Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-9-2017
<p>Κριός – Ο Τροχός της Τύχης Αντίστροφα

Η άστατη διάθεση κυριαρχεί και αυτό μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη σχέση σας μιας και ο σύντροφός σας μπορεί να παρεξηγήσει εύκολα τις αντιδράσεις σας.

Ταύρος – Δύο των Σπαθιών Αντίστροφα

Δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεστε με το σύντροφό σας απλά επειδή η καθημερινότητάς σας σας φαίνεται σκληρή τον τελευταίο καιρό. Προσπαθήστε να του φερθείτε τρυφερά.

Δίδυμοι – Δέκα των Πεντάκτινων

Ίσως έχετε παραμελήσει κάποιες υποχρεώσεις τις οποίες θα έπρεπε να έχετε ήδη ξεκαθαρίσει ώστε να έχετε λίγο περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας, όμως αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα.

Καρκίνος – Τέσσερα των Σπαθιών

Προσπαθείτε να βρείτε τον λόγο για τον οποίο το ταίρι σας είναι απόμακρο, χωρίς όμως να υπολογίζετε τη δική σας συμπεριφορά και τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τα πράγματα.

Λέων – Ο Κόσμος

Προσπαθήστε να χαλαρώσετε όποτε βρίσκετε ελεύθερο χρόνο και προσπαθήστε να περάσετε με όσο το δυνατόν περισσότερη γαλήνη το χρόνο που έχετε με το σύντροφό σας απόψε.

Παρθένος – Έξι των Ράβδων

Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεστε για τα μικρά προβλήματα της καθημερινότητας τα οποία επηρεάζουν εσάς και τη σχέση σας. Με τη βοήθεια του συντρόφου σας θα μπορέσετε να τα ξεπεράσετε.

Ζυγός – Πέντε των Πεντάκτινων

Εσείς και το ταίρι σας ίσως έχετε κάνει κάποιες κοινές λανθασμένες επιλογές στο παρελθόν όσον αφορά τη σχέση σας, οι οποίες τώρα ίσως σας κάνουν να ανησυχείτε και σας δημιουργούν προβλήματα.

Σκορπιός -  Δύο των Κυπέλλων Αντίστροφα

Έχετε μια πολύ καλή μέθοδο την οποία ακολουθείτε όσον αφορά τα σχέδιά σας και τον τρόπο με τον οποίο λύνετε τα προβλήματά σας με το σύντροφό σας. Προσπαθήστε να τον διατηρήσετε.

Τοξότης – Άσσος των Σπαθιών Αντίστροφα

Ίσως κάποια αναταραχή της τελευταίας στιγμής σας δημιουργήσει κάποια προβλήματα τα οποία είναι πιθανό με τον καιρό να αρχίσουν να επεκτείνονται. Ζητήστε βοήθεια από το ταίρι σας.

Αιγόκερως – Τρία των Σπαθιών Αντίστροφα

Είναι πολύ πιθανό να είχατε πανικοβληθεί στο παρελθόν σε σχέση με μια κατάσταση που αφορούσε το σύντροφό σας και τώρα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες των βιαστικών πράξεών σας.

Υδροχόος – Η Σελήνη

Η διάθεσή σας σήμερα είναι ιδιαίτερα ερωτική και ρομαντική και αυτό θα βοηθήσει το σύντροφό σας να χαλαρώσει και να γίνει μέρος της όμορφης ατμόσφαιρας που έχετε δημιουργήσει.

Ιχθύς – Ο Ακόλουθος των Σπαθιών

Μην προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματα του συντρόφου σας σήμερα. Κάποια ζητήματα θέλουν χρόνο και απόσταση, ώστε να καταφέρει το ταίρι σας να καταλάβει τι πάει στραβά.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-2-2018

Κριός –Άσσος των Σπαθιών Ο έρωτάς σας είναι σήμερα και ο πνευματικός σας οδηγός. Κρίνετε τα πάντα με βάση τη σχέση σας και τον ευχάριστο...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 14-1-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 14-1-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 14-1-2018

Κριός – Τρία των Σπαθιών Αντίστροφα Προσπαθείτε να λύσετε ανύπαρκτα προβλήματα σήμερα και αυτό θα οδηγήσει σε περίπλοκες καταστάσεις...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-12-2017

Κριός Ντάμα των Σπαθιών Προσέξτε τις επιρροές που δέχεστε από το περιβάλλον σας και προσπαθήστε να αντιληφθείτε σε μεγαλύτερο βάθος το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-10-2017

Κριός –Τρία των Σπαθιών Είναι πιθανό να νιώσετε έναν έντονο εκνευρισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας και έτσι να επιτεθείτε λεκτικά προς...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-10-2017

Κριός –Πέντε των Σπαθιών Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε μια εξάντληση κατά τη διάρκεια της ημέρας και γι αυτό θα στραφείτε προς το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-9-2017

Κριός – Δέκα των Σπαθιών Κάτι ταράσσει την ψυχραιμία σας και ο έρωτας μοιάζει να σας πληγώνει σήμερα. Συχνά επιτίθεστε στον σύντροφό...