Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-7-2017
<p>Κριός

Η σημερινή αστρική διαμόρφωση φέρνει μαζί της μια τέλεια ευκαιρία για να μάθετε περισσότερα για κάποιον σύντροφο. Θα μπορούσε να έχετε μια άμεση πληροφορία από κάποιο λογικό μονοπάτι, θα μπορούσε όμως και να είναι καθαρά θέμα διαίσθησης. Αυτό που ανακαλύπτετε θα μπορούσε να κάνει μεγάλη διαφορά στη στάση σας.

Ταύρος

Η σημερινή αστρική ενέργεια μπορεί να σας οδηγήσει σε μια υπερβολικά απαισιόδοξη άποψη της σημερινής κατάστασης σχέσεων σας. Αν ψάχνατε για τέλεια αγάπη και μέχρι στιγμής δεν είχατε τύχη, τότε θα μπορούσατε να αρχίσετε να πιστεύετε ότι γίνεται απελπιστική η κατάσταση. Ωστόσο, αυτή η διάθεση είναι μόνο μια περαστική φάση, οπότε κοιτάξτε προς το μέλλον και διατηρήστε τις υψηλές προσδοκίες σας. Μην εγκαταλείπετε.

Δίδυμοι

Δεν θα μπορέσετε να αποκρύψετε την απόλαυσή σας, ειδικά με τη σημερινή αστρική ενέργεια από την πλευρά σας. Ίσως δεν θέλετε να είστε πολύ ανοιχτοί με ένα νέο ενδιαφέρον, μόνο στην περίπτωση που πρόκειται για άτομο το οποίο κάνει σωστά όλα τα πράγματα. Αλλά έχετε μια τόσο θερμή διάθεση εσωτερικά, που έχει ως αποτέλεσμα θα λιώσει η μάλλον επίπλαστη εικόνα που συνεχώς προσπαθείτε να διατηρήσετε.

Καρκίνος

Ακριβώς επειδή αισθάνεστε ήρεμοι και προσεκτικοί, δεν σημαίνει ότι πρέπει να φορέσετε μαύρα ή γκρίζα ρούχα και να φορέσετε ένα σκυθρωπό πρόσωπο όταν βγείτε απόψε. Η σημερινή αστρική ατμόσφαιρα δείχνει ότι οι άλλοι μπορεί να νιώθουν το ίδιο. Προσπαθήστε λοιπόν να φοράτε ζεστά και όμορφα χρώματα και το πιο λαμπερό χαμόγελο σας, και ένα ιδιαίτερο πρόσωπο είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιαστεί, πολύ!

Λέων

Η σημερινή ουράνια ενέργεια πρέπει να σας κάνει να νιώθετε πολύ καλύτερα και να σας βοηθήσει να έχετε περισσότερη πίστη και εμπιστοσύνη στα συναισθήματά σας από ό, τι έχετε εδώ και καιρό. Όποια και αν είναι η ερωτική σας κατάσταση, μπορεί μόνο να σας βοηθήσει να αισθανθείτε σαν να μπορείτε τώρα να κάνετε κάποιο είδος επανάστασης. Τώρα μπορείτε να προχωρήσετε με εμπιστοσύνη, γνωρίζοντας ότι θα πετύχετε.

Παρθένος

Η ουράνια ενέργεια σας ενθαρρύνει να αφιερώσετε λίγο χρόνο από το πολυάσχολο χρονοδιάγραμμά σας και να περάσετε μόνοι μερικές ώρες για να βρείτε τον εαυτό σας. Τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων όσον αφορά τις σχέσεις σας ήταν ταραχώδη και μια ευκαιρία να αναθεωρήσετε όλα όσα συνέβησαν θα σας βοηθούσε να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα σας, έτσι ώστε να επωφεληθείτε τόσο από εσάς όσο και από τον νέο σύντροφο σας.

