Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-6-2017
<p>Κριός

Η ειλικρίνεια και ο αυθορμητισμός στις συναισθηματικές σας εκδηλώσεις είναι απαραίτητες για σας τώρα. Προτιμάτε να απομακρύνετε κάθε πιθανή δυσαρέσκεια, τραυματικές εμπειρίες ή παρεξηγήσεις αμέσως. Αν υπάρχει κάτι που σας αφορά ή που δεν φαίνεται σωστά στις συναισθηματικές σας σχέσεις, θα προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα γρήγορα και χωρίς αμφιβολία.

Ταύρος

Η αρμονική αστρολογική διάσταση ενεργοποιεί τα συναισθήματά σας. Δηλαδή, θα αισθάνεστε πιο ικανά να εκφράσετε τις ψυχικές και συναισθηματικές καταστάσεις σας με έναν ανοιχτό τρόπο, που σας κάνει να είστε πιο άμεσοι και αυθόρμητοι στις συναισθηματικές σχέσεις σας και ειδικά στην οικογένειά σας.

Δίδυμοι

Σήμερα θα είστε πιο διατεθειμένοι να ορίσετε περιστάσεις, να συμμετέχετε ενεργά, να αποφασίζετε και να συμμετέχετε σε οικογενειακά προβλήματα. Με άλλα λόγια, θα προτιμάτε να συμμετέχετε στις οικογενειακές αποφάσεις και, με αυτόν τον τρόπο, να προσπαθείτε να βελτιώσετε τις συνθήκες στην οικογένειά σας ή να λύσετε προβλήματα που έχουν καθυστερήσει ή σταματήσει εδώ και καιρό.

Καρκίνος

Σήμερα θα εκφραστείτε με σαφείς, άμεσες και καθορισμένες συναισθήσεις, γνωρίζοντας πώς να συνδυάσετε την προσωπική σας ελευθερία με την ευθύνη σας προς την οικογένειά σας ή τους αγαπημένους σας. Συνολικά, θα είναι μια φάση στην οποία οι συναισθηματικές και ψυχικές σας εμπειρίες θα είναι εμπλουτισμένες, συνειδητές, γεμάτες ζωή και πολύ ζωτικές.

Λέων

Αισθηματικά, τώρα τείνετε να είστε πολύ παθιασμένοι, αυθόρμητοι και ένθερμοι στην εκδήλωση των συναισθημάτων σας, που θα αυξήσουν το επίπεδο ενεργειακής ανταλλαγής μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Αυτό δημιουργεί μεγαλύτερη εσωτερική ασφάλεια τόσο σε εσάς όσο και στον συνεργάτη σας και μεγαλύτερη ικανότητα αντιμετώπισης των καθημερινών συνθηκών.

Παρθένος

Είναι πιθανό να έχετε νέες και εντατικές εμπειρίες σε σχέση με τον σύντροφό σας, πράγμα που θα σας δώσει ευκαιρίες για ανάπτυξη παράδοσης, έντασης, θυσίας και ευγένειας. Είναι πολύ πιθανό ότι τώρα επιθυμείτε φρέσκο αέρα, ταξίδι ή αθλητική δραστηριότητα με τον σύντροφό σας, για να δημιουργήσετε την αίσθηση της βυθίσεως σε ένα περιπετειώδες περιβάλλον.

Ζυγός

Χωρίς αμφιβολία, η μεγαλύτερη περιπέτεια που θα έχετε μαζί είναι αυτή της δικής σας ζωής, αφού η κοινή αποφασιστικότητα, τα έργα, τα ιδανικά και τα επιτεύγματα θα φέρουν ζωντανές και συναισθηματικές εμπειρίες που θα θυμάστε για πάντα. Θα έχετε επίσης ευκαιρίες για δημιουργική χαλάρωση, απολαμβάνοντας ένα νέο περιβάλλον και πολύ εκπληκτικές περιόδους, Σαββατοκύριακα ή διακοπές για τους δυο σας.

