Ομοερωτικές Προβλέψεις 14/08 - 20/08/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 14/08 - 20/08/2017
<p>Κριός

Πρέπει να παραδεχτείτε ότι το αλάτι μοιάζει με ζάχαρη και η ζάχαρη μοιάζει με αλάτι. Ωστόσο, αυτό δεν είναι συνήθως ένα σημαντικό πρόβλημα. Το λανθασμένο ράντισμα της ζάχαρης στο φαγητό σας, όταν νομίζατε ότι προσθέτετε αλάτι, δεν θα σας βλάψει και ίσως απλά να σας ανησυχήσει γευστικά λίγο αλάτι στον καφέ σας. Αλλά τέτοια σφάλματα είναι ενοχλητικά και μπορούν να καταστρέψουν ένα γεύμα. Ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μάθημα ως μεταφορά στις επόμενες μέρες, Κριοί. Να είσαι σε εγρήγορση για πράγματα που στο εξωτερικό μοιάζουν να είναι όμοια αλλά πραγματικά έχουν διαφορετικά αποτελέσματα.

Ταύρος

Εδώ είναι ένα πιθανό σχέδιο για τις επόμενες ημέρες: Προγραμματίστε το έξυπνο τηλέφωνό σας να ακούει έναν συναγερμό μια φορά την ώρα σε όλη την ώρα που είστε ξύπνιος. Κάθε φορά που η κουδούνι ή ο βομβητής σβήνουν, θα θυμάστε έντονα τον κύριο ερωτικό σκοπό της ζωής σας. Θα αναρωτηθείτε εάν η δραστηριότητα στην οποία ασχολείστε σε αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή εξυπηρετεί κατά κάποιον τρόπο τον κύριο σκοπό της ζωής σας. Αν ναι, κυριολεκτικά κτυπήστε τον εαυτό σας στην πλάτη και πείτε στον εαυτό σας, "Καλή δουλειά!" Εάν δεν είναι, πείτε τις ακόλουθες λέξεις: «Είμαι αποφασισμένος/η να έρθω σε στενότερη ευθυγράμμιση με τον κώδικα της ψυχής μου - το σχέδιο του πεπρωμένου μου».

Δίδυμοι

Η ηθοποιός Marisa Berenson προσφέρει μια σειρά προϊόντων κατά της γήρανσης που περιέχουν ένα ελιξίριο από τους σπόρους ενός φρούτου της ερήμου γνωστού ως φραγκόσυκο. Η διαδικασία κατασκευής δεν είναι εύκολη. Για να παράγει κάποιος ένα τέταρτο του λίτρου της συνταγής του φίλτρου απαιτεί 2.000 κιλά σπόρων. Σας βλέπω να έχετε μια μεταφορικά όμοια πρόκληση τις προσεχείς ημέρες. Για να δημιουργήσετε ένα μικρό ποσό από το πολύτιμο υλικό που θέλετε, υποθέτω ότι θα πρέπει να συγκεντρώσετε έναν τόνο πρώτων υλών. Και ίσως να υπάρχουν και φαινόμενα που μοιάζουν με έρημο.

Καρκίνος

Υπάρχουν τρία είδη συνήθειας: καλό, κακό και ουδέτερο. Οι ουδέτερες συνήθειες δεν είναι ούτε καλές ούτε κακές, αλλά καταναλώνουν ψυχική ενέργεια που θα ήταν καλύτερα να κατευθύνεται καλύτερα στην καλλιέργεια καλών συνηθειών. Εδώ είναι μερικά παραδείγματα: μια καλή συνήθεια είναι όταν είστε πειθαρχημένοι για την κατανάλωση υγιεινών τροφίμων. Μια κακή συνήθεια είναι να παρακολουθείτε βίαιες τηλεοπτικές εκπομπές πριν πάτε για ύπνο, με αποτέλεσμα να ενοχλείτε τον ύπνο σας. Μια ουδέτερη συνήθεια είναι να παίζετε παζλ ή Sudoku. Η πρόκλησή σας αυτή την εβδομάδα, είναι να διαλύσετε μια κακή συνήθεια και μια ουδέτερη συνήθεια – ειδικά στον έρωτα - αντικαθιστώντας τες με δύο νέες καλές συνήθειες. Οι κοσμικές δυνάμεις θα βρίσκονται στο πλευρό σας καθώς κάνετε αυτή την προσπάθεια.

