Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-7-2017
<p>Κριός

Η εσωτερική σας φωνή θα μπορούσε να σας στείλει ανάμεικτα μηνύματα αυτή τη στιγμή που θα μπερδέψουν παρά θα αποσαφηνίσουν μια συγκεκριμένη κατάσταση. Θα διακινδυνεύσετε να ανατρέψετε ή να αναλύσετε κάτι που απλά πρέπει να το δείτε όπως είναι. Δεδομένου ότι είναι ατελής μια συγκεκριμένη εικόνα που έχετε, υπάρχει κάτι σταθερό και βέβαιο που περιέχεται μέσα σε αυτήν. Βρείτε το, και το ερωτικό πεδίο θα ξεκαθαρίσει.

Ταύρος

Ενώ η αισιοδοξία δεν είναι σε καμία περίπτωση κακός οδηγός στον έρωτα, μια θετική σκέψη θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια άλλη που οδηγεί σε μια άλλη και, προτού να το καταλάβετε τα επίπεδα αισιοδοξίας σας θα έχουν χτυπήσει ταβάνι μέχρι το σημείο όπου μπορεί να βλέπετε μια κατάσταση εξωπραγματικά. Η ενθουσιώδης στάση πρέπει να εφαρμοστεί τώρα σε πολύ μετρημένες δόσεις. Το να είστε προσγειωμένοι και σταθεροί είναι που θα κερδίσει πόντους.

Δίδυμοι

Έχετε ένα ερωτικό σαφές όραμα για το τι θέλετε να επιτύχετε με ένα συγκεκριμένο άτομο. Ωστόσο, πολλά φαίνονται ασταθή, αβέβαια ή πέρα από τον έλεγχό σας. Εάν αισθάνεστε ότι δεν σας καταλαβαίνει αυτός που αγαπάτε ή δεν μοιράζεται την αίσθηση του επείγοντος, τότε ίσως είναι χρήσιμο να του υπενθυμίσετε ότι όποιος δεν βιαστεί με έναν Δίδυμο, θα τον χάσει για πάντα.

Καρκίνος

Είτε είναι η καθημερινή ρουτίνα που σας υποβαθμίζει την διάθεση είτε η πεποίθηση ότι ορισμένες ερωτικές ευκαιρίες σας έχουν προσπεράσει, δεν είναι πολύ αργά για να συνδεθείτε με την περιπετειώδη πλευρά σας. Όσο πιο ανορθόδοξο ή φανταστικό το σχέδιό σας είναι τώρα, τόσο μεγαλύτερη ευχαρίστηση και εκπλήρωση μπορεί να επιτευχθεί από αυτό.

Λέων

Μια γλυκιά ή δυνητικά έντονη σχέση θα μπορούσε να υπάρξει ανάμεσα σε σας και ένα συγκεκριμένο άτομο. Ακούγοντας και δείχνοντας την συμπονετική πλευρά σας, μπορείτε να δώσετε τεράστια βοήθεια και υποστήριξη σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Θα είστε σε θέση να προσφέρετε ακριβώς τις σωστές συμβουλές που χρειάζεται. Και μετά, θα το κάνετε να σας ερωτευτεί παράφορα.

Παρθένος

Μια απλή και καθαρή ερώτηση για αυτό που σας καίει το ταίρι σας θα ενθάρρυνε μια απλή και καθαρή απάντηση. Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει και όταν πρόκειται για πληροφορίες που επιθυμείτε προτιμάτε να τις αντλήσετε από ς άλλους. Όποιοι και αν είναι οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να χορεύετε γύρω από ένα συγκεκριμένο θέμα, δεν θα είστε σε θέση να διατηρήσετε αυτή την στάση για πολύ καιρό.

Ζυγός

Μικτά ή συγκεχυμένα μηνύματα που ενδέχεται να λαμβάνετε στο ερωτικό πεδίο θα μπορούσαν να σας ενθαρρύνουν να σταματήσετε αυτό που κάνετε και να ξεκινήσετε απολογισμό για το εάν λειτουργεί η σχέση σας. Μήπως όμως είναι η δική σας στάση που προκαλεί σύγχυση ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους; Για ψάξτε το.

