Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Στην προσπάθεια σας να εργαστείτε σε σχέση με μία επανασύνδεση, η αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό θα σας υποστηρίξει με σωστές και δημιουργικές πρωτοβουλίες, προσέξτε όμως πιθανό εκνευρισμό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Με την Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιό σας να εισέρχεται τώρα στον αστερισμό του Τοξότη, μπορείτε να κάνετε δυναμικές ενέργειες σε σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν, η περιπέτεια θα είναι το φόρτε σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Τώρα πρέπει να δείξετε ένα πιο ευγενές πρόσωπο και έχετε την πρόθεση και την θέληση να το κάνετε. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν καταλαβαίνετε τι γίνετε και το πώς εξελίσσονται οι καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη αυτή τη στιγμή σχηματίζει αντίθεση με τον Δία. Αν δεν εμπιστευτείτε τα λάθος άτομα, θα καταφέρετε να επενδύσετε την κοινωνικότητα και την αισιοδοξία σας έξυπνα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Δεν έχει περάσει ακόμα το αστρολογικό πλαίσιο μέσα στο οποίο επηρεάζεστε έτσι ώστε να κάνετε κινήσεις ρομαντικές, που βασίζονται και στην κοινωνικότητά σας, αξιοποιήστε την ευκαιρία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Αντιλαμβάνεστε πολλά, ακόμα και αν δεν θέλετε αυτό να το παρατηρούν οι άλλοι. Τώρα έχετε μεγάλη μεθοδικότητα. Η υπομονή σας είναι αξιοπρόσεκτη και στρατηγική. Συνεχίστε έτσι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη εισήλθε σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη. Παίρνετε πιο μεγάλες πρωτοβουλίες και αν σας απασχολεί κάποια επανασύνδεση βρίσκετε το θάρρος που ψάχνατε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Είναι πιθανόν εξαιτίας των χθεσινών όψεων το να προχωρήσατε σε ορισμένες βιαστικές και παράλογες ενέργειες. Αν έχετε τώρα αντιληφθεί πως κινηθήκατε λάθος, πάρτε σιγά-σιγά νέες πρωτοβουλίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Η Αφροδίτη τώρα εισέρχεται στο ζώδιό σας και παραμένει να είναι η ευγενής φιλοξενούμενή σας έως και τα Χριστούγεννα. Μπορείτε να εργαστείτε συστηματικά για την προσπάθεια επανασύνδεσής σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Έχετε μπει σε μία μεγάλη τροχιά εύνοιας και λογικής αντιμετώπισης των καταστάσεων. Αυτό έρχεται αν σας υποστηρίξει στο αν βάλετε σε τάξη το ερωτικό σας παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Η αντίθεση του Άρη με τον κυβερνήτη σας Ουρανό σας οδηγεί στο να άνετε μεγαλεπήβολες κινήσεις που εδραιώνουν νέες καταστάσεις. Δείξτε κάποια εγκράτεια απέναντι σε εντάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Αυτή την περίοδο οι καταστάσεις θα είναι πολύ ιδιαίτερες. Ο μήνας για όλα τα ζώδια θα αφιερωθεί γενικώς στην ερωτική περιπέτεια και λίγα πράγματα μπορεί αν είναι πιο περιπετειώδη από την προσπάθεια επανασύνδεσης.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα ο ιδιαίτερος δυναμισμός σας εξωτερικεύεται με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στο ερωτικό σας παρελθόν και έχει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Βεβαιωθείτε πως δεν χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, διότι αυτή θα αποδειχθεί σήμερα πως αποτελεί ένα πολύ βασικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...