Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 14-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 14-6-2017
<p>Κριός

Οι αντιλήψεις σας είναι en pointe σήμερα, αν φαίνεται ότι κάποιος γύρω σας δεν είναι στην κορυφή μαζί σας. Ομαδικές εμπειρίες θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες για εσάς. Έρχονται πληροφορίες χωρίς να συνειδητοποιούν ότι αυτό σας φέρνει την πλήρη εικόνα κρυστάλλινη. Ο Υδροχόος Σελήνη στο ενδέκατο οίκο των ομάδων και των φιλικών σας θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με τους ανθρώπους που έρχονται σε επαφή με την πραγματικότητα. Οι ικανότητές σας να είστε ο ισχυρός σιωπηλός σε αυτές τις καταστάσεις θα σας βοηθήσουν.

Ταύρος

Θέλετε πραγματικά να ακούσετε την εσωτερική φωνή σας σήμερα. Ορισμένα ισχυρά μηνύματα έρχονται στον δρόμο σας και αγνοώντας τα απλά δεν είναι η καλύτερη πορεία δράσης αυτή τη στιγμή. Είναι δυνατόν ο κόσμος για σας να είναι αρκετά θορυβώδης σήμερα, καθιστώντας δύσκολο για σας να ακούσετε αυτή την εσωτερική φωνή. Αλλά ο Υδροχόος Σελήνη μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μια λογική λύση, που σε κάνει να θαυμάζεστε από όλους. Τα σημερινά μηνύματα είναι πιθανό να σχετίζονται με τη σταδιοδρομία του Υδροχόου Σελήνη στο δέκατο οίκο του πεπρωμένου καριέρας σας.

Δίδυμοι

Έχεις πολλή συμβατή ενέργεια για να δουλέψεις σήμερα. Οι κοινωνικές σκηνές ευνοούνται σήμερα, αλλά θέλετε να είστε στην καλύτερη συμπεριφορά σας. Μπορείτε να λάμψετε σήμερα, αλλά δεν θα κερδίσετε με αυτόν τον τρόπο αν προσπαθήσετε να λάμψετε φέρνοντας κάποιον κάτω. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιήστε τη Σελήνη σε συναδέλφους του Αέρα στο ένατο οίκο των οραμάτων σας για να στρατηγίσετε ένα σχέδιο παιχνιδιού σήμερα που σας κάνει να λάμψετε. Μη φοβάστε να έχετε σήμερα μεγάλα οράματα, καθώς υπάρχει κάποια πραγματικότητα ευθυγραμμισμένη σε αυτά.

Καρκίνος

Είναι μια υπέροχη μέρα για να ξεφύγετε από την ρουτίνα του Ερμή, καθώς ο Υδροχόος Σελήνη στο όγδοο οίκο σας μετασχηματισμού σας εμπνέει να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή. Οι πιθανότητες είναι ότι ήσασταν λίγο απογοητευτικός τον τελευταίο καιρό. Η επιθυμία για αλλαγή δεν αρκεί. Πρέπει να βγείτε πραγματικά και να το κάνετε! Βγείτε έξω και κάνετε κάποια ανακατεύθυνση, ή μείνετε και μοιραστείτε εμπειρίες με τους αγαπημένους σας σήμερα. Μια μικρή τεμπελιά μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε αν έτσι είναι τόσο εμπνευσμένο.

Λέων

Ο Υδροχόος Σελήνη στο έβδομο οίκο των συνεργασιών σας επιθυμείτε σήμερα την αγάπη. Είναι μια υπέροχη μέρα για να κάνετε μια κίνηση αν σκεφτόσαστε έναν. Μπορεί να επιδιώκετε ή να εξετάζετε ασυνήθιστες εμπειρίες αγάπης σήμερα, και αυτό είναι εντάξει. Βρείτε το άτομο που γνωρίζετε ότι σας δέχεται για το ποιοι είστε, και μπορείτε να είστε τόσο ιδιότροπος όσο θέλετε να ερωτευτείτε σήμερα. Η σχέση αγάπης που σκέφτεστε σήμερα μπορεί να είναι και ασυνήθιστη.

Παρθένος

Κάντε την ημέρα σας υγιή, και χρησιμοποιήστε την ενέργεια σήμερα για να βρείτε καινοτόμους τρόπους για να το κάνετε αυτό. Ο Υδροχόος Σελήνης στο έκτο οίκο σας για τις λεπτομέρειες της υγείας σας ενθαρρύνει να τιμήσετε τη μοναδική πλευρά σας όταν πρόκειται για την υγεία σας. Η ύπαρξη υγιούς δεν χρειάζεται να είναι βαρετή και θαμπή, ή ένας μεγάλος στεναγμός. Βρείτε έναν υγιή τρόπο για να απολαύσετε τον εαυτό σας σήμερα. Και μην φοβάστε να φέρετε κάποιον για τη βόλτα. Θα κάνει την υγιεινή δουλειά πολύ πιο διασκεδαστική.

Ζυγός

Οι ευκαιρίες συναντήσεων και οι εξωτικές βραδιές είναι όλες πραγματικές δυνατότητες αυτή τη στιγμή. Η Σελήνη σε συναδέλφους είναι στο πέμπτο οίκο σας του παιχνιδιού και αυτό είναι όλο που θέλετε να κάνετε τώρα. Όσο πιο αυθόρμητη και ασυνήθιστη είστε στις προσεγγίσεις σας σήμερα, τόσο περισσότερο θα δημιουργήσετε την ενέργεια που απαιτείται για να κάνετε όλα αυτά. Εάν θέλετε νέες εμπειρίες στη ζωή σας, τότε πρέπει να είστε πρόθυμοι να αγκαλιάσετε αυτό το αυθόρμητο πνεύμα.