Σκορπιός

Έχετε χάσει λίγο το ρυθμό σας από τις πολλές υποχρεώσεις. Είναι προφανές ότι υπάρχει χρόνος για εργασία και χρόνος για ερωτικό παιχνίδι. Η αποστολή σας τώρα είναι να βρείτε την σωστή ισορροπία. Η σωστή διάθεση των δυνάμεων σας θα σας επιτρέψει να έχετε ουσιαστικό χρόνο για να κάνετε ό, τι είναι πολύ απαραίτητο στις σχέσεις σας.

Τοξότης

Μπορεί να αισθάνεστε ότι ο φόρτος εργασίας σας συσσωρεύεται εξαιτίας των άλλων που δεν κατανοούν ή εκτιμούν τις προσπάθειές σας ή, ειδικότερα, πώς ο χρόνος και τα ταλέντα σας θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν καλύτερα με κάποιο τρόπο. Και αυτό το παράπονο το μεταφέρετε αυτούσιο στην σχέση σας, δυναμιτίζοντας το καλό κλίμα αλλάξτε στάση!

Αιγόκερως

Η ερωτική ατζέντα σας φαίνεται να υπαγορεύεται από άλλους που πιστεύουν ότι ξέρουν τι είναι καλύτερο για εσάς. Είναι πιθανό να έχουν δίκιο σε κάποιο σημείο. Ίσως να μην είστε αυτή τη στιγμή τόσο συναισθηματικά ώριμοι όπως άλλοι. Προσπαθήστε να το δεχτείτε αυτό και, επίσης, αποδεχτείτε κάθε χάος που έρχεται στην καθημερινή σας ρουτίνα από άλλους, είναι πραγματικά για το καλό σας.

Υδροχόος

Μια βουτιά στην εμπιστοσύνη δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αλλάξετε δραστικά τον εαυτό σας. Κάτι μπορεί να μην βγαίνει έξω με τον τρόπο που ελπίζατε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το εγώ σας πρέπει να εκτροχιαστεί. Αν στην αρχή δεν επιτύχετε, δοκιμάστε να πάτε διά της πλαγίας οδού. Πάντως μην αλλάξετε τα πάντα.

Ιχθείς

Μια από τις πολυάριθμες δεξιότητες που διαθέτουν οι Ιχθείς είναι η ικανότητά τους να προσαρμόζονται και να είναι ευέλικτοι και χωρίς να δείχνουν αντίσταση. Στο ερωτικό πεδίο μπορείτε να επωφεληθείτε με περισσότερους από έναν τρόπο τώρα από αυτό το γεγονός. Το να επιτρέπετε σε ένα ορισμένο αμυντικό εμπόδιο να καταρρέει αντί να το γκρεμίζετε είναι σοφό και χρήσιμο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Κριός Είσαστε πιο διεκδικητικοί απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο ή το πρόσωπο που προσεγγίζετε αισθηματικά, σήμερα. Θέλετε έντονα να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-8-2017

Κριός Μπορεί να χρειαστεί να είστε ρεαλιστές σχετικά με το πόσο χρόνο, προσπάθεια και συναισθηματική επένδυση θα χρειαστείτε για να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-8-2017

Κριός Θα μπορούσατε να αισθανθείτε μια έντονη επιθυμία να διορθώσετε ένα συγκεκριμένο λάθος της σχέσης σας. Ενώ αυτό είναι κατανοητό σε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Κριός Η διαίσθησή σας θα μπορούσε να σας λέει ότι ένα δράμα κρύβεται εκεί που υπάρχουν υποθέσεις συναισθηματικές, αλλά μπορεί να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-7-2017

Κριός Η σημερινή αστρική διαμόρφωση φέρνει μαζί της μια τέλεια ευκαιρία για να μάθετε περισσότερα για κάποιον σύντροφο. Θα μπορούσε να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Κριός Η καταπληκτική σύνοδος της Αφροδίτης με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου θα σου δώσει από το βράδυ και μετά μια άκρως ερωτική...