε να είναι καλό να αναζωογονηθεί η πυρκαγιά του πάθους. Αυτό θα μπορούσε επίσης να περιλαμβάνει το τράβηγμα...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 4-5-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 4-5-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 4-5-2017

Κριός Μπορεί να βρεθείτε σε διαπληκτισμό με όλους σχεδόν σήμερα. Αυτή η μαχητική στάση θα μπορούσε τελικά να έχει άλλους να υποκύψει σε...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 6-4-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 6-4-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 6-4-2017

Κριός Διαφωνίες με το σύντροφό σας ή με τους άλλους, θα μπορούσε να παρακαμφθεί εάν βεβαιωθείτε ότι είναι κατανοητό. Κακή επικοινωνία...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 30-3-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 30-3-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 30-3-2017

Κριός Θα μπορούσε να είναι καλύτερα να ρίξετε μια ζακέτα για το σπίτι και παντόφλες και να κάνετε όσο το δυνατόν λιγότερα σήμερα. Η...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 25-3-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 25-3-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 25-3-2017

Κριός Ετοιμαστείτε να λειτουργήσει το κύκλωμα των πάρτι απόψε. Θα μπορούσατε να συναντήσετε ένα νέο τύπο που νομίζετε ότι θα μπορούσε...