Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-11-2017
<p>Κριός – Δέκα των Κυπέλλων

Ένας χρόνος κατάλληλος  για εορτασμό και γενική ευτυχία είναι η σημερινή ημέρα. Η κοινωνικοποίηση και η ευτυχία σε ομάδες είναι επίσης ενδείξεις αυτής της κάρτας. Υπάρχει μια αίσθηση ευεξίας και συνάφειας. Είναι η κάρτα της αγάπης, της ζεστασιάς και της χαράς. Απολαύστε όσα έχετε επιτύχει.

Ταύρος – Ακόλουθος των Κυπέλλων

Είναι πιθανό να έχετε ένα έντονο και πολλά υποσχόμενο φλερτ με ένα άτομο νεαρότερης ηλικίας από εσάς ή ανώριμο, αλλά ωστόσο πολύ γοητευτικό. Δεν μιλάμε για μια γνωριμία που σας υπόσχεται σταθερό μέλλον, αλλά ένα έντονο και παθιασμένο φλερτ.

Δίδυμοι – Η Σελήνη Αντίστροφα

Αυτό το διάστημα μπορεί να είναι μια εποχή που αισθάνεστε αμφισβητημένοι και σε σύγκρουση. Μπορεί να υπάρχουν εντάσεις και συγκρούσεις με κάποιο άλλο άτομο, ή αυτά μπορεί να είναι μέσα στον εαυτό σας ή στην ψυχή σας. Εν πάση περιπτώσει, αγωνίζεστε σκληρά για να διατηρήσετε τα πράγματα ισορροπημένα και σταθερά.

Καρκίνος – Οκτώ των Σπαθιών

Μπορεί να αισθάνεστε περιορισμένοι αυτή τη στιγμή. Θα θέλατε να αλλάξετε τις σχέσεις σας, αλλά φοβάστε επίσης να το κάνετε. Είναι οι δικοί σας φόβοι και αμφιβολίες που σας κρατούν πίσω και σας εμποδίζουν να προχωρήσετε. Πρέπει να ξεπεράσετε αυτούς τους φόβους και να προχωρήσετε. Εάν αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να κάνετε μεγάλες αλλαγές, δοκιμάστε μερικές μικρές.

Λέων – Ο Μάγος

Σήμερα έχετε εξαιρετικές πνευματικές δυνάμεις. Σας αντιμετωπίζουν οι άλλοι περίπου σαν να ξέρετε τα πάντα και αυτό σας δίνει πλεονέκτημα στο φλερτ. Είστε πολύ δυνατοί σε οποιοδήποτε ψυχολογικό παιχνίδι. Είναι μια στιγμή για να ασκήσετε την γοητεία σας.

Παρθένος – Η Κρίση

Αυτή η κάρτα σας ζητά να προβληματιστείτε για τα προηγούμενα σας θέματα, να συγχωρήσετε, να δεχτείτε ότι το παρελθόν είναι το παρελθόν και στη συνέχεια να τα αφήσετε όλα, ώστε να μπορείτε να κοιτάξετε στο μέλλον χωρίς φόβο. Ήρθε η ώρα να κάνετε αυτή την τελική απόφαση και να δεχτείτε την αλλαγή, ώστε να μπορείτε να θεραπεύσετε και να ανανεώσετε την ψυχή σας.  

Ζυγός – Τέσσερα των Ράβδων

Όταν εμφανίζεται αυτή η κάρτα, σημαίνει ότι ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο ή η φάση μιας σχέσης. Είναι λογικό να θυμόμαστε ότι μόνο το πρώτο στάδιο είναι πλήρες, όχι ολόκληρο το έργο. Πρέπει να γίνουν πολλά. Αυτή η κάρτα συνήθως υποδηλώνει αλλαγή ενέργειας, οπότε μπορεί να σημαίνει κίνηση σε άλλο τόπο κατοικίας.

