3 Μύθοι για τη θηλυκότητα

3 Μύθοι για τη θηλυκότητα
<p>Η θηλυκότητα προσελκύει την αρρενωπότητα και αντίστροφα, έτσι ώστε να φτάσετε σε μια πιο θηλυκή κατάσταση γύρω από τους άνδρες θα σας κάνει πιο ελκυστικές σε αυτούς.

Εδώ είναι τρεις μύθοι για τη θηλυκότητα και την αλήθεια πίσω από αυτές:

1. Η θηλυκότητα είναι αδύναμη (ή ασθενέστερη από την αρρενωπότητα)

Αυτή είναι ίσως η πιο παρεξηγημένη ιδέα για τη θηλυκότητα επειδή η θηλυκότητα είναι ένα αντίθετο της αρρενωπότητας. Έτσι αν η αρρενωπότητα είναι ισχυρή, τότε η θηλυκότητα πρέπει να είναι ... αδύναμη;

Στην πραγματικότητα, απέναντι εδώ είναι η ευπάθεια, η οποία όχι μόνο απαιτεί μια τεράστια δύναμη, αλλά είναι επίσης ένα ζωτικό μέρος του φλερτ και του σχηματισμού υγιών σχέσεων.

Πολλοί άνθρωποι φοβούνται να είναι ευάλωτοι επειδή πιστεύουν ότι αυτό τους θέτει σε κίνδυνο την αξιοποίηση τους. Εγώ προσωπικά αγωνίστηκα πολύ με αυτόν τον φόβο και έχω κρατήσει την καρδιά μου πολύ φρουρημένη, εις βάρος των προηγούμενων σχέσεών μου.

Η σύγχυση εδώ είναι ευάλωτη και σας θέτει σε κίνδυνο να υποστεί βλάβη στον φυσικό κόσμο.

Όταν πρόκειται για συναισθήματα, ωστόσο, είναι το αντίθετο. Αλλά ο καλύτερος τρόπος για να προστατέψετε την καρδιά σας από το να σπάσει είναι να τη διατηρήσετε όσο το δυνατόν πιο ανοικτή.

Τα συναισθήματα κάποιου άλλου, ανεξάρτητα από το πόσο ισχυρά ή επιθετικά είναι, δεν μπορούν να σας βλάψουν αν δεν τους αφήσετε να προκαλέσουν τις δικές σας ανασφάλειες.

2. Η θηλυκότητα ψάχνει ή ντυθεί με κάποιο τρόπο

Μια γυναίκα που αλλάζει το ρούχο της για να είναι πιο θηλυκή είναι σαν ένας άνθρωπος που μαθαίνει μια ρουτίνα να είναι πιο αρρενωπή.

Οι διαφημιζόμενοι επιθυμούν να προωθήσουν την ιδέα ότι η αγορά νέων ρούχων ή προϊόντων ομορφιάς είναι ένας τρόπος για να εκφράσετε τη θηλυκότητά σας, αλλά η αληθινή θηλυκότητα αφορά τον χαρακτήρα σας, όχι τον τρόπο που βλέπετε.

Η θηλυκότητα είναι να φροντίζει, να είναι ευγενική, ανοιχτή και δεκτική σε άλλους και κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από το μέγεθος, το σχήμα, το βάρος ή την ηλικία, μπορεί να ενσωματώνει αυτές τις ιδιότητες.

3. Θηλυκότητα σημαίνει να είσαι σεξουαλικά επιτρεπτικός

Επειδή η θηλυκότητα είναι μια πιο ανοικτή και δεκτική κατάσταση, πολλοί άνθρωποι δυστυχώς δυσκολεύουν αυτό με το να είναι "εύκολο".

Υπάρχει μια φοβερή υπόθεση ότι αν μια γυναίκα είναι πραγματικά ανοιχτή, τότε η "φυσική της κατάσταση" θα είναι η επιθυμία να ευχαριστήσει τους άντρες γύρω της σεξουαλικά.

Κάποιοι άντρες χρησιμοποιούν ακόμη αυτήν την ιδέα για να χειραγωγήσουν τις γυναίκες να αισθάνονται κακό γιατί δεν είναι πιο σεξουαλικά επιτρεπτές μαζί τους.

Η αληθινή θηλυκότητα είναι για να αξιοποιήσετε τη δική σας διαίσθηση και να είστε δεκτικοί στα δικά σας ένστικτα και επιθυμίες πρώτα και πάνω απ 'όλα. Αυτό σημαίνει ότι εάν τα ένστικτά σας λένε ότι δεν θέλετε να κοιμηθείτε με ένα συγκεκριμένο άτομο, ακολουθήστε αυτά τα ένστικτα και μην το κάνετε.

Η διαφάνεια ως προς τους άλλους αφορά την αποδοχή του ποιοι είναι και ότι δεν κάνουν λάθος για τις επιθυμίες τους.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αναζωογονήσετε τη θηλυκότητά σας είναι να το απολαύσετε όταν οι άντρες προσελκύονται σεξουαλικά, ακόμα και αν δεν τους προσελκύετε. Μετά από όλα, αν σας αρέσει, αυτό είναι πραγματικά ένα σημάδι του καλού γούστου.

Εδώ είναι τα καλά νέα: Κάθε γυναίκα μπορεί να αναπτύξει την ικανότητα να εκφράζει πλήρως τη θηλυκότητά της διατηρώντας παράλληλα ισχυρά όρια.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Κι όμως, στους άντρες δεν αρέσουν τα κλισέ!

Κι όμως, στους άντρες δεν αρέσουν τα κλισέ!

Κι όμως, στους άντρες δεν αρέσουν τα κλισέ!

Η περιβόητη θηλυκότητα, το πώς θα γίνει ποθητή μια γυναίκα από τους άντρες, ουσιαστικά είναι κάτι που διαμορφώνεται από την διαφήμιση...

Η Παγίδα της Θηλυκότητας

Η Παγίδα της Θηλυκότητας

Η Παγίδα της Θηλυκότητας

Η θηλυκότητα είναι ένα όπλο, ένα παιχνίδι, μια κατάσταση ή μια παγίδα; Είναι κακό μια γυναίκα να φροντίζει την εμφάνισή της ή να προσπαθεί...

Μύθοι για τον Έρωτα

Μύθοι για τον Έρωτα

Μύθοι για τον Έρωτα

Τα ξέρεις όλα για τον έρωτα; Το σίγουρο είναι ότι ξέρεις – όπως όλοι μας – όσα λέγονται και γράφονται κατά καιρούς. Μόνο που τα...

Και Μαμά, και Γυναίκα!

Και Μαμά, και Γυναίκα!

Και Μαμά, και Γυναίκα!

Συνδυάζεται η μητρότητα με την θηλυκότητα; Είναι εύκολο να μείνεις γυναίκα, να νιώθεις ποθητή, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τόσες πολλές...

Οι Μύθοι του Έρωτα!

Οι Μύθοι του Έρωτα!

Οι Μύθοι του Έρωτα!

Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι μύθοι στον έρωτα; Ποια είναι αυτά που λέγονται σαν μεγάλες αλήθειες, και τελικά δεν είναι παρά λόγια, που σε...

Έτοιμη για τον Έρωτα!

Έτοιμη για τον Έρωτα!

Έτοιμη για τον Έρωτα!

Πρώτο ραντεβού; Νέα γνωριμία; Θες να είσαι σέξι και να σε προσέξει; Πώς θα ντυθείς και τι θα έχεις πάνω στου σαν στιλ για να τον τρελάνεις,...