Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-8-2017
<p>Κριός

Μην σας αγχώνει τόσο πολύ το πώς, το γιατί, το πότε κτλ. Δημιουργείτε μόνοι σας ερωτήματα και τα απαντάτε αυθαίρετα. Θα χρειαστεί να πάρετε τα πράγματα κάπως πιο χαλαρά.

Ταύρος

Αν δεν νοιώθετε έτοιμοι για να πείτε την τελευταία λέξη, τότε μην αγχωθείτε. Είναι μία στιγμή κατά την οποία καλείστε να πάρετε ορισμένες αποφάσεις, σχετικά με το παρελθόν σας.

Δίδυμοι

Πάρτε τον χρόνο σας. έχετε ευκολία στην επικοινωνία σήμερα, αλλά να ξέρετε πως δεν πρέπει να κάψετε τα χαρτιά σας. Αποκαλύψτε ό,τι χρειάζεται και ακολουθήστε την προσωπική σας μέθοδο.

Καρκίνος

Έχετε την ευκαιρία να πάρετε πολύ σωστές αποφάσεις, μέσω του να δράσετε αυθόρμητα, χωρίς να προσπαθείτε να σκεφτείτε αναλυτικά την κίνησή σας. εκμεταλλευτείτε αυτό το γεγονός.

Λέων

Καθώς καταφέρνετε να ξεπεράσετε προσωπικές συγκρούσεις και έρχεστε όλο και πιο κοντά στην δική σας συναισθηματική αρμονία, θα καταφέρετε να κάνετε πιο αποτελεσματικές κινήσεις.

Παρθένος

Είσαστε πράγματι πολύ ευνοημένοι στο να επικοινωνήσετε με το πρόσωπο που σας αφορά σήμερα. Πρέπει να γνωρίζετε πως θα είναι εύκολο να δημιουργήσετε την αίσθηση του μυστηρίου.

Ζυγός

Αυτή τη στιγμή κάθεστε στις λεπτομέρειες. Αυτό, σε ό,τι αφορά το παρελθόν σας, το κάνετε ως άμυνα, για να μην αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα. Ξεπεράστε αυτό το στάδιο.

Σκορπιός

Επιτρέψτε στην ρομαντική σας πλευρά να κάνει την εμφάνισή της. Μην γίνεστε υπερβολικοί στην συμπεριφορά σας, πάρτε τα πράγματα ως πιο απλά και μην έχετε άγχος.

Τοξότης

Θέλετε να χαλαρώσετε, όμως το μυαλό σας στροβιλίζει ξανά κι ξανά στα ίδια πράγματα. Φαίνεται πως τελικά υπάρχει μία έντονη εσωτερική επιθυμία, που πρέπει να εξωτερικευτεί.

Αιγόκερως

Καθώς καταφέρνετε να μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι και στην αναζήτηση του παρελθόντος σας, έχετε να πάρετε νέες σημαντικές εμπειρίες, οι οποίες πρόκειται να παίξουν καθοριστικό ρόλο για εσάς.

Υδροχόος
δεν πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας σήμερα υπαναχωρήσεις. Αυτό το οποίο έχετε μέσα σας θέλετε να το εξωτερικεύσετε. Αυτή είναι μία ανάγκη στην οποία πρέπει να υπακούσετε.

Ιχθείς

Είναι πιθανόν να αντιμετωπίζετε μία δυσκολία στο να πάρετε ορισμένες τελικές αποφάσεις. Αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην προσπάθειά σας για επιτυχημένη κίνηση.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής σχηματίζει τώρα μαζί με τον δικό σας κυβερνήτη, τον Άρη ένα τετράγωνο που σας δυσκολεύει να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον κυβερνήτη σας Άρη να εισέρχεται τώρα στον Τοξότη καταφέρνετε να δράσετε πιο άνετα. Το ερωτικό παρελθόν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-9-2017

Κριός Είναι καλή ιδέα το να πάρετε τα πράγματα από την αρχή, να τα δείτε με ένα μάτι ανοιχτό και προσεκτικό, ώστε οι αποφάσεις σας σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-8-2017

Κριός Μην σας τρομάζει η τωρινή κατάσταση. προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα σε μια ιο ρεαλιστική βάση και ίσως με ένα πιο ήρεμο βλέμμα....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-7-2017

Κριός Τα πράγματα πρέπει να εξετάζονται από πολλές οπτικές γωνίες. Μην θεωρείτε ότι τα πράγματα αρχίζουν ή τελειώνουν εύκολα. Είναι...