Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017
<p>Κριός

Είστε και ερωτικοί και δυναμικοί αυτή της τιγμή. Αν όμως βγάλετε και ένα πιο ρομαντικό πρόσωπο, τότε θα καταφέρετε να κάνετε με σημαντικό τρόπο τη διαφορά σήμερα.

Ταύρος

Να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Το παρελθόν δεν είναι δεδομένο ότι μπορεί να σας παρέχει την ασφάλεια που ζητάτε αυτή τη στιγμή, ζυγίστε λοιπόν τις καταστάσεις.

Δίδυμοι

Είναι μία δύσκολη στιγμή για πολλά ζώδια, καθώς αποζητούν την ασφάλεια και πιθανότατα δεν παρέχεται πλήρως. Αντιληφθείτε το αυτό και δράστε γρήγορα και ανάλογα.

Καρκίνος

Είναι πολύ σημαντικό να δείξετε τώρα το τρυφερό σας πρόσωπο και το πιο σίγουρο είναι πως θα καταφέρετε με ευκολία να το κάνετε. Η ασφάλεια είναι το αίτημα, ικανοποιήστε το.

Λέων

Είστε ανοιχτοί στη συζήτηση. Βλέπετε τα πράγματα λογικά, αλλά μην είστε σκληροί τώρα, προσπαθήστε να δείξετε και κάποια κατανόηση στο πρόσωπο που έχετε απέναντί σας.

Παρθένος

Να είστε σταθεροί στις κινήσεις σας και μην παίρνετε πίσω αυτή τη στιγμή αυτά τα οποία σκέφτεστε να κάνετε. Πρέπει να έχετε θάρρος, αποφασιστικότητα και να δράσετε.

Ζυγός

Να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας, διότι πιθανότατα θα σας δοθεί κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα κάποια ιδανική ευκαιρία για να κάνετε μία ορισμένη και σημαντική κίνησή σας.

Σκορπιός

Τώρα έχετε ανάγκη αν αισθανθείτε ασφάλεια, ειδικά μετά από την εξωτερίκευση των ανασφαλειών σας. Το παρελθόν όμως είναι αρκετά αβέβαιο πεδίο και ίσως χρειαστεί να απέχετε για λίγο ακόμα.

Τοξότης

Τα αισθήματά σας είναι ευγενή και δείχνετε μεγάλο ενδιαφέρον για τις ανάγκες του προσώπου που σας αφορά. Αυτό θα παρέχει ένα περιβάλλον ασφάλειας που θα ευαισθητοποιήσει το άτομο που επιθυμείτε.

Αιγόκερως

Μπορείτε τώρα να κάνετε μία ειλικρινή συζήτηση με το πρόσωπο που σας αφορά. Οι ανασφάλειές σας μάλλον ενδυναμώνονται τώρα και θα χρειαστούν ορισμένοι λεπτοί χειρισμοί.

Υδροχόος

Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές τις οποίες ζητάτε. Πράγματι όμως, οι άλλοι δεν είναι έτοιμοι να τις δεχθούν. Βρείτε ισορροπία σε αυτό, ώστε να μην κάνετε υπερβολές.

Ιχθείς

Καθώς σήμερα εσείς παρέχεται στο αγαπημένο σας πρόσωπο αυτό που ζητά, δηλαδή την ασφάλεια, μπορείτε να κάνετε την κίνησή σας ακόμα και στον απαιτητικό στίβο του ερωτικού παρελθόντος.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε σήμερα ορισμένες εσωτερικές εντάσεις και να μην τις εξωτερικεύσετε, θα μπορέσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-11-2017

Κριός Αν καταφέρετε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και μειώσετε από μόνοι σας τις αναστολές, θα καταφέρετε να καταλάβετε την...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-10-2017

Κριός Κάποια ιδιαίτερα προσόντα σας πρόκειται να αποκαλυφθούν απόψε και έτσι θα καταφέρετε να κάνετε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις, που...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-10-2017

Κριός Είστε ακόμα ερωτικοί και θα είναι δύσκολο να συγκρατηθείτε από το να κάνετε την κίνησή σας. Όμως,. Τα αποτελέσματα των δράσεών σας,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-8-2017

Κριός Δεν είναι στιγμή για να επιβάλετε την γνώμη σας, ούτε για να διεκδικείτε την δικαίωσή σας σε ζητήματα του παρελθόντος. Είναι όμως,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2017

Κριός Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από την έξοδο και την κοινωνικοποίηση, καθώς υπάρχει η ευκαιρία να συναντήσετε ένα φανταστικό νέο...