Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 15-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 15-6-2017
<p>Κριός

Η μέρα θα αρχίσει να κινείται πολύ αργά για εσάς, και αυτό είναι τα επιβραδυντικά αποτελέσματα του Ιχθύ Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας. Δεν κινείται πολύ γρήγορα σήμερα, και αυτό είναι εντάξει σήμερα. Μπορεί ακόμη και να αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε σε αργή κίνηση και δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε. Μπορεί να αρχίσετε σήμερα να αισθάνεστε όπως αυτή η αργή ενέργεια είναι η τέλεια δικαιολογία για να απλώσετε το σαββατοκύριακο σας, και αυτό είναι εντάξει επίσης. Αν δεν είχατε ένα διάλειμμα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το κάνετε.

Ταύρος

Η κοινωνική πεταλούδα σας αισθάνεται σαν να βγαίνει σήμερα, και αυτό είναι το φεγγάρι του εαυτού σας στο ενδέκατο οίκο των ομάδων που καλούν. Θέλετε να συνδεθείτε με ανθρώπους και θέλετε να το κάνετε τώρα. Θέλετε επίσης να το κάνετε από την καρδιά κάτω από αυτό το συναισθηματικό σημάδι του νερού. Προσπαθήστε και πακετάρετε αυτό το πρόγραμμα μέχρι όσο μπορείτε σήμερα με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Δίδυμοι

Δημόσια εικόνα σας είναι στο μυαλό σας σήμερα, με τον Ιχθύ της Σελήνης στο δέκατο οίκο σας των ομάδων. Αλλά για κάποιο λόγο οι σκέψεις σας είναι λίγο πιο διάσπαρτες από το συνηθισμένο. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη νοημοσύνη σας και το έντονο πνεύμα σας για να πάρετε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, αλλά αισθάνεστε πιο ονειρικά από ό, τι αιχμηρά σήμερα.

Καρκίνος

Το μυαλό σου βρίσκεται σε άλλο σημείο σήμερα, κυριολεκτικά. Αυτό είναι το μαγικό αποτέλεσμα του Ιχθύ Σελήνη στο ένατο οίκο σας των εξωτερικών υποθέσεων και των μεγάλων οραμάτων. Είτε φαντάζεστε για ταξίδια, σκέφτεστε κάποιον μακριά ή αναρωτιέστε πώς να πάρετε τη ζωή σας σε άλλη τοποθεσία σήμερα, το μυαλό σας δεν βρίσκεται στην παρούσα θέση.

Λέων

Θέλετε πραγματικά να ανάψετε τη ζωή σας σήμερα, ή κάποιον άλλον, με ένα μεγάλο, ζουμερό μυστικό! Ο Ιχθείς Σελήνη στο όγδοο οίκο σας με κοινά μέσα και μυστικά και συνδέεται με την καρδιά και την ψυχή σας με τέτοιο τρόπο που πραγματικά θέλετε να κάνετε κάτι γι 'αυτό. Απλά επιδιώκετε να συνδεθείτε με κάποιον με έναν πιο βαθύ και πιο ουσιαστικό τρόπο. Αυτό μπορεί να είναι μια σοβαρή στιγμή της κοινής χρήσης, ή ευγενική και γοητευτική.

Παρθένος

Είστε συνήθως τόσο προσανατολισμένοι στις λεπτομέρειες, αλλά όχι σήμερα. Η μεγάλη εικόνα είναι στο μυαλό σας και σχετίζεται ιδιαίτερα με την αγάπη και το ρομαντισμό. Οι συνεργάτες σας είναι ένα μεγάλο ενδιαφέρον για εσάς σήμερα με το συναισθηματικό φεγγάρι στο έβδομο οίκο σας. Αυτό ευνοεί την αγάπη με κάθε τρόπο για σας σήμερα, και θέλετε να ακολουθήσετε τα συναισθήματα. Γενικά θέλετε να βάλετε τη μεγάλη εικόνα κάτω από το μικροσκόπιο σήμερα και να αναλύσετε κάθε κυτταρική λεπτομέρεια. Αλλά προσπαθήστε να απολαύσετε μόνο την αγάπη σήμερα.

Ζυγός

Θα μπορούσε να είναι μια κουραστική μέρα για να σας καλύψουν σήμερα, με ένα Ιχθύ Σελήνη στο έκτο οίκο σας της εργασίας. Η ζωή μπορεί να είναι απασχολημένη σήμερα, ή μια αλλαγή ρουτίνας μπορεί να σας έχει λίγο πιο διάσπαρτα από το συνηθισμένο. Θα μπορούσε να αισθανθεί ότι σήμερα δεν υπάρχουν αρκετές ώρες την ημέρα. Ακολουθήστε την καρδιά σας με τις σημερινές αλλαγές. Κάνε μια λίστα σήμερα για να μην ξεχνάς πράγματα. Και δώστε προσοχή στην εν λόγω διαίσθηση σήμερα, σας λέει κάτι υπέροχο μέσα από την αγάπη.