Σκορπιός

Το σπίτι και η οικογένεια θα είναι υψηλά στο μυαλό σας σήμερα, με τον Υδροχόο Σελήνη στο τέταρτο οίκο σας των ριζών και των θεμελίων. Μπορείτε να πετάτε γύρω από το σπίτι ή να καλύπτετε κάποια δουλειά στο σπίτι ή ίσως απλά να αισθάνεστε σαν ένα σπίτι στο σπίτι με ανθρώπους που αγαπάτε σήμερα. Η διαίσθησή σας είναι υψηλή σήμερα, αλλά είναι λογικότερη από ότι είναι συναισθηματική σήμερα. Ακολουθήστε αυτή τη λογική ενέργεια και την αγάπη γύρω σας σήμερα και θα είναι μια μεγάλη ημέρα.

Τοξότης

Θα νιώσετε εμπνευσμένοι να κάνετε κάτι που βγαίνει έξω από το κουτί της ζώνης άνεσής σας σήμερα, και χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας ενώ το κάνετε. Η έξυπνη πλευρά σας θα μπορούσε να βρεθεί χρήσιμη και κατά τη διάρκεια αυτής της άσκησης, καθώς ο Υδροχόος Σελήνη στην τρίτη αίθουσα επικοινωνίας σας. Θα είναι καλός στις έξυπνες ιδέες σήμερα. Συνήθως είστε πολύ αυθόρμητοι και αγαπάτε την ελευθερία, αλλά σήμερα η ψυχή σας σας καλεί να κάνετε κάτι που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν. Ακολουθήστε αυτή την έμπνευση σήμερα.

Αιγόκερως

Η έναρξη ή η δημιουργία ενός νέου εισοδηματικού ρεύματος είναι μια πολύ πραγματική δυνατότητα σήμερα, με τον Υδροχόο Σελήνη στο δεύτερο οίκο του εισοδήματός σας. Θα μπορούσατε να το δημιουργήσετε αν το βάλετε στο μυαλό σας. Σήμερα είναι περισσότερο μια ημέρα στρατηγικής από μια μέρα. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία για να διερευνήσετε αυτό είναι μια εξαιρετική ιδέα κάτω από το Σελήνη Υδροχόος. Ξεκινήστε να σχεδιάζετε σήμερα το χαρτί. Απλά θυμηθείτε να έχετε ένα σχέδιο παρακολούθησης.

Υδροχόος

Η Σελήνη είναι στο σημάδι σας σήμερα και σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα για να αναπτύξετε ένα σχέδιο για να κάνετε ένα σημάδι στον κόσμο. Βρίσκεστε στα πρόθυρα ενός ολοκαίνουριου κύκλου και αισθάνεστε πολύ ενθουσιασμένοι από αυτό σήμερα. Σήμερα το κέντρο ελευθερίας σας είναι έτοιμο να εξερευνήσετε κάθε πιθανότητα που σας έρχεται. Ακολουθήστε αυτή τη ροή. Αφήστε το συναισθηματικό σας κέντρο να σας καθοδηγήσει σε ποιο κύκλο θέλετε να ξεκινήσετε. Να είστε τολμηροί και ασυνήθιστοι όταν βάζετε αυτό το σχέδιο.

Ιχθύς

Η μεγάλη εικόνα με τις αληθινές σας αισθήσεις συναντιέται σήμερα. Αλλά θα μπορούσε να αισθανθεί σαν μια συναισθηματικά βαριά ημέρα. Αναμείνετε κάποιες επικυρώσεις στα γεύματα για να φτάσετε στο δρόμο σας σήμερα. Ο Υδροχόος Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας έχει επίσης τη διαίσθηση en pointe σήμερα. Κάποιες περίεργες εκπλήξεις μπορεί να φτάσουν στο δρόμο σας σήμερα και θέλετε να τις ακολουθήσετε. Πάρτε τα ως διδάγματα που έμαθαν ότι οι ψυχικές ευαισθησίες σας είναι πολύ πιο επιτόπου από ό, τι εσείς δίνετε ο ίδιος πίστωσης.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Κριός Ο Καρκίνος Σελήνη στο τέταρτο οίκο σας των ριζών και των θεμελίων εσείς εστιάζετε σήμερα στα θέματα του σπιτιού και οι χορδές της...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 13-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 13-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 13-6-2017

Κριός Βρίσκεστε στο τέλος ενός κύκλου, αλλά όχι αρκετά ακόμα. Αλλά σίγουρα μπορείτε να αισθανθείτε την ενέργεια που αρχίζει σήμερα....

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-5-2017

Κριός Βρίσκεστε στο τέλος ενός κύκλου, αλλά όχι αρκετά εκεί ακόμα. Αλλά σίγουρα μπορείτε να αισθανθείτε την ενέργεια που αρχίζει σήμερα....

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 19-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 19-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 19-4-2017

Κριός Υπάρχει κάποια σοβαρή ενέργεια μέσα στην ημέρα σήμερα, και διαισθητικά μπορείτε να το αισθανθείτε αυτό. Είστε στο τέλος του...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-3-2017

Κριός Έχετε το θάρρος και την ενέργεια που χρειάζεστε για να ενεργείτε για μεγάλες ιδέες. Και σήμερα, αυτές οι μεγάλες ιδέες έρχονται...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 6-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 6-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 6-2-2017

Για όσους γεννήθηκαν στις 6 Φεβρουαρίου: Να περιμένετε ένα ζωντανό χρόνο από σωματική δραστηριότητα και ανθρώπους που έρχονται και...