Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 6-7-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 6-7-2017
<p>Κριός

Σκεφτόμαστε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας σήμερα, και αισθάνεστε ενθουσιασμένοι γι 'αυτούς. Αυτή είναι η μαγευτική επίδραση του Τοξότη Σελήνη στο ένατο οίκο σας με μεγάλα όνειρα. Μπορεί επίσης να σκέφτεστε ταξίδια ή μέρη στο εξωτερικό σήμερα. Η θέση σας στον κόσμο μπορεί να είναι στο μυαλό σας πάρα πολύ. Οι παγκόσμιες συνδέσεις είτε πρόκειται για εργασία είτε για αγάπη ευνοούνται σήμερα.

Ταύρος

Η ευελιξία σας φέρνει παντού σήμερα, αν και αυτό μπορεί να μην είναι το αγαπημένο σας πράγμα που πρέπει να κάνετε. Σας αρέσει όταν τα πράγματα είναι σταθερά και το δρόμο σας, αλλά σήμερα θα κερδίσετε περισσότερα αν είστε ευέλικτοι όπως ο Τοξότης της Σελήνης σήμερα. Αυτή η Σελήνη βρίσκεται στο όγδοο οίκο των κοινών πόρων, οπότε μπορεί να είναι συνεργάτης που πρέπει να είστε ευέλικτοι με το σήμερα.

Δίδυμοι

Οι συνεργασίες ζυγίζουν πολύ το μυαλό σου τώρα, με τον Τοξότη Σελήνη στο έβδομο οίκο σου των συνεργασιών. Θα μπορούσε να υπάρξει μια μεγάλη αλλαγή στα έργα. Αυτό δεν είναι απαραιτήτως η αλήθεια. Φανερώνοντας την πλευρά του κινούμενου, θα ευνοηθείτε σήμερα περισσότερο και θα σας κάνει να μοιάζετε με το μεγαλύτερο πάρτι. Και αυτό είναι τελικά το παιχνίδι σας ούτως ή άλλως. Να είστε ευέλικτοι στις συνεργασίες σας σήμερα, ο Δίδυμος και ο Τοξότης του Σεληνιακού θα σας εκπλήξουν.

Καρκίνος

Έχεις μια κουραστική μέρα εργασίας. Ο φλογερός Τοξότης Σελήνης στην έκτη οικία της εργασίας σας φωτίζει κυριολεκτικά μια φωτιά κάτω από εσάς. Κάντε την πολυάσχολη λίστα σας και απλά να την αντιμετωπίσετε με ένα πράγμα κάθε φορά. Και βάλτε μια μικρή καρδιά και ψυχή στην ημέρα σας. Ακούστε τη μουσική όταν σκουπίζετε τα πατώματα ή τρέχετε τα κέφια και το πολυάσχολο έργο σας δεν φαίνεται να είναι τόσο κακό τελικά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την περίφημη δημιουργικότητά σας σήμερα με τρόπο που πραγματικά θα σας κάνει να αισθάνεστε καλά.

Λέων

Ο Λέων θέλει ακόμα να έχει κάποια διασκέδαση σήμερα! Εκείνο το πανέμορφο Τοξότης Σελήνη να βρίσκεται ακόμα στον πέμπτο οίκο του παιχνιδιού σας και σας προκαλεί φαγούρα να ξεσκονίζεστε σε κάποιο διασκεδαστικό χρόνο. Εάν έχει υπάρξει λίγος χρόνος, διασκεδάστε σήμερα. Βάση με κάποιον που σας κάνει να χαμογελάτε το μεγαλύτερο σήμερα, χωρίς μακροχρόνιες σκέψεις στην εικόνα. Χαλαρώστε το δρόμο σας σε όλες τις επικοινωνίες σήμερα και μην τραυματίζεστε σοβαρά. Όταν το κάνετε, τα περιστασιακά πράγματα έχουν έναν τρόπο να γίνουν συγκεκριμένα μακροπρόθεσμα πράγματα.

Παρθένος

Το σπίτι και η οικογένειά σας είναι σήμερα στην κορυφή του μυαλού σας, και καλύτερα να είστε όσο το δυνατόν πιο ευέλικτοι όταν προκύπτουν αυτά τα ζητήματα. Αυτό οφείλεται στον Τοξότη Σελήνης στο τέταρτο οίκο σας με ρίζες και θα υπάρξει μια αναταραχή εδώ σήμερα. Είστε ευέλικτοι από τη φύση σας, οπότε αυτό δεν θα σας προβληματίσει σήμερα.

