Ομοερωτικές Προβλέψεις 25/12 - 31/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 25/12 - 31/12/2017
<p>Κριός

Αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για τον έρωτα και θέματα που σχετίζονται με τη αγάπη. Οι πράξεις και τα έργα σας, και όχι ο εαυτός σας, είναι η καλύτερη διαφήμιση για τις ικανότητές σας. Αποφύγετε να είστε πολύ πεισματάρηδες και εγωκεντρικοί και προσπαθήστε να είστε πιο ανθεκτικοί και διπλωματικοί.

Ταύρος

Οι σκέψεις, η φαντασία και η έμπνευσή σας είναι πολύ ισχυρές. Μια πολύ καλή εβδομάδα για να τα αξιοποιήσετε είτε πνευματικά είτε δημιουργικά. Προσπαθήστε να μην χάσετε την εβδομάδα σας χωρίς νόημα στον κόσμο της φαντασίας και των σκέψεών σας.

Δίδυμοι

Η δέσμευση με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας είναι αυτό που αναζητάτε αυτήν την περίοδο. Αν το πετύχετε θα χρωματίσετε τη ζωή σας. Αλλά ακόμα κι αν νιώθετε ότι αποτύχατε στις προσπάθειές σας, βεβαιωθείτε ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα καλά αποτελέσματα δεν είναι ακόμα προφανή για όλους να τα δουν.

Καρκίνος

Η σχέση σας με τον σύντροφό σας μπορεί να είναι λίγο ιδιόμορφη αυτήν την περίοδο. Συνειδητοποιείτε ή νομίζετε ότι συνειδητοποιείτε ότι οι στόχοι σας είναι διαφορετικοί. Πρώτον, βεβαιωθείτε ότι δεν είναι μόνο μια παρανόηση. Στη συνέχεια, προσπαθήστε να μάθετε πώς πρέπει να αλλάξετε τις τακτικές σας, αν το χρειάζεστε.

Λέων

Η δυνατή αντίθεση του κυβερνήτη σας, του Ήλιου, που δημιουργεί την Πανσέληνο της εβδομάδας  σας φέρνει ένταση αλλά και αυξημένη γοητεία. Είστε πολύ δημιουργικοί και έχετε ξεκαθαρίσει τι θέλετε ερωτικά, οπότε οι σχέσεις μπορούν να είναι πιο εύκολες από ό, τι συνήθως. Σίγουρα μια γενικά καλή εβδομάδα.

Παρθένος

Μια γενικά χαρούμενη εβδομάδα. Η αγάπη είναι τυχερή περιοχή στο ζώδιό σας, παρά το γεγονός ότι η Αφροδίτη είναι κοντά σας μεν αλλά αγχωμένη. Η σeξουαλική ζωή μπορεί να είναι λιγότερο τυχερή. Το να μοιράζεστε τις πιο προσωπικές σας σκέψεις και τα βαθύτερα συναισθήματά σας μπορεί να μην είναι η καλύτερη στρατηγική αυτήν την περίοδο.

Ζυγός

Μια εβδομάδα καθόλου ειρηνική. Θέλετε να έχετε κάποιο χρόνο με τον εαυτό σας. Εάν το επιτύχετε αυτό, όλα θα πάνε καλά, ή τουλάχιστον αρκετά καλά. Η καθημερινή ζωή σας ή οι επιχειρηματικοί εταίροι σας  και οι σύντροφοί σας μπορεί να παρεμβαίνουν σε αυτό όμως, και αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποια ενόχληση.

Σκορπιός

Το θέμα του έρωτα μπορεί να είναι αγχωτική υπόθεση καθώς αυτό που συμβαίνει και το τι πρέπει να συμβεί σύμφωνα με το πρόγραμμά σας είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Αν με κάποιον τρόπο ο έρωτας σας σχετίζεται με την επικοινωνία ή  το ταξίδι, τότε θα είναι μια καλή εβδομάδα, αλλά ίσως με πάρα πολλά πράγματα στο μυαλό σας.

Τοξότης

Αυτή είναι μια εβδομάδα πολύ καλή για εσάς. Τα ερωτικά σας είναι η πιο ευλογημένη πτυχή της ζωής σας αυτήν την περίοδο. Προσπαθήστε να αποφύγετε την υπερβολική τάση πολυτελείας, νυχτερινών υπερβολών και λοιπά. Εάν ο σύντροφός σας φαίνεται σαν να είναι θυμωμένος σε σας, βεβαιωθείτε ότι δεν είναι μόνο επειδή παρερμηνεύετε την κακή διάθεση του για άσχετα με εσάς θέματα.

Αιγόκερως

Αυτή είναι μια πολύ καλή εβδομάδα για εσάς σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Απολαύστε το και αξιοποιήστε στο έπακρο. Η οικογένεια μπορεί να προκαλέσει κάποια προβλήματα, ηθελημένα ή όχι. Προσπαθήστε να μην εστιάσετε σε αυτά.

Υδροχόος

Μια αρμονική εβδομάδα για το μεγαλύτερο μέρος της. Η φαντασία, η διαίσθηση και η έμπνευση είναι δυνατές. Η ικανότητά σας να κατανοείτε τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων είναι επίσης ισχυρή. Ταυτόχρονα, όμως, η αντίδρασή σας στα συναισθήματα και τα λόγια των άλλων ανθρώπων προς σας είναι ισχυρότερη από ό, τι πρέπει να είναι.

Ιχθύες

Μπορεί να εμφανιστούν μερικές απροσδόκητες εντάσεις. Είναι πολύ πιθανό ότι αυτές σχετίζονται με την καριέρα σας ή με τις σπουδές σας, σε συνάρτηση με το ταίρι σας. Εκτός από αυτό, έχετε μια καλή και ευχάριστη εβδομάδα. Μια καλή περίοδος για να την περάσετε με φίλους και γνωστούς και να διασκεδάσετε μαζί τους.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/11 – 3/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/11 – 3/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/11 – 3/12/2017

Κριός Ο εσωτερικός σας επαναστάτης εμφανίζεται το προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα, κάτω από την επίδραση της Πανσελήνου στους Διδύμους....

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Κριός Μια εύκολη και ίσως ωφέλιμη εβδομάδα για την ερωτική σας ζωή. Ακόμα περισσότερο εάν μια νέα γνωριμία ή αυτή που προσπαθείτε να...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 7/08 – 13/08/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 7/08 – 13/08/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 7/08 – 13/08/2017

Κριός Η ειρήνη και η γαλήνη που ξεκινήσατε να δημιουργείτε την προηγούμενη εβδομάδα με συγχώρεση και αφήνοντας περιττά θέματα έξω από...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Κριός Οι Κριοί έχετε μια μάλλον αγχωτική εβδομάδα στα ερωτικά σας. Οι όψεις του Άρη σας ταράζουν και σας κάνουν, σε πολλές περιπτώσεις,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/03 – 02/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/03 – 02/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/03 – 02/04/2017

Κριός Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 28 του μήνα θα φωτίσει όλη αυτήν την εβδομάδα και την επόμενη στο θέμα των σχέσεών σου. Νέοι άνθρωποι...

Εβδομαδιαίες Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/02 – 19/02/2017

Εβδομαδιαίες Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/02 – 19/02/2017

Εβδομαδιαίες Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/02 – 19/02/2017

Εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου του Ερωτοφόρου, και ποιος μας πιάνει! Εν τω μεταξύ να ξέρετε ότι ακριβώς επάνω στου Αγίου Βαλεντίνου...