Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-12-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Έχετε την επιλογή σας σήμερα: είτε θα συνεχίσετε με δυναμισμό τις κινήσεις σας, είτε θα επιλέξετε μία χαλαρότητα. Και στις δύο περιπτώσεις αστρολογικά ευνοήστε πολύ.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Μπορείτε να κάνετε ένα βήμα πίσω, κοιτώντας το πώς έχει συσταθεί η αισθηματική σας ζωή αυτή τη στιγμή και το πώς από την δική σας πλευρά θα θέλατε πραγματικά να είναι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Μέσα σε μία περίοδο έντονης δράσης, αλλά και σκέψης, έχετε τώρα την ευκαιρία να κάνετε ένα διάλλειμα, ώστε να χαλαρώσετε από την ένταση που μπορεί να σας έχει προκληθεί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την επιρροή που δέχεστε τώρα από το τρίγωνο μεταξύ της κυβερνήτου σας Σελήνης με τον Δία, έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε την κοινωνικότητά σας και να ανοιχτείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Το τελευταίο διάστημα σε σχέση με εσάς είδαμε ένταση, αλλά και αρκετές ευκαιρίες για αναζήτηση της αρμονίας και της άμεσης ερωτικής δράσης. Αξιοποιήστε τώρα την ημέρα για ένα διάλλειμα από την προσέγγισή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Δεν είναι κακό να κάνετε ένα βήμα πίσω, αναβάλλοντας ορισμένες κινήσεις. Μην ασχολείστε διαρκώς με ένα πρόσωπο. Δείξτε μία μικρή αδιαφορία, θα παίξει και αυτή τον ρόλο της.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Έχετε την δυνατότητα να κάνετε μία μικρή στάση, αξιοποιώντας την θετικότητα που προκύπτει από τις καταστάσεις. Μην αγχωθείτε, δείτε τα πράγματα μέσα στην απλότητά τους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μπορείτε να δείτε πως υπάρχει μία θετική πλευρά, ακόμα και από τις μπερδεμένες καταστάσεις. Κάντε λοιπόν την προσπάθεια να δείτε το πώς μπορείτε να συντονιστείτε με τις θετικές αυτές καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Με την Σελήνη τώρα σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Δία έχετε την ευκαιρία να δράσετε με βάση το έντονο στοιχείο της κοινωνικότητάς σας. Να είστε άνετοι και να παραμένετε ο εαυτός σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκε αρκετή ένταση και προβληματισμός σε ό,τι αφορά εσάς, στον ερωτικό σας τομέα. τώρα, έχετε την ευκαιρία τουλάχιστον να χαλαρώσετε εσωτερικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Είχατε το τελευταίο διάστημα από την πλευρά σας την ευκαιρία για μεγαλύτερες δράσεις. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αυτών και της εσωτερικής σας αρμονίας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Με την Σελήνη σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, έχετε ξανά την ευκαιρία για να αξιοποιήσετε την επιρροή του τριγώνου Δία-Ποσειδώνα, πραγματοποιώντας τα αισθηματικά σας όνειρα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 31-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 31-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 31-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δείξτε πως πραγματικά ξέρετε τι κάνετε και πως δεν λειτουργείτε με τρόπο αυθαίρετο. Έχετε την ευκαιρία να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την κυβερνήτη σας Άρη να βρίσκεται σε εξάγωνο με την μυθολογική του σύντροφο Αφροδίτη, έχετε την ευκαιρία για...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε πιο σημαντικές κινήσεις. Δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία αυτή, καθώς η...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Θα βγείτε ευνοημένοι εάν αντιληφθείτε το πού κινείται η ημέρα αστρολογικά. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ξέρετε πολύ καλά εσείς από νέα ξεκινήματα. Ε, τώρα, ένα νέο ξεκίνημα έχουμε αστρολογικά και εσείς είσαστε από...