Σκορπιός – Ο Διάβολος

Τι σας κρατά πίσω; Είστε εθισμένοι σε κάποια ουσία, κατάσταση ή άτομο που δεν είναι καλό για σας; Ο Διάβολος μας υπενθυμίζει ότι οι μόνες αλυσίδες που μας συγκρατούν είναι αυτές που επιτρέπουμε να μας κρατήσουν πίσω. Το κλειδί για την ελευθερία και την απελευθέρωση βρίσκεται μέσα μας. Από την άλλη πλευρά, κρατήσατε τον εαυτό σας πίσω για καιρό; Είναι καιρός να αγκαλιάσετε την ελευθερία σας και να διασκεδάσετε.

Τοξότης – Δύο των Ράβδων

Αυτή η κάρτα σας προτρέπει να περιορίσετε την εστίασή σας. Έχετε φτάσει σε μια διασταύρωση και ήρθε η ώρα να αποφασίσετε πού θα πάτε ερωτικά. Οποιαδήποτε κατεύθυνση μπορεί να είναι καλή, αλλά τι σας εμπνέει; Πού θέλετε να εστιάσετε την προσοχή σας και την ενέργεια; Ήρθε η ώρα να αποφασίσετε καθώς δεν θα μπορείτε να κάνετε και τα δύο.

Αιγόκερως – Ντάμα των Ράβδων

Αυτή η κάρτα μπορεί να υποδεικνύει μια γυναίκα που είναι Κριός, Λέων ή Τοξότης, ή κάποιος άλλου ζωδίου που εμφανίζει αυτές τις ιδιότητες. Έχει απεριόριστη ενέργεια και σε συνδυασμό με τη χαρισματική της φύση δεν θα μείνει θεατής, θα επέμβει στην ερωτική σας ζωή με κάποιον τρόπο. Είναι ένα άτομο που θα σας βοηθήσει αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι αυταρχική.  

Υδροχόος – Πέντε των Σπαθιών

Μπορεί να έχετε αντιμετωπίσει έναν χρόνο σύγκρουσης και δυσκολίας. Είναι πολύ πιθανό να βιώνετε μικτά συναισθήματα για τους ανθρώπους και τις καταστάσεις γύρω σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τυχόν περιττές συγκρούσεις ή εντάσεις αυτή τη στιγμή ακόμα κι αν νομίζετε ότι αξίζει. Δεν είναι εύκολη η ώρα για εσάς, πρέπει να διαλέξετε σοφά τις μάχες σας.

Ιχθείς – Δύο των Κυπέλλων

Αυτή η κάρτα μπορεί να υποδηλώνει μια ρομαντική σχέση, αλλά κυρίως σημαίνει μια θετική συναισθηματική συνεργασία. Σας καταλαμβάνει μια σχέση υποστήριξης και αγάπης. Μπορεί να είναι μια στενή φιλία. Σημαίνει χαρά και κοινή χρήση και θα πρέπει να αισθάνεστε ότι σας φροντίζουν οι αγαπημένοι σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-12-2017

Κριός – Εννέα των Ράβδων Αισθάνεστε αμυντικά και είστε κλειστοί. Υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης σε μια κατάσταση; Δεν είστε ανοικτοί στη...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-7-2017

Κριός – Ο Τρελός Απελευθερώστε κάποιον παλιό πόνο για να κάνετε χώρο για φρέσκια ευτυχία. Ανοίξτε τον εαυτό σας σε νέες ανακαλύψεις....

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-7-2017

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Στην επιφάνεια όλα μπορεί να φαντάζουν ωραία, αλλά στο εσωτερικό υπάρχει μια ασταθής αίσθηση που σας λέει ότι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-5-2017

Κριός – Το Αστέρι (Αντεστραμμένο) Γνωρίζετε ότι η κατάσταση στον έρωτα μπορεί και πρέπει να αλλάξει ανά πάσα στιγμή προς θετική...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Θέλεις να ζήσεις πράγματα που να σε βγάλουν από την ερωτική ρουτίνα. Ένα άτομο με έντονο Δία ή από το ζώδιο του...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-2-2017

Όλα τα ζώδια, όλοι οι ερωτευμένοι, θα πρέπει σήμερα να είναι πολύ προσεκτικοί. Παράξενες ενδείξεις φανερώθηκαν από το ερωτικό άνοιγμα...