Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-12-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Οι κινήσεις σας θα διέπονται τώρα από μεγαλύτερη απόφαση και όχι μόνο από δυναμισμό. Είναι ώρα για το επόμενο βήμα, νοιώθετε σιγά-σιγά έτοιμοι για αυτό, να είστε προετοιμασμένοι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Έχετε μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό σας, αλλά και στις κινήσεις σας και αυτό είναι που σας δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, κατά την ερωτική σας προσέγγιση, πολλά πρόκειται να συμβούν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Πολλά μπορούν να γίνουν, εάν εσείς από την δική σας πλευρά το επιτρέψετε. Να έχετε υπόψιν σας πως αυτό είναι ένα διάστημα αλλαγών και η σημερινή κατάσταση ευνοεί ως προς αυτό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Είσαστε σε θέση να προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση και χωρίς τις συνηθισμένες ανασφάλειες που σας προβληματίζουν. Η κυβερνήτης σας Σελήνη εισερχόμενη στον Τοξότη σας ευνοεί ιδιαίτερα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Τώρα, με το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ηλίου με τον ανάδρομο Ουρανό, μπορείτε να δημιουργήσετε μεγάλες καταστάσεις, καθώς τα νέα ξεκινήματα για εσάς ευνοούνται.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Μπορείτε να πάρετε τελικές αποφάσεις αυτό το διάστημα και σήμερα θα μπορέσετε να κάνετε μία από τις κινήσεις που οδηγούν στο κλείσιμο ενός κύκλου. Τώρα βιώνετε τελευταίες αναμνήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Μπορείτε να δείτε τις καταστάσεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτό σας βοηθάει έτσι ώστε να καταφέρετε να δείτε τις υποθέσεις σας με μεγαλύτερη βεβαιότητα και σε πιο θετικό κλίμα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μην βασίζετε το σύνολο των κινήσεών σας σε τελευταία περιστατικά. Να έχετε μία πιο γενική προσέγγιση, λαμβάνοντας υπόψιν σας το δάσος και όχι το δένδρο. Σταδιακά αυτό θα σας εξυπηρετήσει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Μπορείτε να προχωρήστε σε τολμηρές κινήσεις, με την Σελήνη τώρα να εισέρχεται στο ζώδιό σας. να ξέρετε, πως η ερχόμενη Νέα Σελήνη θα γίνει στον δικό σας αστερισμό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Δείτε τις καταστάσεις με μία απλότητα. Εάν το καταφέρετε αυτό θα μπορέσετε πραγματικά να δείτε ότι δεν είναι ανάγκη να προχωράτε σε μεγάλες δηλώσεις χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Ο Ήλιος από τον τοξότη βρίσκεται τώρα σε τρίγωνο με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ουρανό, από τον Κριό. Τολμήστε αυτό που πριν σας τρόμαζε, προχωρήστε σε μεγάλες αποφάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Μπορείτε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση να προχωρήσετε. Σήμερα ήρθε η στιγμή για να αναλάβετε όσες πρωτοβουλίες δεν μπορέσατε να πάρετε. Σήμερα θα κριθούν πολλά.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα ο ιδιαίτερος δυναμισμός σας εξωτερικεύεται με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στο ερωτικό σας παρελθόν και έχει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Βεβαιωθείτε πως δεν χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, διότι αυτή θα αποδειχθεί σήμερα πως αποτελεί ένα πολύ βασικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...