Λέων

Ένας σύμβουλος σχέσης θα σας συμβούλευε εσάς και το ταίρι σας να είστε γενναιόδωροι μεταξύ σας. Να αναζητήσετε το καλύτερο στον άλλο και να επαινέσετε την ομορφιά και τη δύναμη του άλλου. Πρέπει να οικοδομήσετε ένα ιερό προς τιμήν του δεσμού σας - ένα βωμό που θα επικαλεστεί τις ευλογίες των θεοτήτων, των πνευμάτων της φύσης και των προγόνων. Πρέπει να διατηρήσετε τις φωτιές που καίγονται και τους χυμούς που ρέουν μεταξύ σας, και η κοσμική ενέργεια σας παροτρύνει ποτέ να μην συγκρίνετε τη σχέση σας με καμία άλλη, αλλά να γιορτάζετε το γεγονός ότι είστε μαζί.

Παρθένος

Ο Γαλαξίας περιέχει περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια αστέρια. Εάν μοιράζονταν εξίσου, κάθε άνθρωπος στη Γη θα μπορούσε να έχει κυριαρχία πάνω από τουλάχιστον 14. Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας θα επωφεληθείτε από την πρόβλεψη μεγάλων, φανταστικών ονείρων σχετικά με τα πλούτη που θα μπορούσαν να είναι διαθέσιμα σε σας στο μέλλον. Πόση αγάπη μπορείτε να εκφράσετε; Πόσο καλά μπορείτε να νιώθετε στο σπίτι; Πόσες ζεστές βροχές θα θέλατε για να χορέψετε κάτω από το νερό τους; Πόση δημιουργικότητα χρειάζεστε για να συνεχίσετε να ανακαλύπτετε τη ζωή σας; Να είστε εξωφρενικοί καθώς φανταζόσαστε. Και να ζητάτε τον ουρανό με τα άστρα.

Ζυγός

Δεδομένου ότι δεν μπορώ να αποφασίσω τι θέλω να είμαι, εγώ «Θα είμαι απλώς τα πάντα». Εάν έχετε μπει στον πειρασμό να ορκιστείτε υπακοή σε οποιαδήποτε σε αυτήν την προοπτική, σας περιμένει μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος δοκιμών παντού και στον ερωτικό τομέα. Μια ορισμένη αμφιθυμία για δέσμευση και δεκτικότητα σε μυριάδες δυνατότητες είναι πάντα υπαρκτή σε εσάς Αλλά εάν ελπίζετε να διεκδικήσετε πλήρως τον εαυτό σας ερωτικά, εάν επιθυμείτε να ωριμάσετε στον αυθεντικό εαυτό σας, θα πρέπει να γίνετε όλο και πιο συγκεκριμένοι και δεδομένοι για το τι θέλετε να κάνετε στις σχέσεις σας.

Σκορπιός

Στις πρώτες μέρες του Διαδικτύου, ο όρος "sticky" περιέγραφε ένα φαινόμενο που εφαρμόζεται σε ιστοτόπους που ήταν καλοί στο να έχουν κοντά τους ξανά και ξανά τους αναγνώστες. Για να κατέχει αυτή την ποιότητα, ένας πάροχος περιεχομένου έπρεπε να έχει ένα πλεονέκτημα για την προσφορά κειμένου και εικόνων που οι surfers του διαδικτύου αισθάνονταν μια ενστικτώδη επιθυμία να δεσμευτούν. Αυτή η κατάσταση περιγράφει την δυναμική σας. Ακόμα κι αν δεν έχετε έναν ιστοχώρο, τώρα έχετε μια ομορφιά που αποκαλύπτει την επιθυμία των ανθρώπων να συγχωνευθούν μαζί σας. Προσέξτε πώς χρησιμοποιείτε αυτά τα πράγματα. Μπορεί να είστε πιο κολλητικοί από ό,τι συνειδητοποιείτε!

Τοξότης

Οι αρχαίοι Μάγοι χρησιμοποιούσαν τσίλι και μανόλια και βανίλια για να προετοιμάσουν εξωτικά ποτά σοκολάτας από φασόλια κακάο. Το ποτό ήταν ιερό και για αυτούς. Ήταν ένα κεντρικό στοιχείο της πολιτιστικής ταυτότητας και ένα εξάρτημα σε θρησκευτικά τελετουργικά. Σε ορισμένες περιοχές, οι άνθρωποι ανταμείφθηκαν για την παραγωγή απολαυστικής σοκολάτας με το σωστό είδος και το ποσό του αφρού. Σύντομα θα σας ζητηθεί να κάνετε το ισοδύναμο της επίδειξης της προσωπικής σας εξουσίας, μασώντας το καλύτερο δυνατό αφρό σοκολάτας. Και σύμφωνα με την ανάγνωση του αστρολογικού χώρου σας, οι πιθανότητες είναι καλές για να πετύχετε.

