Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-9-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 2-9-2017
<p>Κριός – Τρία των Σπαθιών Αντεστραμμένο

Ξέρετε πως κάποιο εμπόδιο κατευθύνεται προς τη σχέση σας και έχετε προετοιμαστεί καλά γι αυτό μαζί με το σύντροφό σας. Είστε αποφασισμένοι να παλέψετε κατά των δυσκολιών και αν όλα πάνε καλά θα τα καταφέρετε. --

Ταύρος – Οι Ερωτευμένοι

Η αγάπη που τρέφετε για το σύντροφό σας είναι το στοιχείο το οποίο προβάλλετε περισσότερο προς τα έξω. Η τρυφερότητα και η ερωτική σας διάθεση είναι ο λόγος που το ταίρι σας νιώθει ασφάλεια μαζί σας.

Δίδυμοι – Πέντε των Σπαθιών

Ίσως νιώσετε μια σημαντική πίεση αυτές τις ημέρες, την οποία δεν θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας. Ζητήστε την βοήθεια του συντρόφου σας, ή κάποιου κοντινού σας προσώπου για να τα καταφέρετε.

Καρκίνος – Τρία των Πεντάκτινων Αντεστραμμένο

Ίσως εσείς και ο σύντροφός σας προβάλλετε κάποιες ιδιοτροπίες ο ένας προς τον άλλο. Αυτό μπορεί να σας χαλάσει για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα την ερωτική σας διάθεση.

Λέων – Εννιά των Κυπέλλων

Υπάρχουν κάποια σημαντικά βήματα τα οποία πρέπει να ακολουθήσει κανείς για να κρατήσει μια σχέση ζωντανή. Ένα από αυτά είναι η συγχώρεση. Μην κρατάτε κακία στο ταίρι σας για κάποιο σφάλμα του παρελθόντος.

Παρθένος – Άσσος των Ράβδων Αντεστραμμένο

Έχετε αποφασίσει να κάνετε ένα διάλειμμα παρέα με το σύντροφό σας, μιας και γνωρίζετε πως σε λίγο κάποιο εξωτερικό εμπόδιο θα δοκιμάσει τις δυνάμεις σας. Ξεκουραστείτε όσο νομίζετε πως χρειάζεται.

Ζυγός – Πέντε των Πεντάκτινων

Κάποιες σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή πιστεύετε πως ίσως κλονίζουν τη σχέση σας. Κανείς δεν μπορεί να προσαρμοστεί εν μια νυκτί. Με τον χρόνο όλα θα γίνουν καλύτερα.

Σκορπιός – Τέσσερα των Κυπέλλων

Οι κοινωνικές πιέσεις θα είναι ο παράγοντας που θα προξενήσουν το μεγαλύτερο άγχος σε εσάς και το σύντροφό σας. Κάποια κατάσταση, ή παρεξήγηση εκτός της σχέσης σας πρέπει να λυθεί άμεσα.

Τοξότης – Οκτώ των Σπαθιών

Ίσως νιώθετε καταβεβλημένοι από τον αριθμό υποχρεώσεων που έχετε κληθεί να ολοκληρώσετε πριν τη λήξη των προθεσμιών τους. Στραφείτε στο ταίρι σας για παρηγοριά και συμβουλές.

Αιγόκερως –  Άσσος των Ράβδων Αντεστραμμένο

Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεστε τις διάφορες δυσκολίες που αφορούν τη σχέση σας μπορεί να φαίνεται εξαιρετικός στα δικά σας μάτια, ωστόσο μπορεί να μην ικανοποιεί το ταίρι σας.

Υδροχόος – Έξι των Κυπέλλων Αντεστραμμένο

Ίσως έχετε ακόμη κάποια περιττά άγχη, ωστόσο η αγάπη που λαμβάνετε από το σύντροφό σας θα είναι η ενέργεια η οποία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις διάφορες προσωρινές δυσκολίες.

Ιχθύς –  Έξι των Σπαθιών

Μπορεί να νιώσετε απομονωμένοι από το ταίρι σας αυτήν την περίοδο, ωστόσο δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να σας ανησυχεί, μιας και είναι καθαρά προσωρινό. Μιλήστε με το σύντροφό σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ποιοι έρωτες θα ανατείλουν σήμερα για το κάθε ζώδιο; Με την αστρολογική Ταρώ θα ξέρεις με ασφάλεια πώς θα κινηθείς στον έρωτα και την...