Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-12-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Με την Αφροδίτη από τον Τοξότη, να βρίσκεται σε όψη 135ο με τον Ουρανό, στο ζώδιό σας, πρέπει να ελέγξετε την παρόρμηση. Προσέξτε τις καταστροφικές συνέπειες του να δράσετε χωρίς σκέψη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη σχηματίζει αυτή τη στιγμή την όψη των 135ο με τον Ουρανό. Τα νέα ξεκινήματα δεν ευνοούνται και έτσι θα είναι καλύτερο να περιμένετε πριν τις κορυφαίες δράσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον σε ανάδρομη πορεία κυβερνήτη σας Ερμή, έχετε την δυνατότητα δράσης αποτελεσματικής και λογικής. Είναι ώρα να επιτρέψετε και στην διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή σας οδηγεί σε σωστές αποφάσεις και μεγαλύτερη ευαισθησία αυτή τη στιγμή, γεγονότα σημαντικότατα για την προσπάθειά σας για επανασύνδεση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Με τον κυβερνήτη σας Ήλιο σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, αλλά και με την σελήνη έχετε ταυτόχρονα τύχη και εσωτερική αρμονία, ώστε να επιτύχετε μεγαλύτερους στόχους σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Η Σελήνη με τον κυβερνήτη σας ανάδρομο Ερμή βρίσκονται σε τρίγωνο τώρα, υποστηρίζοντάς σας έτσι ώστε να πάρετε πρωτοβουλίες και να επαυξήσετε την θετική σας επικοινωνία, αυτό το ιδιαίτερο ταλέντο σας δηλαδή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη σε όψη 135ο με τον Ουρανό πρέπει να προσέξετε πολύ, ώστε να μην προκαλέσετε εντάσεις στο ερωτικό σας παρελθόν, να είστε σε θέση να κάνετε υποχωρήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μην παίρνετε τόσο σοβαρά τα πάντα. Αυτό είναι ένα σημαντικό μάθημα που θα πάρετε αυτή την περίοδο. Διατηρήστε πάνω από όλα την αυτοπεποίθησή σας, τίποτα δεν θα κρίνει τώρα το ποιος είστε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Με τον Ήλιο από το ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Λέοντα θα έχετε τώρα την εύνοια της τύχης απέναντι στις προσωπικές σας επιδιώξεις για το ερωτικό σας παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Κρόνο σας δίνει την ευκαιρία να επανορθώσετε καταστάσεις που δυσκόλεψαν στο παρελθόν την σχέση σας με το πρόσωπο που σα αφορά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Με την όψη 135ο μεταξύ της Αφροδίτη και του κυβερνήτη σας Ουρανού αποφύγετε καταστροφικές εντάσεις, για το ερωτικό σας παρελθόν. Δεχθείτε την επιρροή του τριγώνου Σελήνης-Ουρανού που σας φέρνει κοινωνικότητα και γοητεία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Οι κινήσεις αναφορικά με το ερωτικό σας παρελθόν ευνοούνται μέσα από ορισμένες συμπτώσεις, τις οποίες όμως πρέπει να εκμεταλλευτείτε άμεσα, αν θέλετε να τις αξιοποιήσετε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη οι καταστάσεις μπαίνουν σε μία νέα τροχιά. Με την θέση του ανάδρομου Ερμή ως...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αυτή τη στιγμή ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη, καλώντας σας στο να προχωρήσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Στην προσπάθεια σας να εργαστείτε σε σχέση με μία επανασύνδεση, η αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...