Σκορπιός

Σε γενικές γραμμές, θα είστε πιο υπερβολικοί, ενεργοποιημένοι και γεμάτοι ζωτική δύναμη. Ο προσωπικός σας μαγνητισμός επίσης θα αυξηθεί και οι άνθρωποι στο περιβάλλον σας θα σας αντιληφθούν πιο γενναιόδωρους, αισιόδοξους και με μεγαλύτερο έλεγχο στις περιστάσεις σας. Όλα αυτά, προφανώς, θα έχουν μια καλή επίδραση στη στοργική σχέση σας, καθώς θα έχετε αρκετή ενέργεια για να εμβαθύνετε και να εντείνετε τη αισθησιακή σας σχέση.

Τοξότης

Όσον αφορά τα συναισθήματά σας, τώρα είστε υπεύθυνοι για την ατομική εξέλιξη του συντρόφου σας, αφού καταλαβαίνετε τη σeξουαλικότητα ως κάτι που παράγεται και σε λεπτά επίπεδα του ανθρώπου. Από την άποψη αυτή, η ύπαρξη σeξουαλικής αλληλεξάρτησης σημαίνει την καθιέρωση όλο και συχνότερων επαφών μεταξύ της ψυχής και του νου και των δύο ατόμων.

Αιγόκερως

Αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για να βρεις κάποιον, αν δεν έχεις δεσμευτεί. Εάν είστε αφοσιωμένοι και έχετε σκεφτεί το γάμο, κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, σίγουρα θα βρείτε την ευρωστία και την απαραίτητη ασφάλεια για να κάνετε αυτό το βήμα με επιτυχία. Αν είστε ήδη παντρεμένοι, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να εμβαθύνετε πολύ τη σχέση σας και ίσως να κάνετε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ταξίδι.

Υδροχόος

Η σχέση φαίνεται να ακολουθεί τη δική της, απρόβλεπτη πορεία που κανείς από εσάς δεν μπορεί να ελέγξει. Τουλάχιστον η ζωή δεν είναι βαρετή! Η σeξουαλική έλξη προκαλείται ξαφνικά και απρόβλεπτα, αλλά στη συνέχεια υποχωρεί εξίσου γρήγορα και απροσδόκητα. Αν η σχέση σας είναι μόνιμη, θα διαπιστώσετε ότι οι περίοδοι έντονης έλξης έρχονται και πηγαίνουν σε κύματα, και οι δύο θα πρέπει να είστε σε θέση να προσαρμόσετε αυτές τις απρόβλεπτες αλλαγές.

Ιχθείς

Υπάρχει ένας ισχυρός, εσωτερικός δεσμός που σας έχει δέσει με κάποιον. Βγάζετε τα εσωτερικά συναισθήματα, τους στόχους και τις φιλοδοξίες του άλλου και φαίνεται ότι οποιαδήποτε συνάντηση μεταξύ των δυο σας γίνεται μια βαθιά συνάντηση καρδιάς- με καρδιά. Αυτό δεν είναι μια ελαφριά, επιπόλαιη ή επιπόλαιη σχέση! Είστε ενθουσιασμένοι και εμπνευσμένοι ο ένας από τον άλλον και υπάρχει μια συναρπαστική ποιότητα στις αλληλεπιδράσεις σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-5-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-5-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-5-2018

Πολλά τα θέματα, που πρέπει να κοιτάξετε αυτές τις ημέρες με μεγαλύτερη προσοχή.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Είναι στιγμή για περισσότερα. Η σημερινή αστρολογική κατάσταση, από όλες τις πλευρές, ζητάει από εσάς έντονη και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα με πολύ μεγαλύτερη ευκολία, θα αισθανθείτε πιο άνετα και λιγότερο άγχος κατά την ερωτική σας προσέγγιση....

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Είναι πιθανόν να νοιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, που συνοδεύεται από ένα άγχος. Αυτό λοιπόν το άγχος...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-7-2017

Κριός Λαμβάνετε κάποια μεγαλύτερη ένταση από το συνηθισμένο. Το κλίμα δεν είναι ιδιαίτερα θετικό για να προχωρήσετε σε κάποια κίνηση....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Κριός Η διαίσθησή σας θα μπορούσε να σας λέει ότι ένα δράμα κρύβεται εκεί που υπάρχουν υποθέσεις συναισθηματικές, αλλά μπορεί να...