Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017
<p>Κριός – Ο Πύργος Αντίστροφα

Το ξέρετε ότι κάτι δεν πάει καλά στην ερωτική σας ζωή. Δεν μπορείτε να κρύβετε άλλο το πρόβλημα κάτω από το χαλί, θα χρειαστείτε τεράστιο χαλί, αν μη τι άλλο! Βρείτε το κουράγιο να αντιμετωπίσετε με ειλικρίνεια την κατάσταση.

Ταύρος – Ο Διάβολος Αντίστροφα

Μπορεί να προσπαθείτε σκληρά να δώσετε την εντύπωση ότι είστε μια χαρά, ότι είστε καλά τακτοποιημένοι στην ερωτική σας ζωή, αλλά την ψυχή σας την έχουν για παιδική χαρά οι πειρασμοί και οι διάφορες ανάγκες που έχουν μείνει ακάλυπτες.

Δίδυμοι – Ο Ιεροφάντης

Έχετε ανάγκη από σχέσεις οι οποίες να μην σας προσφέρουν μια προσωρινή ηδονή, αλλά να είναι στο πλευρό σας και σε βάθος χρόνου.  Έχετε ανάγκη από μια σχέση με όλο το πακέτο, και με κοινωνική καταξίωση και με οικονομική ασφάλεια.

Καρκίνος – Ο Τροχός της Τύχης Αντίστροφα

Στην ερωτική σας ζωή – και όχι μόνον – θα υπάρξουν αλλαγές που τις διαισθάνεστε και σας φοβίζουν. Προσπαθήστε να αποδεχτείτε ότι η ζωή αξίζει μερικές φορές να κυλάει χωρίς συγκεκριμένο πρόγραμμα.  

Λέων – Οκτώ των Σπαθιών

Είστε σε μια διαβατική κατάσταση. Κάτι αλλάζει την ερωτική σας ζωή, ενώ τίποτα ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο. Θέλετε κάτι νέο και συναρπαστικό, αλλά σας κρατάνε και πολλαπλές υποχρεώσεις.

Παρθένος – Εννιά των Κυπέλλων

Είναι πανέμορφη η ημέρα ερωτικά. Ζείτε μια εξαιρετική περίοδο με το ταίρι σας και έχετε μπροστά σας μια συναισθηματικά φορτισμένη, με τον πιο σωστό τρόπο, βραδιά. Το ταίρι σας θα καλύψει κάθε σας ανάγκη για τρυφερότητα.   

Ζυγός – Ο Θάνατος

Πολλές από τις σχέσεις σας βρίσκονται σε φάση διάλυσης. Θέλετε κάτι καινούριο, αλλά δεν μπορείτε και ν α μην θρηνήσετε ένα τέλος ου το βλέπετε να φτάνει, αν δεν είναι ήδη μια πραγματικότητα.   

Σκορπιός – Δύο των Πεντάκτινων

Το ζητούμενο στην ερωτική σας ζωή είναι η ισορροπία. Θέλετε να ζήσετε πράγματα που να σας προσφέρουν  ασφάλεια αλλά και την αίσθηση ότι κάποιος σας νοιάζεται, σας φροντίζει και σας έχει σε υψηλή εκτίμηση.

Τοξότης – Το Αστέρι

Προχθές πάλι το Αστέρι είχε εμφανιστεί, μετά το Άρμα, τώρα πάλι το Αστέρι. Είστε σε μια πολύ δυναμική φάση της ερωτικής σας ζωής με πολλές επιτυχίες και μια αίσθηση δικαίωσης των επιλογών σας.    

Αιγόκερως – Ντάμα των Κυπέλλων

Θέλετε να μοιραστείτε πολύ βαθιά συναισθήματα με έναν άνθρωπο που αγαπάτε πολύ, αλλά και με όλους τους ανθρώπους που σας περιστοιχίζουν. Είστε σε μεγάλη φόρτιση και θέλετε να πείτε όμορφα λόγια σε όσους αγαπάτε.

Υδροχόος – Ο Ερημίτης

Πιθανόν να έχετε βαριά διάθεση σήμερα. Ίσως να περάσουν από το μυαλό σας όλες σας οι ερωτικές επιλογές και να αναρωτηθείτε τι δεν πήγε καλά και αντιμετωπίζετε τόσο μεγάλη υπαρξιακή μοναξιά.  

Ιχθείς – Δέκα των Κυπέλλων

Ενώ εχθές περάσατε έναν πανικό με αποκαλύψεις που σας τάραξαν, σήμερα το κλίμα φαίνεται να αποκαθίσταται με ανθρώπους που αγαπάτε, με τέτοιον τρόπο ώστε να βυθίζεστε στην πιο μεγάλη ευτυχία. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση και ο έντονος ρομαντισμός σας θα είναι ο οδηγός του αγαπημένου σας προσώπου προς μια...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, ωστόσο η ερωτική σας διάθεση και τα συναισθήματα που τρέφετε για το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει σταδιακά και καθ' όλη τη διάρκεια τη διάρκεια της ημέρας θα είστε τρυφεροί...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-9-2017

Κριός – Δέκα των Σπαθιών Είναι στιγμή για κάποιες αλλαγές, οι οποίες όμως πρέπει να έχουν ουσία, αν και δεν αναφέρονται στο σύνολο της...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Θέλεις να ζήσεις πράγματα που να σε βγάλουν από την ερωτική ρουτίνα. Ένα άτομο με έντονο Δία ή από το ζώδιο του...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...