Σκορπιός

Δεν μπορείτε να πάρετε το κεφάλι σας μακριά από ρομαντισμό ή διασκέδαση σήμερα, και αυτό οφείλεται στον Ιχθύ Σελήνη στο πέμπτο οίκο σας. Βάλτε το άγχος κατά μέρος σήμερα και απλά απολαύστε την ημέρα σας. Δείξτε την προσφορά σας στον κόσμο σήμερα. Όσο περισσότερο αγαπάτε σήμερα, τόσο περισσότερο θα επιστρέψει σε εσάς. Η διαίσθησή σας είναι πολύ υψηλή σήμερα και στο σημερινό Ιχθύ της Σελήνης.

Τοξότης

Το μυαλό σας βρίσκεται στα θεμέλια και στο μέτωπο του σήμερα, με τον Ιχθύ της Σελήνης στο τέταρτο οίκο σας των ριζών. Ίσως να είστε λίγο συναισθηματικός γι 'αυτό επίσης κάτω από το φεγγάρι της Ιχθείς. Είναι πιθανό να χρειαστεί να δώσετε λίγο περισσότερη προσοχή εδώ. Δεν είναι ότι έχετε αφήσει τις ευθύνες να γλιστρήσουν, είναι απλά ότι μπορεί να χρειαστείτε μια καλή ημέρα που δεσμεύεται στο σπίτι.

Αιγόκερως

Η επικοινωνία σε όλες τις μορφές της θα αποτελέσει την εστίασή σας σήμερα. Οι Ιχθείς Σελήνη στο τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας υποδηλώνει τα συναισθήματα λέξεις στις κουβέντες σας σήμερα θα αποδειχθεί επιτυχής. Ακολουθήστε την καρδιά σας όταν επικοινωνείτε, οι άνθρωποι είναι δεκτικοί σήμερα. Πρόκειται για μια μέρα στην καρδιά και το κεφάλι, και αυτό δεν είναι συνήθως το φλιτζάνι τσάι σας. Δοκιμάστε το όμως. Εάν πρέπει να αναλύσετε, να αναλύσετε τα συναισθήματά σας αντί για αυτό που κάνουν άλλοι άνθρωποι.

Υδροχόος

Ο Ιχθείς Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας έχει σκεφτεί τα χρήματα σήμερα. Ως συνήθως, δεν θέλετε να το κάνετε αυτό με τον συμβατικό τρόπο. Θα βρείτε απαντήσεις σε χρήματα από ασυνήθιστες πηγές σήμερα. Κάντε μια βόλτα με το μυαλό σας σε ένα ασυνήθιστο μέρος, θα μπορούσε να είναι πολύ κερδοφόρα. Δεν είναι τόσο πολύ μια μέρα σήμερα, καθώς είναι μια ημέρα σχεδιασμού.

Ιχθύς

Η Σελήνη είναι στο σημάδι σας, και θα είναι για λίγες μέρες. Ήρθε η ώρα να κάνετε απολογισμό για όλα τα πράγματα που έχουν συμβεί στη ζωή σας τον τελευταίο μήνα ή έτσι. Αυτή είναι μια πραγματική ευκαιρία για να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο. Σήμερα είναι μια μέρα που μπορείτε να αρχίσετε να εστιάζετε στο πώς αντιλαμβανόμαστε το κόσμος γενικά, στο σπίτι ή στη δουλειά. Χρησιμοποιήστε τη μεγάλη καρδιά σας και την εκπληκτική δημιουργικότητά σας για να κάνετε κάποιες αλλαγές.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 20-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 20-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 20-5-2017

Κριός Είναι μια μέρα όπου όλα τα buzz και ο θόρυβος των τελευταίων ημερών θα σας χαλαρώσουν. Δεν υπάρχει αναστάτωση ή ουράνια...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 19-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 19-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 19-5-2017

Κριός Είναι μια μυστικιστική μέρα για εσάς, με το φεγγάρι της Σελήνης στο δωδέκατο οίκο σας των τελειωμάτων και των μυστικών. Ένα...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Κριός Η παρορμητική φύση σας έχει επισημανθεί σήμερα, επειδή τα συναισθήματα σας ξύπνησαν. Είναι μια καλή ιδέα να πάρετε κάποια άσκηση,...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-3-2017

Κριός Σήμερα αισθάνεστε κάτω προς τη γη. Μπορεί να μην είστε πάντα, αλλά προς το παρόν το προτιμάτε. Μετά από όλα, το υψηλό και ισχυρό...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-3-2017

Κριός Με τον Ταύρο στη Σελήνη στον δεύτερο σπίτι των χρημάτων σας σήμερα, μπορείτε να γειώσετε τον εαυτό σας με τις λίστες και τις...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-3-2017

Κριός Τυχόν τεταμένες καταστάσεις στη δουλειά ή στο σπίτι θα πρέπει να πλοηγηθούν με προσοχή. Συγκρατήστε τον εαυτό σας, παρά την πίεση...