Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-11-2017
<p>Κριός

Να έχετε εμπιστοσύνη στη δύναμή σας και την ισχυρή σας θέληση, με την σύνοδο μεταξύ του Άρη και της Σελήνης. Θα χρειαστεί ταυτόχρονα να διατηρείτε την ψυχραιμία σας.

Ταύρος

Μπορείτε τώρα να δείτε από κάποια απόσταση, δηλαδή πιο χαλαρά και ήρεμα, ορισμένες καταστάσεις, παίρνοντας ίσως και την άποψη φιλικών και έμπιστων προσώπων.

Δίδυμοι

Το εξάγωνο μεταξύ του κυβερνήτη σας Ερμή και της Σελήνης, ειδικά σε ό,τι αφορά στο ερωτικό σας παρελθόν μπορεί να φανεί ιδιαίτερα υποστηρικτικό. Επικοινωνείτε βαθύτερα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Καρκίνος

Εξαιτίας του ότι η επιρροή του τετραγώνου μεταξύ της Σελήνης και του Πλούτωνα σας επηρεάζει άμεσα, είναι σημαντικό να προσέξετε τις κινήσεις σας, αποφεύγοντας να προσπαθήσετε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, μέσα από συζητήσεις.

Λέων

Ο δυναμισμός σας μπορεί σήμερα να κάνει την εμφάνισή του, το ίδιο όμως και ο εκνευρισμός. Εδώ υπάρχει βέβαια μία λεπτή ισορροπία, που πρέπει να αναζητήσετε τώρα.

Παρθένος

Με το εξάγωνο μεταξύ του Ερμή και της Σελήνης είστε σε θέση να κάνετε τώρα την κίνησή σας σε σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν, κάτι τον οποίο θα γίνει μέσα από την επικοινωνία.

Ζυγός

Η επανασύνδεση είναι βέβαια μία προοπτική αρκετά απαιτητική και δύσκολη στις περισσότερες περιπτώσεις. Όμως, τα ωραία πράγματα δεν πρέπει να είναι δύσκολα, άλλο αν είναι περιπετειώδη.

Σκορπιός

Η ημέρα ειδικά σε σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν θα έχει κάποιες αναταράξεις, με το τετράγωνο της Σελήνης με το Πλούτωνα. Αποφύγετε καλύτερα να ανοίξετε σημαντικές συζητήσεις.

Τοξότης

Αξιοποιήστε κατάλληλα τη διάθεσή σας. δώστε χρόνο και χώρο σε εσάς και τα συναισθήματά σας, ώστε να αναπτυχθείτε και να δείτε τις καταστάσεις όπως θέλετε και όχι όπως θέλουν οι άλλοι.

Αιγόκερως

Είσαστε σε μία φάση κατά την οποία χρειάζεται να ανοιχτείτε σε κάποιο πρόσωπο. Όμως, αν αυτό το πρόσωπο είναι στο ερωτικό σας παρελθόν, αυτή η κίνηση μπορεί να σας βλάψει.

Υδροχόος

Προσπαθήστε πιο καθαρά αυτή τη φορά να επανεξετάσετε ορισμένες καταστάσεις του ερωτικού σας παρελθόντος. Με ψυχραιμία και χωρίς διάθεση αυτό-κατάκρισης δείτε πού έχετε και εσείς λάθος.

Ιχθείς

Μπορείτε πράγματι αυτή τη στιγμή να κάνετε τη δική σας κίνηση μέσα από την οποία θα έρθετε πιο κοντά στους αισθηματικούς σας στόχους. Να έχετε όμως όχι μόνο θετική διάθεση, αλλά και υπομονή.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μεγάλη δύναμη θα αντλήσετε από τον ίδιο σας τον εαυτό, εάν παραδεχθείτε πως το παρελθόν έχει τελειώσει και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη οι καταστάσεις μπαίνουν σε μία νέα τροχιά. Με την θέση του ανάδρομου Ερμή ως...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα, εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, ο αρχαίος του κυβερνήτης, που είναι και κυβερνήτης του δικού σας ζωδίου,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Κριός Είναι μία στιγμή κατά την οποία ευνοήστε ιδιαίτερα να δείτε τις καταστάσεις πιο συνολικά, γνωρίζοντας το τι πραγματικά λέει για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Κριός Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε κάπως τα πράγματα, να μην βλέπετε τις καταστάσεις «στο πόδι». Πρέπει να είστε πολύ σίγουροι προτού να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Κριός Είναι μία καλή στιγμή για να αποφασίσετε να κάνετε μία ειλικρινή συζήτηση με πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Μην κρύψετε...