Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-11-2017
<p>Κριός – Ο Ιεροφάντης

Μοιάζει να έχετε πάρει αποφάσεις γύρω από την ερωτική σας ζωή. Μια σχέση ουσίας τραβάει το ενδιαφέρον σας και θέλετε να αφήσετε κατά μέρος τα παιχνίδια για να ασχοληθείτε σοβαρά και μόνιμα με έναν και μόνο άνθρωπο.

Ταύρος – Η Ντάμα των Πεντάκτινων

Μπορεί να ανακαλύψετε σήμερα ότι όσο κι αν προσπαθείτε να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους που αγαπάτε, στην ουσία σας έλκει η μοναξιά. Όχι μια μοναξιά που φέρνει θλίψη, αλλά μια μοναξιά γεμάτη φωτεινή έμπνευση.

Δίδυμοι – Οκτώ των Ράβδων

Κάτι καινούριο και ορμητικό φαίνεται να ανατέλλει στον ερωτικό σας ορίζοντα. Έχετε ανάγκη από μια σχέση ουσιαστική, που ταυτόχρονα σας ανοίγει την καρδιά με πάθος. Ένας νέος άνθρωπος μπορεί να έχει μπει στην ζωή σας.

Καρκίνος – Οκτώ των Κυπέλλων

Δεν είναι ξεκάθαρο σήμερα το τι ακριβώς θέλετε ερωτικά. Ταυτόχρονα σας έλκει το έντονο φλερτ, η νοσταλγία για ανθρώπους που πέρασαν από την ζωή σας, ενώ δυνατά εμφανίζονται στο προσκήνιο και οι γενικότερες φιλοδοξίες σας. Βάλτε προτεραιότητες. .

Λέων – Ο Τρελός

Είστε έτοιμοι να ασχοληθείτε με ένα συναρπαστικό φλερτ, κάτι καινούριο έχει εμφανιστεί που σας κάνει να νιώθετε την καρδιά σας να χτυπάει σαν τρελή. Καθόλου κακό δεν είναι αυτό, αρκεί να θυμάστε ότι δεν πρέπει να διαγράψετε όλες σας τιε εμπειρίες, γιατί αυτό στοιχίζει σε νέες περιπέτειες.

Παρθένος – Η Δύναμη

Κυριολεκτικά σας αγγίζει η Δύναμη της ψυχής σας, φανερώνεται και γίνεται το όπλο σας σε κάθε πρόκληση. Μπορεί να χρειαστεί να στηρίξετε ανθρώπους που αγαπάτε, και θα το κάνετε με σοβαρότητα και συνέπεια.

Ζυγός – Τέσσερα των Κυπέλλων

Είστε βαθιά απογοητευμένοι, έχετε την αίσθηση ότι κολυμπάτε σε ένα συναισθηματικό έλος που σας παίρνει όλη σας την δύναμη. Πρέπει να φροντίσετε να βάλετε όρια στις απαιτήσεις των άλλων από εσάς.

Σκορπιός – Ο Κρεμασμένος Αντίστροφα

Καταλαβαίνετε ότι κάποιες θυσίες που κάνατε για ανθρώπους οι οποίοι σας είχαν φανεί μοναδικοί, τελικά δεν άξιζαν τον κόπο. Πρέπει να μαζέψετε τις δυνάμεις σας, να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας και να κοιτάξετε το συμφέρον της ψυχής σας.

Τοξότης – Οι Ερωτευμένοι

Μια πανέμορφη σχέση μπορεί να έχει φανεί στον ορίζοντα της ζωής σας. κάποιοι άνθρωποι που τους είχατε για δεδομένους ίσως να φανούν πιο γοητευτικοί στα μάτια σας. ανοίγουν οι δρόμοι για μια ερωτική σχέση μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Αιγόκερως – Ντάμα των Κυπέλλων

Έρχεστε σε επαφή με πολύ βαθιά και πολύ ουσιαστικά συναισθήματα. Σας έλκουν άτομα από τα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού, των Ιχθύων.  Έχετε ανάγκη από πολλή στοργή, αλλά ξέρετε κι εσείς να είστε χρήσιμοι και τρυφεροί.

Υδροχόος – Πέντε των Κυπέλλων

Ζείτε μια μέρα με συναισθηματικές απογοητεύσεις. Ίσως να ανακαλύψετε ότι κάποιοι άνθρωποι είναι διπρόσωποι ή ότι οι προσπάθειες που κάνετε στον ερωτικό τομέα πέφτουν στο κενό. Έχετε όμως την δύναμη να ανασυγκροτήσετε τα συναισθήματά σας.

Ιχθείς – Άσσος των Ράβδων

Πολύ πιθανόν, εκεί που δεν το περιμένετε, να δεχθείτε ένα πολύ αξιόλογο φλερτ από ένα άτομο εξαιρετικής αξίας και σταθερότητας. Ακόμα κι αν ο έρωτας δεν είναι στις πρώτες σας προτεραιότητες, η ημέρα έχει ένα έντονο ερωτικό δώρο να σας χαρίσει. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-4-2018

Θα βρεθείτε σε ένα ερωτικό δίλλημα, που ακουμπά έναν ιδιαίτερο άνθρωπο που σας αγαπάει και το ξέρετε

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Κριός – Το Πέντε των Σπαθιών Είναι μια ημέρα έντασης και διαπληκτισμών στον ερωτικό τομέα. Παρά το γεγονός ότι έχεις μεγάλη πνευματική...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-3-2017

Κριός – Ρήγας των Ράβδων Ένας σημαντικός άνθρωπος, πιθανόν με μελαχρινό παρουσιαστικό έχει να σου πει πολλά στον ερωτικό τομέα αν είσαι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Το τοπίο αρχίζει και φωτίζεται στον ερωτικό τομέα. Είμαστε έτοιμοι να αποδεχτούμε αλλαγές που θα μας επιτρέψουν να πάμε ένα βήμα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...