Ζυγός

Έχετε ακόμα ένα πολύ ισχυρό δώρο επικοινωνίας σήμερα, με την ευγένεια του Τοξότη Σελήνη στο τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας. Αισθάνεστε καλά με το ποιος επικοινωνείτε και τι επικοινωνείτε. Είναι μια καλή μέρα για να καλύψετε την αλληλογραφία ή απλά να προσεγγίσετε και να αγγίξετε κάποιον που έχεις νόημα να συνδέσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σκορπιός

Έχετε την τάση να ξεφύγετε από τα χρήματα, αλλά σήμερα σίγουρα δεν πρέπει. Έχετε εμμονή σε όλα, ακόμα και όταν δεν χρειάζεται. Και σήμερα σίγουρα θα μπείτε στον πειρασμό να το κάνετε ακριβώς, όταν ο Τοξότης της Σελήνης επισκέπτεται το δεύτερο οίκο σας. Μπορεί να δείτε κάποια χρήματα να έρχονται σήμερα, ή μπορείτε να περάσετε την ημέρα να παγιδευτεί σε ορισμένα χρήματα. Θα αισθανθείτε παραγωγικός.

Τοξότης

Αισθάνεστε στην κορυφή του κόσμου σήμερα, όπως πάντα όταν η Σελήνη βρίσκεται στο πρώτο σας οίκο. Είναι η αρχή ενός ολοκαίνουριου κύκλου για εσάς και έχετε έναν πραγματικά συναρπαστικό μήνα μπροστά. Εάν χρησιμοποιείτε αυτήν την ενέργεια με σύνεση, μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή τη Σελήνη συναισθηματικά και πνευματικά σήμερα. Σπάστε το καλούπι σήμερα και κάντε κάτι μεγάλο και διαφορετικό, μόνο και μόνο επειδή μπορείτε. Το Σύμπαν πραγματικά σας εμπνέει να γιορτάσετε την ελευθερία σήμερα. Όταν το κάνετε, εκπλήξεις συμβαίνουν.

Αιγόκερως

Ίσως να νιώθετε λίγο στραγγισμένος ή εξαντλημένος σήμερα, και είναι ακόμα μια καλή μέρα για να βάλουμε κάποια βαριά πνευματική εργασία για λίγο. Ο Τοξότης Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας των τελειωμάτων και των μυστικών κλείνει ένα κεφάλαιο για σας. Υπάρχουν περισσότερα κεφάλαια που κλείνουν κοντά στο τέλος του μήνα επίσης, οπότε αυτό θα είναι ένας βαρύς μήνας για εσάς κατ 'αυτόν τον τρόπο. Σχεδιάστε τις προσωπικές σας ημέρες τώρα. Δεν τις χρειάζεστε μόνο, αλλά τους αξίζετε.

Υδροχόος

Η εταιρεία άλλων ανθρώπων σε κάνει πραγματικά να αισθάνεσαι καλά αυτές τις μέρες, Υδροχόος, και θα απολαύσεις περισσότερο από αυτή την ενέργεια σήμερα. Έχετε το Τοξότη Σελήνη στον ενδέκατο οίκο των ομάδων και των φιλικών σας σήμερα, και αυτό πραγματικά σας βοηθά να σηκώσετε τη διάθεσή σας λίγο. Ένα νέο χόμπι ή ένα νέο online φόρουμ ή μια ομάδα που σας κάνει να αισθάνεστε ευτυχισμένοι μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε χρήσιμοι σήμερα και μακροπρόθεσμα. Και αυτό είναι πάντα καλό για την κατάσταση του νου σας.

Ιχθύς

Αισθάνεστε λίγο πιο τυχεροί από ότι συνήθως, και αυτό οφείλεται στο Τοξότη Σελήνη στο δέκατο οίκο σας σήμερα. Η τύχη θα σας βρει σήμερα με τον τρόπο της σταδιοδρομίας σας, ή στον τομέα της δημόσιας εικόνας σας. Είναι μια καλή μέρα για να κάνετε μερικές μεγάλες κινήσεις στο μέτωπο της σταδιοδρομίας ή να βγάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω στο δημόσιο βλέμμα σήμερα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Κριός Είναι ένας ολοκαίνουριος κύκλος για εσάς, και αισθάνεστε πραγματικά την ενέργεια που οδηγεί στο σπίτι σήμερα. Είστε έτοιμοι για...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 7-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 7-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 7-6-2017

Κριός Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη φωτίζει πραγματικά μια φωτιά κάτω από σας σήμερα. Για πρώτη φορά σε κάποιο χρονικό διάστημα,...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Κριός Στρέψτε την προσοχή σας προς άλλους ανθρώπους σήμερα. Έχετε μια ασυνήθιστα χαλαρή διάθεση τώρα. Θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-3-2017

Κριός Μπορείτε να σκεφτείτε σταδιακά ακόμη και να μείνετε συνεπής με τις αρχές σας. Σήμερα θα πρέπει να είναι όλα σχετικά με την άφοβη...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-2-2017

Κριός Σίγουρα μπορείτε να νιώσετε την ενέργεια που αρχίζει, καθώς η ενέργεια της Νέας Σελήνης αρχίζει σήμερα. Η Νέα Σελήνη δεν θα...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 28-1-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 28-1-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 28-1-2017

Για όσους από έχουν γεννηθεί στις 28 Ιανουαρίου: H καλοσύνη και η συμπόνια σας θα σας βοηθήσουν να περιηγηθείτε αυτό το χρόνο των...