Ζυγός

Θα έχετε πολύ ωραίο χρόνο, με τη σημερινή διάθεση του ουράνιου παιχνιδιού. Αν βγείτε σε ένα πάρτι ή κάποια γιορτή, τότε δεν θα απολαύσετε τον εαυτό σας, αλλά θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον που είναι ό, τι ψάχνετε. Μπορεί να χρειαστεί να βρείτε πρόσθετη εμπιστοσύνη για να πάτε και να μιλήσετε μαζί του, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Σκορπιός

Ίσως είναι η έλλειψη διαίσθησης από εσάς ή το σύντροφό σας (τρέχουσα ή μελλοντική) που δημιουργεί ένα συναισθηματικό πρόβλημα. Η σημερινή αστρική διαμόρφωση υποδηλώνει ότι λόγω ενός φραγμού που φαίνεται να έχει αναπτυχθεί μεταξύ σας, βρίσκετε πιο δύσκολο το να επικοινωνήσετε γενικά. Ένας από εσάς πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία και μόλις αρχίσει η συζήτηση η κατάσταση μπορεί να θεραπευτεί.  

Τοξότης

Το σημερινό αστρικό περιβάλλον υποδηλώνει ότι μπορεί να έχετε περισσότερους αγώνες από το συνηθισμένο για να μεταφέρετε το μήνυμά σας σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή ίσως έναν πιθανό σύντροφο. Μπορεί ένας λεπτός φόβος απόρριψης να σας δυσκολεύει περισσότερο. Αλλά αν θέλετε να μάθουν πώς πραγματικά αισθάνεστε, τότε θα πρέπει να κάνετε αυτό το πρώτο βήμα και να πείτε κάτι.

Αιγόκερως

Η σημερινή ενέργεια μπορεί να σας ενθαρρύνει να πάρετε μια βαθιά απόφαση και αυτή που θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στην αγάπη σας. Εάν έχετε επίγνωση του γεγονότος ότι έχετε κάνει κάποιο λάθος, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχετε τη θέληση να κάνετε τίποτα σχετικά με αυτό, τότε θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι αντλείτε από κρυμμένους πόρους που ξαφνικά σας κάνουν αποφασισμένους.

Υδροχόος

Ανεξάρτητα από το τι προκαλεί σήμερα το πρόβλημα μεταξύ εσάς και ενός αγαπημένου σας, θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα αφού διευθετηθεί. Η σημερινή αστρική ενέργεια δείχνει ότι αισθάνεστε ένα εμπόδιο στην πραγματική επικοινωνία μεταξύ σας, το οποίο, για σας, είναι πάντα σκληρό. Πρώτα αγοράστε ένα μικρό δώρο και στη συνέχεια προσεγγίστε απαλά το θέμα που σας ενοχλεί. Το φράγμα είναι βέβαιο ότι φύγει.

Ιχθείς

Η ζωή είναι για να την ζείτε, και θα μπορούσατε να κάνετε πολλά σήμερα, με την τρέχουσα αστρική ευθυγράμμιση. Εάν βρεθείτε αντιμέτωποι με την επιθυμία να πείτε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ακριβώς πώς αισθάνεστε, τότε θα ανακαλύψετε ότι σήμερα, σε έντονη αντίθεση, θέλετε να το φωνάξετε από τις στέγες και να ενημερώσετε όλον τον κοσμο. Η απροθυμία σας να μοιραστείτε εξαφανίζεται σε ένα ισχυρό κύμα βαθιάς συγκίνησης.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Είναι στιγμή για περισσότερα. Η σημερινή αστρολογική κατάσταση, από όλες τις πλευρές, ζητάει από εσάς έντονη και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-11-2017

Κριός Η σημερινή κατάσταση δεν έχει ένα καθαρό πρόσημο. Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη φέρνει ανάμικτες καταστάσεις, να είστε έτοιμοι...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-10-2017

Κριός Η σημερινή ημέρα απαιτεί από εσάς πολύ ιδιαίτερους χειρισμούς και πάρα πολύ μεγάλη προσοχή. Είστε σε θέση να ξεπεράσετε τα όρια,...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Κριός Η διαίσθησή σας θα μπορούσε να σας λέει ότι ένα δράμα κρύβεται εκεί που υπάρχουν υποθέσεις συναισθηματικές, αλλά μπορεί να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-6-2017

Κριός Η σημερινή αστρική ενέργεια σας ενθαρρύνει να φορέσετε το όμορφο χαμόγελό σας για να εντυπωσιάσετε εάν έχετε μια συνάντηση....