Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-10-2017
<p>Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων

Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες σε σχέση με την καθημερινή σας ζωή, οι οποίες σας αποτρέπουν από το να χαλαρώσετε με το σύντροφό σας και να σκεφτείτε το μέλλον της σχέσης σας μαζί του.

Ταύρος – Ιππότης των Σπαθιών

Τα πράγματα φαίνονται αλλόκοτα ίσως όσον αφορά τη σχέση σας και το αγαπημένο σας πρόσωπο. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς που σας φαίνονται παράλογοι.

Δίδυμοι – Οκτώ των Κυπέλλων

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τα προβλήματα της καθημερινότητας και της σχέσης σας θα είναι το στοιχείο το οποίο θα κάνει την ατμόσφαιρα θετική και ίσως ρομαντική.

Καρκίνος – Τρία των Ράβδων

Κάποια πράγματα ίσως αλλάξουν σε σχέση με το πρόγραμμά σας, κάτι το οποίο θα διαταράξει τα σχέδιά σας για μια χαλαρωτική και ήσυχη βραδιά με το σύντροφό σας απόψε.

Λέων – Έξι των Κυπέλλων

Η ενέργειά σας και η βοήθεια που προσφέρετε στο σύντροφό σας θα σας χαρίσει μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς και τρυφερότητας στην αγκαλιά του αγαπημένου σας προσώπου.

Παρθένος – Οι Ερωτευμένοι Αντίστροφα

Ίσως έχετε χάσει τον προσανατολισμό σας σε σχέση με κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι της ζωής σας, γεγονός το οποίο μπορεί να διαταράξει τη σχέση σας με το ταίρι σας.

Ζυγός – Τρία των Σπαθιών

Οι διαφορές που έχετε με το ταίρι σας μπορεί να φαίνονται αδύνατο να λυθούν αυτή τη στιγμή, ωστόσο σύντομα θα συνειδητοποιήσετε πως τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο.

Σκορπιός – Δύο των Σπαθιών

Η σκέψη και η μέθοδός σας όσον αφορά τη σχέση σας είναι πολύ πιθανό να φαίνεται ψυχρή στο σύντροφό σας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά πως είναι η σωστή προσέγγιση.

Τοξότης – Πέντε των Σπαθιών

Οι απότομες αλλαγές της διάθεσής σας ίσως τρομάζουν το ταίρι σας και το καθιστούν αδύνατο να σας εμπιστευτεί αυτήν την περίοδο. Χαλαρώστε και εκφράστε τα συναισθήματα που κρύβετε μέσα σας.

Αιγόκερως – Η Εγκράτεια

Κάποια σημαντική αστοχία θα είναι ο λόγος για τον οποίο θα βρεθείτε πιο κοντά με το σύντροφό σας αυτές τις ημέρες, μιας και θα χρειαστεί να συνεργαστείτε για να λύσετε τα προβλήματά σας.

Υδροχόος – Τέσσερα των Κυπέλλων

Είναι πιθανό να ζήσατε πρόσφατα μια δυσάρεστη εμπειρία και γι αυτό να αναζητήσετε τη στοργή και την αγάπη του συντρόφου σας, ακόμη και αν έχετε τις διαφορές σας.

Ιχθύς – Η Δύναμη Αντίστροφα

Δεν είναι ανάγκη να είστε νευρικοί για προβλήματα που δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη στη σχέση σας, αρκεί να έχετε τη δυνατότητα να τα προβλέψετε και να βρείτε λύσεις όταν πλέον εμφανιστούν.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-3-2018

Κριός – Εννιά των Πεντάκτινων Ο τρόπος με τον οποίο φαίνονται να εξελίσσονται τα πράγματα την τελευταία περίοδο, ίσως λειτουργήσει...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-11-2017

Κριός – Το Άρμα Αντίστροφα Είναι πιθανό σήμερα να δημιουργηθούν κάποιες αναταραχές στο πρόγραμμά σας, των οποίων η διόρθωση θα σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-11-2017

Κριός – Εννιά των Πεντάκτινων Μπορεί να έχετε τα παράπονα και τις ανησυχίες σας σήμερα όσον αφορά το σύντροφό σας, ωστόσο η χημεία και η...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-9-2017

Κριός – Δέκα των Σπαθιών Είναι στιγμή για κάποιες αλλαγές, οι οποίες όμως πρέπει να έχουν ουσία, αν και δεν αναφέρονται στο σύνολο της...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Τα συναισθήματά σας συγχέονται μεταξύ τους και σας δημιουργούν μια αναστάτωση όσον αφορά το σύντροφό σας και...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-7-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 30-7-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-7-2017

Κριός – Ο Ήλιος Αντίστροφα Όταν αυτή η κάρτα εμφανίζεται στην αντίθετη θέση, οι ιδιότητές της φαίνονται υπερβολικές και σας κουράζουν....