Αιγόκερως

Έχετε έτοιμη τη βίζα σας για την άγρια πλευρά; Έχετε συσκευάσει την τσάντα σας από κόλπα; Η εβδομάδα αυτή είναι γεμάτη από παραξενιές, λίγο πριν την Ηλιακή Έκλειψη και σας προσφέρει την δυνατότητα να κάνετε πράγματα που ποτέ δεν είχατε φανταστεί. Θέλετε να φλερτάρετε όπως ποτέ πριν; Μπορείτε. Θέλετε να πάτε με το ταίρι σας μακριά στην χώρα των ηδονών;  Πάλι μπορείτε. Να είστε προετοιμασμένοι για το απροσδόκητο.

Υδροχόος

Είστε σαν ένας πρίγκιπας ή μια πριγκίπισσα που έχει μετατραπεί σε βάτραχο από το ξόρκι ενός παραμυθά κακοποιού. Αυτή η κατάσταση έχει συνεχιστεί για λίγο. Κατά την πρώιμη μετάβαση, διατηρήσατε μια ζωηρή συνειδητοποίηση ότι είχατε μεταμορφωθεί. Αλλά η μνήμη της προέλευσής σας έχει ξεθωριάσει, και δεν εργάζεστε πλέον τόσο επιμελώς για να βρείτε έναν τρόπο να αλλάξετε πίσω στη βασιλική σας μορφή. Ειλικρινά, ανησυχούμε. Αυτό το ωροσκόπιο έχει σκοπό να σας υπενθυμίσει την αποστολή σας. Μην εγκαταλείπετε! Μην χάσετε την ελπίδα! Και φροντίζετε πολύ καλά τον εαυτό σας όσο είναι μεταμορφωμένος σε βάτραχο, παρακαλούμε.

Ιχθύς

Οι άνθρωποι μπορεί να έχουν ιδέες για εσάς που είναι σε αντίθεση με το πώς καταλαβαίνετε τον εαυτό σας. Μην εκπλαγείτε αν ακούτε τις πιο εξωφρενικές ιστορίες, όπως το πώς παρακολουθείτε το Taylor Swift ή συνωμοτείτε με δεν-ξερουμε-τι-σκοπούς. Πρέπει να απορρίψετε απόλυτα όλες αυτές τις λοξές προβολές. Για το άμεσο μέλλον, είναι σημαντικό να υπερασπιστείτε το δικαίωμά σας να ορίσετε τον εαυτό σας - να είστε η τελική αρχή για το τι είναι αληθινό για σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/12 – 10/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/12 – 10/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/12 – 10/12/2017

Κριός Αν είστε μόνοι, μπορείτε να συναντήσετε κάποιον και να αρχίσετε μια συναρπαστική και σταθερή ρομαντική σχέση. Εάν είστε ήδη σε μια...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 30/10 –5/11/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 30/10 –5/11/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 30/10 –5/11/2017

Κριός Είτε έχει συμβεί ή όχι κάποια πραγματική αλλαγή στη ζωή σας, μπορείτε πιθανότατα να αισθανθείτε στο βαθύτερο επίπεδο μια βαθιά...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 7/08 – 13/08/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 7/08 – 13/08/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 7/08 – 13/08/2017

Κριός Η ειρήνη και η γαλήνη που ξεκινήσατε να δημιουργείτε την προηγούμενη εβδομάδα με συγχώρεση και αφήνοντας περιττά θέματα έξω από...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 31/07 – 6/08/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 31/07 – 6/08/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 31/07 – 6/08/2017

Κριός Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο και κάτω από την βαθιά επίδραση της Σελήνης που ετοιμάζει ένα αυγουστιάτικο σκηνικό...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/07 – 23/07/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/07 – 23/07/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/07 – 23/07/2017

Κριός Αυτή την εβδομάδα, το στοιχείο της έκπληξης θα είναι ισχυρό σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Μπορείτε να προετοιμαστείτε μόνο με...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 15/05-21/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 15/05-21/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 15/05-21/05/2017

Κριός Οι Κριοί είστε σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και δεν αποκλείεται να εννοείται πιο σοβαρά πράγματα από ό,τι συνήθως, όταν λέτε...