Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-7-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 29-7-2017
<p>Κριός – Οι Εραστές Αντίστροφα

Οι Εραστές στην αντίστροφή τους θέση, μπορεί να δηλώνουν πως μια σχέση φθείρεται, ή τείνει να φθαρθεί. Είναι σημαντικό να αξιολογήσετε το δεσμό σας για να αποκωδικοποιήσετε τα προβλήματά σας.

Ταύρος – Δέκα των Κυπέλλων Αντίστροφα

Οι οικογενειακοί δεσμοί αρχίζουν να αδυνατούν και αυτό έχει επιπτώσεις στη σχέση σας. Είναι πιθανό να τσακωθείτε με το σύντροφό σας λόγω των ενδοοικογενειακών εντάσεων και υποχρεώσεων.

Δίδυμοι – Οι Εραστές

Οι Εραστές είναι η κάρτα που αντιπροσωπεύει ένα μοναδικό δεσμό και μια βαθιά σύνδεση μεταξύ δύο ανθρώπων. Η παρουσία του αντικατοπτρίζει μια σχέση που βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Καρκίνος – Δύο των Κυπέλλων

Το Δύο των Κυπέλλων δείχνει έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ δύο ανθρώπων και αντανακλά συχνά τη δέσμευση που γίνεται μεταξύ τους μέσα σε μια μονογαμική σχέση.

Λέων – Δέκα των Κυπέλλων

Η κάρτα αυτή αντικατοπτρίζει την παρουσία βαθιών οικογενειακών αξιών και αίσθηση ολοκλήρωσης, έχοντας βρει τον τέλειο σύντροφο και έχοντας αναδείξει τα τέλεια παιδιά.

Παρθένος – Τέσσερα των Ράβδων

Τα Τέσσερα των Ραχών είναι μια κάρτα εορτασμού και ένα ασφαλές περιβάλλον στο σπίτι. Συχνά αντικατοπτρίζει έναν γάμο, μια δέσμευση ή άλλο γεγονός με το οποίο μια σχέση γίνεται όλο και πιο σοβαρή.

Ζυγός – Δέκα των Πεντάκτινων

Αυτό το «Δέκα» αντικατοπτρίζει μια καλά εδραιωμένη σχέση (συνήθως μια σχέση γάμου ή defacto) και μια σταθερή οικογενειακή ζωή. Εάν έχετε στόχο να αρραβωνιαστείτε η να παντρευτείτε είναι η κατάλληλη στιγμή.

Σκορπιός – Άσσος των Κυπέλλων

Ο Άσσος των Κυπέλλων αναγγέλλει μια νέα σχέση γεμάτη ενθουσιασμό. Αυτός είναι ο τύπος ευδαιμονίας που κάποτε βιώσατε ως έφηβος ερωτευμένος, με πεταλούδες στο στομάχι και έντονο ενθουσιασμό.

Τοξότης – Ο Ιππότης των Κυπέλλων

Ο Ιππότης των Κυπέλλων είναι ο «ιππότης σας με λαμπερή πανοπλία» και εμφανίζεται σε μια ανάγνωση όταν παλεύετε για τη σχέση σας με το άτομο που αγαπάτε.

Αιγόκερως – Η Αυτοκράτειρα

Η στάση της σάς υπενθυμίζει την αναγκαιότητα της γονιμότητας και της τρυφερότητας μιας σχέσης. Σας προτρέπει να κρατήσετε γερά τα ηνία μιας σχέσης που δε θέλετε να αποβάλλετε.

Υδροχόος – Ο Ιεροφάντης

Ο Ιεροφάντης αντιπροσωπεύει την παράδοση, τη δομή και τη θρησκεία. Αυτή η κάρτα μπορεί συνεπώς να υποδεικνύει μια μακροχρόνια, αφοσιωμένη σχέση ή έναν γάμο που είναι πολύ παραδοσιακός.

Ιχθύς – Ο Μάγος

Οι ημέρες που ακολουθούν προσφέρουν υπέροχες ευκαιρίες για τη δημιουργία θετικών αλλαγών στη ζωή σας. Χρησιμοποιήστε σοφά τις γνώσεις, τα ταλέντα και τα εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-3-2018

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Αντίστροφα Οι οικογενειακοί δεσμοί αρχίζουν να αδυνατούν και αυτό έχει επιπτώσεις στη σχέση σας. Είναι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση και ο έντονος ρομαντισμός σας θα είναι ο οδηγός του αγαπημένου σας προσώπου προς μια...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει σταδιακά και καθ' όλη τη διάρκεια τη διάρκεια της ημέρας θα είστε τρυφεροί...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-9-2017

Κριός - Δύο των Κυπέλλων Θέλετε να εξωτερικεύσετε αυτό που έχετε μέσα σας. Ψάχνετε λέξεις για να το εκφράσετε; Θα σας βοηθήσουμε και θα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Τα συναισθήματά σας συγχέονται μεταξύ τους και σας δημιουργούν μια αναστάτωση όσον αφορά το σύντροφό σας και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-3-2017

Κριός – Τρία των Κυπέλλων Ένα από ατ πιο καλοδεχούμενα χαρτιά της Ταρώ. Σε συνδέει με ένα άτομο που έχει Ερμή στον Καρκίνο και γενικά...