Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-7-2017
<p>Κριός

Μπορεί να δυσκολευτείτε να αντιμετωπίσετε το γεγονός ότι δεν φαίνεται να έχετε τις πληροφορίες που αναζητάτε από το άτομο που βρίσκεται μπροστά σας. Η ουράνια ενέργεια ωστόσο δείχνει ότι το δυναμικό επικοινωνίας είναι καλό και έτσι θα έχετε την ευκαιρία μνα επικοινωνήσετε αυτό που νιώθετε.

Ταύρος

Η όψη στο παιχνίδι ενθαρρύνει τις σκέψεις σας να πετάξουν, αλλά και να κρυφτούν. Με κάποιο τρόπο δεν θέλετε το τελευταίο σας ρομαντικό ενδιαφέρον να γνωρίζει τα πάντα για εσάς πολύ σύντομα, και έτσι μπορεί να φαίνεται ιδιαίτερα αποθαρρυντικό και αδιαφανές.

Δίδυμοι

Γενικά, θέλετε να συμβιβαστείτε όταν πρόκειται να λάβετε μεγάλες και σοβαρές αποφάσεις με τον σύντροφό σας και να μην επηρεάσετε την ευαίσθητη ισορροπία της τρυφερής σχέσης σας καθιστώντας εμφανές το γεγονός ότι είστε λίγο πιο εγωιστικοί ή απαιτητικοί απ' ό,τι χρειάζεται.

Καρκίνος

Η πλανητική ενέργεια μπορεί να σας ενθαρρύνει να είστε ακόμα πιο αδιαφανής από σήμερα. Σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια με το αγαπημένο σας πρόσωπο στις καλύτερες εποχές, αλλά τώρα μπορεί να αισθανθείτε σαν να τους παίρνετε για μια μακρά και περίπλοκη βόλτα.

Λέων

Συνήθως θέλετε να είστε πολύ απλοί και άμεσοι, γι 'αυτό μπορεί να εκπλαγείτε, λόγω της επίδρασης της σημερινής πλανητικής ενέργειας. Για κάποιο λόγο που δεν μπορείτε να καταλάβετε, μπορεί να διαπιστώσετε ότι σας αρέσει να γεμίζετε την αλήθεια με μερικά καλά επιλεγμένα επίθετα.

Παρθένος

Η πτυχή στο παιχνίδι φέρνει μερικές οικιακές αλήθειες πιο κοντά στο σπίτι και μπορεί να οδηγήσει άλλους πιο μακριά. Η επικοινωνία είναι περισσότερο ένα παιχνίδι για να δούμε ποιος μπορεί να μαντέψει τα κίνητρα του άλλου, παρά ένας ευχάριστος τρόπος να περάσετε τις ώρες μαζί.

Ζυγός

Τα συναισθήματα αναγκάζονται να έρχονται στο προσκήνιο, με τη σημερινή πλανητική ευθυγράμμιση. Μπορεί να είστε σε θέση να κρύψετε μερικά από τα ισχυρότερα συναισθήματά σας πίσω από έναν τοίχο νωχελικής αντιμετώπισης, αλλά όχι για πολύ.

Σκορπιός

Η σημερινή ουράνια ενέργεια μπορεί να σας ενθαρρύνει να ανατρέψετε τα γεγονότα όσον αφορά κάποια σημαντικά θέματα. Απλά δεν μπορείτε να αντέξετε να αφήσετε το ραντεβού σας να πιστεύει ότι έχετε ζήσει μια συνηθισμένη ζωή, όπως οι περισσότεροι από εμάς.

Τοξότης

Αν και η επικοινωνία θα πρέπει να είναι αρκετά απλή με τη σημερινή αστρική διαμόρφωση, μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη τελικά. Εάν μόλις ξεκινήσατε μια νέα σχέση, τότε ίσως να μην είστε αρκετά ειλικρινείς μεταξύ σας, για οποιονδήποτε λόγο και αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα.

Αιγόκερως

Η σημερινή ευθυγράμμιση των πλανητών μπορεί να σημαίνει ότι δεν είστε αρκετά σίγουροι πώς να προσεγγίσετε ένα συγκεκριμένο θέμα, παρόλο που θα έπρεπε. Νιώθετε στην καρδιά σας ότι ο νέος σας σύντροφος είναι αρκετά παθιασμένος για εσάς, αν και δεν σας το έχει πει.

Υδροχόος

Η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων επιχειρείται συνήθως για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να φέρει κρυμμένες υποθέσεις στο φως. Αλλά με τη σημερινή ουράνια ενέργεια, τα πράγματα που πρέπει να είναι προφανή αγνοούνται ή πιέζονται κατά κάποιον τρόπο.

Ιχθύς

Η σημερινή ουράνια διάταξη μπορεί να σας ενθαρρύνει να είστε ακόμα πιο ασαφής από το συνηθισμένο. Δεν είναι ότι θέλετε να είστε τόσο αινιγματικοί ή να αποκρύψετε την αλήθεια από τον αγαπημένο σας, αλλά περισσότερο ότι θέλετε να παίζετε με πολλές δυνατότητες ταυτόχρονα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Είναι στιγμή για περισσότερα. Η σημερινή αστρολογική κατάσταση, από όλες τις πλευρές, ζητάει από εσάς έντονη και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-11-2017

Κριός Μπορείτε να κάνετε ένα διάλλειμα από ζητήματα τα οποία σας κουράζουν σήμερα. Δεν είστε έτοιμοι για βαθύτερη επικοινωνία, με το...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-11-2017

Κριός Η σημερινή κατάσταση δεν έχει ένα καθαρό πρόσημο. Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη φέρνει ανάμικτες καταστάσεις, να είστε έτοιμοι...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-7-2017

Κριός Η συζήτηση είναι ο δρόμος προς την καρδιά κάποιου που βρίσκετε εξαιρετικά ελκυστικό. Η ουράνια ενέργεια υποδεικνύει ότι το μόνο...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-6-2017

Κριός Η σημερινή αστρική ενέργεια σας ενθαρρύνει να φορέσετε το όμορφο χαμόγελό σας για να εντυπωσιάσετε εάν έχετε μια συνάντηση....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-5-2017

Κριός Υπάρχει μια μεγάλη πραγματική ζεστασιά σήμερα, και η ουράνια ενέργεια σας βοηθά να το αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό. Οποιαδήποτε...